2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
چشم گلم  خودم ک امیدی ندارم چون از روز ۶ انتقال درد پریودی دارم تا الان ک شدید هم شده

انشاالله که مثبته، درد پریودی هم میتونه علامت حاملگی باشه...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام الهامى جون مباركت باشه عزيزم انشالله به سلامتى و قدمش پر از خير و خوشى باشه🙏🏼🙏🏼😍 عزيزم تا ...

سلاممممم به روی ماهت گلممم چطوری خوبی گل دختری خوبه 😍😘فکرکنم الان حسابی شلوغ شده باشه 😍

سلامت باشب عزیزم لطف داری خدا گل دخترت رو حفظ کنه 🙏🏻🌹

ننه بوخدا خودم مویی ندارم اگه بره کچل میشم 😆😆😆 

دلم‌ واقعا برای اون موقعه هایی که همه بودیم تنگ شده خوب شد اومدی خوشحال شدم 🥰مواظب خودتون خیلی باشید گلم 🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان سال نو همه مبارک باشه  من امروز ۱۳ انتقالم فردا میخواستم برم ازمایش بدم ولی امروز ...

عزیزم سال نو شما هم مبارک⚘

قطع نکن بگذار روز ۱۴ یا ۱۵ انتقالت ازمایش بدی بعدا..

بی بی چک نگذاشتی؟

سلامممممممم به دوستان گلم عید رو به همگی تبریک میگم 

ان شالله سالی سرشار از خوشی‌ و خوبی پیش رو داشته باشید برای تک تکتون بهترین ها رو ارزومندم 🙏🏻از خداوند متعال میخوام دامن همه ی منتظرا سبز بشه 🙏🏻 و دوستان باردار به خیر خوشی فرشته هاشونو بغل بگیرن 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم سال نو شما هم مبارک⚘ قطع نکن بگذار روز ۱۴ یا ۱۵ انتقالت ازمایش بدی بعدا.. بی بی چک نگذاشتی؟

قربونت عزیزم

فردا روز ۱۴ اگه تا شب پریود نشدم فردا میرم ازمایش میدم

صبح میخواستم بی بی چک بذارم ولی اینقد درد پریودی داشتم دیگه نذاشتم گفتم الان پریود میشم

تو زندگیم هیچ وقت ب بی بی چک نرسیدم هروقت خریدم تو راه داروخونه تا خونه درجا پریود شدم ینی ب یدونه منفیشم نرسیدم 

چشم گلم  خودم ک امیدی ندارم چون از روز ۶ انتقال درد پریودی دارم تا الان ک شدید هم شده

توکل کن به خدا این دوروز رو بیشتر استراحت کن تحرکت کم باشه..ان شاء الله خبر خوش میاری تو گروه به حق صاحب این روز🤲🤲

سلام به همه، سال نو همگی مبارک باشه 🌸 😍، ان شاءالله سال جدید همه بچه بغل باشیم، برا همه از خدا بچه های سالم و صلح میخوام، ایشالا خبر خوب مامان شدن هممونو زودتر بدیم. 

سلام دوستان، این ازمایش مثبته یا منفیه؟

سلام گلم عیدت مبارک باشه ایشالا سال خوب وبارداری خوبی داشته باشی وعید ۱۴۰۰با دل خوش وتن سالم درکنار همسر ونی نی نازتون بگذرونید

درضمن خیییییلی خوشحال شدم که مثبت شدی اونروز گفتی منفی شدم وکلی نذر ونیاز کرده بودم چرا منفی شدم ....دل منم شکست دیدم همه مثبت شدن بعدش 

به همسرم گفتم کاش این خانم هم مثبت میشد چرا آخه 

همشششش تو ذهنم بودی خخخخخ

گفتم چطور خدا دلش اومد بین این ده نفر دل این خانم رو بشکنه ...ناراحت شدم زیاد

ازته قلبم براتون ارزوی موفقیت میکنم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

امیدوارم چن سال بعد که دارید موفقیت ها و اتفاقات خوب زندگیتون رو برای این و اون تعریف میکنید، با این جمله شروع کنید

همه چیز از سال 99 شروع شد  ❤️

ایشاااالا سال بعد همین موقع همگی از جمله خودم سه نفری سر سفره هفت سین باشیم بحق امام حسین 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

سلام دوستان.سال نو مبارک.امیدوارم سال خوبی برای تک تکمون باشه 

برای بارسوم انتقال دادم جنین چهار روزه..چهارتا انتقال داذم.از دوروز قبل انتقال امپول آنوکسپارین اطراف ناف تزریق میکردم.روز سیزدهم آزمایش دادم بتام هفت بود

تو آزمایشگاه نشستم فقط گریه میکردم امید داشتم شاید یکیشون برام بمونن،اما باز تنهام گذاشتن با کلی درد غم

چه عیدی شد برام 😔😔😔😔

دلم گرفته بدجور،،،،،دیگه توانی ندارم 

فقط باشما میتونم دردل کنم....

سلام دوستای گلم عیدتون مبااارک..انشاءلله امسالتون پر از اتفاقای خوب باشه..سالی سراسر شادی ارامش و سلامتی براتون از خدا میخام...انشاءالله عید1400 همتون نی نی هاتون تو بغلتون باشه ب امید خدا❤🌼🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹