2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز ازمایش دادم و منفی شد  رنج ازمایشگاه صفر تا پنج هزار بود جواب من شد چهار البته خودم ...

😔😔😔😔😔

عین من،دلم.خووش بود عیدی قشنگی به همسرم میدم اونقدر رو جواب داغون شدم که نشستم زار زار به حال خودمون گریه میکردم،

😔😔

بچه ها من هر شب یه تزریق انوکسپارین دارم، تقریبا هفته ای یه بار میخوره تو مویرگ و خون میاد و بعد هم کبود میشه

نمیدونم طبیعیه یا من بد جا میزنم؟

کسی میتونه بهم کمک کنه که دیگه نزنم تو مویرگ؟

برا شما هم همون هفته ای یه بار میخوره تو مویرگ؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
ممنون واقعا خوبه عدد بتام؟ اخه برای دوستان بالای هزار شد ترسیدم گفتم نکنه ضعیف باشه یانه؟ دعا کنید م ...

نه گلم .رشد بتات خوب بوده.هر کس به نسبت بتای خودش سنجیده میشه

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
شیرینیجات و فست فود خیلی بده واقعا کمش کن.. حرف اطرافیان همیشه هست تامجردی چرا مجردی ازدواج کردی وا ...

قربونت برم ک اینقد انرژی مثبتی

ممنون گلم ک میخونی و برام مینویسی

ایشالا تغذیه رو رعایت میکنم ببینم چی میشه

ماهم مشکلمونو ب کسی نگفتیم برای همین پیگیرن ک فقط ی کلمه بگیم مشکل داریم 

ب همه گفتم میخوام زندگیمو سروسامون بدم بعد بچه بیاریم ولی خب تابلوئه ک الکی میگم چون همه چی داریم شکر خدا 

ایشالا خیر باشه برای من و همه

البته من اصلا دعا هم نکردم ک بزور از خدا بچه خواسته باشم فقط گفتم خدایا اگه میخوای بدی زنده و سالم و صالح و عاقبت بخیر بده غیر این نمیخوام ک اینجوری هم شد

😔😔😔😔😔 عین من،دلم.خووش بود عیدی قشنگی به همسرم میدم اونقدر رو جواب داغون شدم که نشستم زار زار ب ...

الهی عزیزم واقعا متاسفم 

منم‌تصمیم گرفتم دیگه بیخیالش شم 

اگه اطرافیانمون با حرفاشون اذیتمون نکنن واقعا زندگی دو نفرم خیلی خوبه

عامل هایپر شدن چیه، باید چکار کنیم که هایپر نشی، تعداد تخمک زیاد رو میگن هایپر?

نه عزیزم من با هشت تا تخمک هایپر شدم 

البته قبل از پانکچرم شکمم ب شدت بزرگ شد بعدشم بدتر شد و پنگوئنی راه میرفتم و میدونستم هایپر میشم

دوستان من ۱۵ اسفند انتقال داشتم، ۲۷ اسفند بتا دادم شد ۶۸ که مرکزم گفت چون بتا کمه سه روز دیگه تکرار ...

عالیه و نیازی به تکرار نیست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام ،دوستای گلم ،من اینسری شیاف فرتیژست داشتم تموم شده ،میتونم بجاش سیکلوژست استفاده کنم؟این واسه ا ...

عزيزم سیکلوژست خارجی و به مراتب بهتر از فرتیژست هست، هم گرون تره هم بد گیر میاد سیکلوژست، تا زمانیکه داری استفاده کن بعدش همون فرتیژست هم بزاری خوبه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم از راهنماییتون،،  یکساعت پیش رفتیم آزمایشگاه، آزمایشگاه داخل درمانگاه شبانه روزی ه ...

هیچ ایرادی نداره، به خدا توکل کن و از شیرینی معجزه ش لذت ببر، خواهش میکنم خواهش میکنم فکرتون رو مشغول چیزهای الکی نکنید، نگران آینده نباشید، اونیکه داده اگه قسمتت بدونه تا آخرش هواتو داره، فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی