2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
آره عزیزم میدونم. به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی. 😉 بعد از قلب میشه ان‌تی و بعدش آنومالی و هم ...

ان شالله همه منتظرا که بعد از کلی سختی و استرس باردار میشن تا آخر بارداری هیچ مشکلی براشون پیش نیاد و نی نی هاشونو به سلامتی و شادی بغل بگیرن

عزیزم مبارکت باشه، همگی خوشحال شدیم چون همه واست دعا کردیم، دیدی گفتم تو این گروه دعای بچه ها میگیره ...

ممنونم عزیزم از اینکه همیشه کنارم هستید، من همیشه نگرانیامو میام اینجا میگم چون کسی رو ندارم که درکم کنه،  ممنونم که روز بعد عز انتقالمم شما و چند تا دیگه از دوستان خیالمو بابت اون لکی که دیدم راحت کردید،،،  منم اگه لایق باشم همیشه دعاگوی منتظرا و باردارهایی که این مسیر سختو تحمل کردن هستم،،،  بخدا برام معجزه شدش هرچقدر از خدا سپاسگذاری کنم کمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم خوبي تيارا جون باور کن از خوشحالي ميخام جيغ بزنم برات بخدا انقدر دلم برات خوش شده که انگا ...

سلام اره عزیزم دیدی بلاخره خدا جواب قلب شکستمو داد، دیدی معجزه شد،،،  حق با شما بود بی بی چک منفی دلیل منفی بودن نیست، من بدون علایم و بی بی چک مثبت شدم،،،  خدا آن شالله حاجت دلتو بده عزیزم و به زودی بیای اینجا منو ریپلای کنی و من برات جیغ هورا بکشم،،  الهی آمین

میفهمت عزیزدلم الهی که از این به بعد هر روزتون شادی باشه وعشق ، نه گلم واسه باردارها زود نوبت میدن ، ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون،،  منم تو فکرمه که یه دکتر خوب پیدا کنم و دیگه رویان نرم چون خیلی شلوغه و خیلی بهم دوره و کلی معطلی داره،،،  لطفا اگه باید تو این دو هفته تعطیلات کاری انجام بدم یا چیزی مثلا بخورم بهم بگو من هیچی نمیدونم، از بس وقت و فکرمو گذاشتم برای باردار شدن که از بعدش اطلاعی ندارم

سلام اره عزیزم دیدی بلاخره خدا جواب قلب شکستمو داد، دیدی معجزه شد،،،  حق با شما بود بی بی چک من ...

عزيز دلم نميدونم چجوري احساسمو بهت بگم که برات خوشحالم دعا کن منم ارديبهشن انتقال بدم ميشه بگي چه کاراي که کردي غذا اين چيزا رعايت کردي؟ 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

سلام دوستان ،از ۳ شنبه هفته پیش تا حالا همش یا لک میبینم یا خونریزی روزی ۲تا شیاف با آمپول پروژسترون دارم راه حلی ندارید که از دست این لکه بینی راحتشم،کلا استراحت مطلقم فقط واسه دستشویی بلند میشم اگه کاری میدونید که باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید😩😩😩😩

عزيز دلم نميدونم چجوري احساسمو بهت بگم که برات خوشحالم دعا کن منم ارديبهشن انتقال دادم ميشه بگي چه ک ...

ان شالله به حق این ماه عزیز انتقال اردیبهشتتون مثبت میشه و بچه هامون با تفاوت سه ماه از هم بدنیا میان و از این به بعد درمورد بارداری و بعدش درمورد بچه داری صحبت میکنیم،،، 

راستش من آدم استرسی هستم دفعه قبل که میکرو کردم خیلی رو تغذیه دقت کردم و همش همین رعایت باعث استرس بیشتر شدش مثلا نشاسته و آناناس و حذف کامل فست فود ولی این سری سعی کردم این استرسو دور کنم هیچی خاصی رعایت نکردم، نشاسته نخوردم، فردای انتقال نهار فسنجان خوردم و کلا غذام عادی مثل همیشه بود فقط آب زیاد خوردم و میوه که همیشه میخورم،،،  درضمن خودم حدود یک ماه نیم قبل انتقال هفته ای یک عدد ویتامین دی خوردم و اینکه این دفعه چهار روز بعد انتقال مرخصی گرفتم و خونه بودم و استراحت کردم فقط شام و نهار و ظرف شستن آروم و بقیه استراحت ولی اون دفعه فرداش رفتم سرکار،، بنظر خودم استراحت تاثیر مثبت داشت،، ، ببخشید طولانی شدش

عزيز دلم نميدونم چجوري احساسمو بهت بگم که برات خوشحالم دعا کن منم ارديبهشن انتقال بدم ميشه بگي چه کا ...

درضمن یکی از دوستان گفتن خوندن سوره حاقه تاثیر داره منم روزی یکبار سوره حاقه و  یس و  آیه الکرسی خوندم

ان شالله به حق این ماه عزیز انتقال اردیبهشتتون مثبت میشه و بچه هامون با تفاوت سه ماه از هم بدنیا میا ...

قربونت برم مرسي از اين که برام نوشتي انشالله خدا بهم نظر کنه دعات براورده بشه بخدا خيلي برات خوشحالم امروز بهترين خبري بود ک شنيدم خبر ني ني دار شدن شما بود انشالله سه ماه ديگه هم من بيام بگم ني ني دار شدم منو شوهرم خيلي خوشحاليم واي تصورش هم خيلي خوبه خييييلي اميدوارم حال خوبت نصيب منم بشه داره بارون ميزنه جفتمونو و همه دختراي که منتظر ني ني هستنو دعا ميکنم ....

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دوستان میشه راهنمایی کنید من که الان مثبت شدم تو این دو هفته که تعطیلاته چه کاری باید انجام بدم و چه ...

زينبي رو ي صدا بزن اون شايد بهتر کمکت کنه يا اناتورک رو

قربونت برم مرسي از اين که برام نوشتي انشالله خدا بهم نظر کنه دعات براورده بشه بخدا خيلي برات خوشحالم ...

ان شالله عزیزم، ان شالله که تو هم با خبر خوب بارداریت منو ذوق زده میکنی،  از ته دل همونطور که برای خودم از خدا طلب میکردم برای شما و همه دوستان دعا میکنم باردار بشید و به سلامتی نی نی ها رو بغل بگیرید و اون حس قشنگ شادیو تو چشمهای همسرتون ببینید ،،،  الهی آمین

سلام عزيزم مبارك باشه اره گلم درسته منم ٦هفته و ٦روز رفتم هفته ديگه انشالله بري ميشنوي ولي به نظرم ت ...

مرسی عزیزم

ایشالله

والا از استرس کرونا احساس میکنم همه ی علائمشو دارم

شما الان چند هفته ید؟