2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.سال نو مبارک.امیدوارم سال خوبی برای تک تکمون باشه  برای بارسوم انتقال دادم جنین چه ...

سلام عزیزم❤ انشاالله امسال هممون مامان میشیم😍😍😍

درکت میکنم واقعا سخته ولی نباید ناامید بشیم، توکل به خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام به روی ماه تک تک مامانای حال و آینده... 

انشالله سال جدید دور از هر درد و سختی و حسرتی باشه و تک تک دوستان غرق شادی باشن و آرزوهاشون سلسله وار برآورده بشه و از تحقق گی در پی آرزوهاتون مات و مبهوت بمونین.

عیدتون مبارککککک... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان قشنگم 

ان شاءلله امسال همه مامانا بسلامتی نی نی هاشونو بغل بگیرن و منتظرا هم به سلامتی نی نی دار بشن 

امیدوارم امسال بهترین سال برای هممون باشه ، سالی پر از شادی و سلامتی 💜

خداجونم شکرت       
اخه پس اون رنج کنارش چی میگه؟؟  دلم الکی خوش نشه،،  تو رو خدا گیج شدم

این چه حرفیه عزیزم، مثبت برو حالشو ببر، دیگه هم با سوال های الکی ذهن خودت رو مشغول نکن و لذت ببر از بارداریت، من خییییییلی تو فکرت بودم، مبارکت باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
پرسیدم عزیزم، میکرو قبلی یه آزمایشگاه دیگه انجام دادم همونجا بهم گفتن منفیه اینجا روز آخری یه منشی گ ...

عزيزم سن بارداریت رو از تاریخ اولین روز آخرین قاعدگیت حساب کن والسلام، کاری به عددها نداشته باش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
همسرم میگه میبره ببینه میتونه جایی رو پیدا کنه، بخدا من الان از سرکار اومدم داغونم یعنی،،، اگه مثبت ...

بله عزیزم فعلاً هرچی دارو داری ادامه بده، شیاف اگه نداری تهیه کن، نمیدونم چرا اینقدر تردید داری 

رویان که درشونو تخته کردن رفتن تا بعد از تعطیلات.،،،، امشب که داغونم نمیتونم برم بیمارستان پس دو روز ...

عزيزم لطفاً لطفاً نمیخواد جایی بری، مجدداً 48 ساعت دیگه تکرارش کن، اینهمه بچه ها مثبت شدن دیگه باید بدونی چکار کنی، نگران نباش و لذت ببرید 

من روز ۱۶ انتقال هستم،  رویان فقط یه آزمایش روز ۱۶ برای همه مینویسه،،  اتفاقا این آزمایشگا ...

عزيزم بعضی آزمایشگاه ها مینویسن این رنج ها رو، اگر بازه پس حتماً برو همین آزمایشگاه، عددش رو اینجا بگو بهم میگم جوابش رو 

عزيزم جواب آزمايش رو بفرست با تاريخ  انتقال من بفرستم واسه يه دكتر ببينم ميگه مثبته ؟

لیانا جان نیازی به این کار نیست، پرواضح که مثبت، بدون تردید 

دوستان میشه راهنمایی کنید من که الان مثبت شدم تو این دو هفته که تعطیلاته چه کاری باید انجام بدم و چه ...

عزيزم تاریخ انتقالت کی بود، تا بهت بگم کی باید بری سونو و چکار کنی، تو این شرایط نباید بری بیرون الکی 

سلام دوستای گلم عیدتون مبارک

من نزدیک ۱۰ ماهه اقدام به بارداری کردم و از ماه سوم اقدام متوجه شدیم ک همسرم اسپرمشون ضعیفه و تحت دارودرمانی قرارگرفت 

۷ ماهه دارو میخوره ولی من هنوز باردار نشدم

دوبار هم ای یو ای شدم ولی بازم منفی شد 

حالا اخر فروردین میخام برم برای ای وی اف یا میکرو

میشه بهم بگید چقد امید داشته باشم؟

خیلی بهم ریختم 😔

سلام دوستان من ازمایش اول رو بعد انتقال سه شنبه دادم که عدد۶۸ بود مرکز به من گفت چون عدد کمه سه روز دیگه برو تکرار ازمایش..

شانسم افتاد تو تعطیلات باید برم ازمایشگاه بیمارستان ،

اینقدر خبر ابتلا شنیدم شدیدا ترسم زیاد شده چکار کنم لازمه برم حتما و اگه برم خطرناکه؟

دعا کنید..