2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزيزم تاریخ انتقالت کی بود، تا بهت بگم کی باید بری سونو و چکار کنی، تو این شرایط نباید بری بیرون الک ...

تاریخ انتقالم ۱۲ اسفند،  تاریخ پانکچر ۱۰ اسفند،،،  بنظر شما برم دوباره آزمایش تیتر بدم؟؟؟  همسرم میگه محیط آزمایشگاهها الان خطرناکه ولی اگه لازمه بریم و من نمیدونم برم یا نه؟؟؟  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاریخ انتقالم ۱۲ اسفند،  تاریخ پانکچر ۱۰ اسفند،،،  بنظر شما برم دوباره آزمایش تیتر بدم؟؟؟ ...

چه خوب 

يني تو همون ماهي ك تخمك كشي داشتي انتقال هم انجام دادي؟

ميشه بگي مشكلتون چي بوده ك اي وي اف كردين؟

تاریخ انتقالم ۱۲ اسفند،  تاریخ پانکچر ۱۰ اسفند،،،  بنظر شما برم دوباره آزمایش تیتر بدم؟؟؟ ...

عزيزم شما الآن 4 هفته و پنج روز هستی 

اگر بتونی با رعایت نکات ایمنی بری که چه بهتر ولی اگه نمیتونی چون تیترت عالیه، با این شرایط نری بهتره، شما ان شاء الله 10 اردیبهشت برو برای سونو قلب، زودتر از این هم نیازی نیست اصلاً، فقط با آرامش زندگیتو کن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
راستی آزمایش اولمو حدود ساعت شش نیم صبح ۲۸ اسفند انجام دادم الان فردا صبح برم آزمایش مجدد اشکال ندار ...

نه عزیزم اشکالی نداره بری، عددش رو بهم بگو حتماً 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم شما الآن 4 هفته و پنج روز هستی  اگر بتونی با رعایت نکات ایمنی بری که چه بهتر ولی اگه نمی ...

خیلی ممنونم عزیزم، خدا خیرت بده بخدا گیج شده بودم از بس تو اینترنت هم گشتم که چند وقتمه و کی برم سونو،،  الان خیالم راحت شدش،،،   ببخشیدا زحمت میکشید بگید تغذیه تا موقع سونو قلب لازمه یا مثلا کار خاصی یا اصلا بیخیال بشم؟؟؟

چه خوب  يني تو همون ماهي ك تخمك كشي داشتي انتقال هم انجام دادي؟ ميشه بگي مشكلتون چي بوده ك اي ...

بله عزیزم،  من یکبار آبان پانکچر شدم و سه روز بعدش انتقال دادم و منفی شدم و چون جنین فریز نداشتم مجبور شدم دوباره ۱۰ اسفند پانکچر شدم و ۱۲ اسفند هم فرش انتقال دادم،،،  والا دکترا میگفتن هیچ کدوممون مشکل نداریم، البته تپ عکس رنگی یکی از لوله های من بسته بودش ولی اونو مشکل به حساب نیاوردن برای انتقال منفی پ گفتن نامشخصه،،،  درضمن من قبل میکرو ها تو مرداد هم ای یو آی منفی داشتم

يني الان بار دوم اي وي اف هستيد؟  ميشه بگيد هزينش چقد شد؟

بله بار دوم هستم،،،  هزینه پانکچر بعلاوه انتقال جنین فرش ۳۸۵۰۰۰۰ تومن،، ولی هزینه داروهام دفعه اول حدود دو تومن و دفعه دوم چون یک مقداریش خارجی بود حدود سه نیم تا چهارتومن،،،  درضمن حدود پانصد هم هزینه سونو پ ویزیت شدش

سلام دوستای گلم عیدتون مبارک من نزدیک ۱۰ ماهه اقدام به بارداری کردم و از ماه سوم اقدام متوجه شدیم ک ...

عزیزم خییییییلی امید داشته باش،خیلی از دوستانی که اینجا باردار شدن تقریبا مشکل شما رو داشتن من جمله خود من.

آذر میکرو انجام دادم و الان خدا رو شکر چهار ماهه باردارم

ان شاالله توو سال جدید با توکل به خدا مامان میشی