2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
خداروشکر..⚘ من هم اصلا علامتی ندارم و شدیدا مشکوک شدم به اقام میگم برم دوباره ازمایش بتا بدم قبول ن ...

عزیزم تو فقط به چیزای خوب فکر کن الان فقط و فقط برا کار واجب بیرون برو نه هر فکر و وسواس فکری..... 

تو فقط بگو همه چی عالیه..... 

اللن تنها چیزی که نیاز داری حال و انرژی خوبه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گلم این آزمایش ایمنی که میگید با آزمایش خون مشخص میشه یا ادرار؟ چجور آزمایشی هست؟ هزینش چقدره؟

عزیزم خوب یه کم هزیته داره تست خونه....

من خیلی وقت پیش یعنی 94 انجام دادم اون زمان یادمه با تامین 300-400 شدن سی دی مارکرا.... 

الانو نمیدونم..... 

من کلا اون زمان ایمنی و انعقادی و کاریوتایپمون 1200 شده بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون خوبی گلم؟من رفتم توی تایپیک اول شرایطتتو تمام مراحل درمانتو خوندم واقعا خیلی مراحل سختی رو پ ...

اره عزیزم اما تهش شیرین بود.... 

تازه خیلی بیشتر از من سختی کشیدن اما ته قصه مون شیرین بوده.... 

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.... 

ببینین دوستای گلمممممم.... 

میدونم خیلیاتون منو میشماسین و میدونین که منم مثل شما این راه سخت رو رفتم.... 

اونم نه یه بار سه بار.... 

دو بار تجربه بارداری داشتم.... 

با سختیا و استرسهای این راه آشنام..... 

اونایی که الان مامانن انشالله به سلامتی بارشون رو زمین بذارن و خودشون و جگرگوششون سلامت باشن..... 

میدونم الان کلی استرس دارن..... 

من یادمه یه استرس کوچولو داشتم سریع میرفتم سونو تا خیالم راحت بشه اما الان مامانامون نمیتونن تقی به توقی خورد برن سونو، دکتر.... 

مطمئنا استرس بیشتری دارن اما شک ندارم به سلامتی این راه رو میرن اما خواهشا کسایی که هنوز شروع نکردن فعلا به جای شروع به خودشون و بدنشون و روحیه شون برسن.....

تو خووه ورزش کنین..... 

کتاب بخونین..... 

به تغذیه تون برسین..... 

بگردین تو اینترنت بافتنیهای خوشگل برا دردونه هاتون ببافین چون انشالله به زودی قراره صاحباشون بیان تو دلتون.... 

خودتونو سرگرم کنین..... 

انشالله شرایط استیبل شد شروع میکنین..... 

خدارو چه دیدین شاید خیلاتون دیگه نیازی به شروع سیکل نداشته باشین و هوایی مهمانپذیر دردونه هاتون بشین..... 

علایمم اینه که یه هفته اس درد پهلوی یکطرفه دارم

ببین گلم بیمارستانی که قراره اونجا زایمان کنی شماره بلوک زایمانش رو بگیر برای مواقع اورژانس 

ولی اگر صرفا به خاطر ترس عفونت و پارگی کیسه آب میخوای آنتی بیوتیک بخوری اشتباهه، الکی نترس گلی

حتما هم تماس بگیر با بلوک زایمان خیلی عالی راهنمایی می کنن

ببینین دوستای گلمممممم....  میدونم خیلیاتون منو میشماسین و میدونین که منم مثل شما این راه سخت ...

آنا جون اتفاقا چند تا از دوستان طبیعی باردار شدن تو همون قرنطینه به لطف خدا، فقط منتظرن سونو قلب برن و با خیال راحت ما رو هم در خوشحالی خودشون شریک کنن

یه سوال دیگه هم داشتم خانمی...شما ازمایش ایمنی سی دی مارکرها رو هم دادید؟ من هرچی به دکترم گفتم بنو ...

خانمی نگران نباش سی دی مارکر ها بعد از خدای نکرده سه بار ivf منفی تازه اون موقع بررسی شون از لحاظ جوابدهی ارزش پیدا میکنه خیالت کاملا راحت

سلام  دوستان اینجا کسی هست برای فاکتورهای انعقادی خون متل pai-1 و mthfr هموزیگوت بوده باشه و نت ...

بله

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نشانه سقط چیه الان خونریزیم بند اومده ولی اون خونریزی که داشتم قرمز بود یه کوچلو هم لخته داشتم

دور از جونت عزیزم اصلا فکر بد نکن، تقریبا اغلب ماها که ivf کردیم خون ریزی داشتیم اما با وجود ترسناک بودنش 99 درصد موارد همه چی عالی بوده و هست

دررابطه با چی حرف میزنه؟

همه چی 

یه شب میکرو 

یه شب خونریزی دربارداری 

هیستروسکوپی 

تنبلی تخمدان 

کلا متخصص زنان و نازایی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام

عیدهمگی تون مبارک.اعیادشعبانیه ر هم تبریک میگم.

آن شاالله امسال سال مامان شدن همگی تون و علی الخصوص ثمین جان باشه.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خداروشکر..⚘ من هم اصلا علامتی ندارم و شدیدا مشکوک شدم به اقام میگم برم دوباره ازمایش بتا بدم قبول ن ...

ممنون عزیزم..انشالله با خبرای خوب میای❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》