2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
مرسی عزیزم از راهنماییت الان که نمی خواستم همون بعد تعطیلات عید ایشالله باز باشن بریم 

انشالله عزیزم بخیرو خوشی باشه برات😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سارا جون ازمایشو گفتم و تو برگه هم زده که ای وی اف مثبت ،حالا موندم چجوری ازمایشمو به دکترم نشون بدم ...

اگه بری ازمایشگاه ازاد ازمایش بتا بدی و بهشون نگی ای وی اف کردی نمینویسن تو ازمایش، ولی نمیدونم کار درستیه یانه؟؟🤔🤔🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که مثبت شدن خیلی بهشون تبریک میگم. میشه برای منم دعا کنید؟منم خیلی منتظرم

ان شالله به حق این ماه عزیز زود زود مادر بشید و خبرهای خوبی بهمون بدید عزیزم،،،  من بخدا برای تک تک دوستان اینجا دعا میکنم از صمیم قلب درک میکنم

مبارکه عزیزممم دوبار از دادی؟ که گفتی منفی بودی؟ 

ممنونم عزیزم، نه یه بار روز ۱۴ انتقال بی بی زدم و منفی بود منم علائمی نداشتم ناامید شدم که حتما مثل دفعه قبل منفی شده، امروز موعد ازمایشم بود آزمایش دادم که این جوابش شدش،،  البته امروز کمردرد شدید گرفتم نمیدونم از اینه که صبح تا شب سرکار بودم مخصوصا این هفته که خیلی خسته شدم یا اینکه تازه علایمم داره شروع میشه،،،  واقعا معجزه شده همیشه فکر میکردم بدون علایم نمیشه باردار شد

ممنونم عزیزم، نه یه بار روز ۱۴ انتقال بی بی زدم و منفی بود منم علائمی نداشتم ناامید شدم که حتما مثل ...

خیلی مبارکت باشه عزیزم این‌عدد مثبته شک نکن بنظر من استراحت کن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان، این ازمایش مثبته یا منفیه؟

عزیزم مطمئن باش مثبته. مبارک باشه. خیلی خیلی خوشحال شدم برات... 💐

انشاالله بارداری رو به خوبی بگذرونی و بغل(شون) کنی... 🥰

به رنج آزمایشگاه هم توجه نکن، مال جاهای مختلف باهم فرق میکنه، مال من خیلی بالاتر از رنجی بود که جلوش نوشته بود. اونا رو حدودی مینویسن، بدن خانمها باهم فرق میکنه و عدد بتاها هم مثل هم نیست هیچوقت...

۲ روز دیگه همین آزمایشگاه تکرارش کن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم مطمئن باش مثبته. مبارک باشه. خیلی خیلی خوشحال شدم برات... 💐 انشاالله بارداری رو به خوبی ...

قربونت عزیزم لطف دارید ممنونم بابت همه چی مخصوصا با کمک شما تونستم اوابوست پیدا کنم،،،  التماس دعا دارم،،، تا صدای قلبشونو نشنوم آروم نمیشم

باشه عزیزم ممنونم 

تيارا جووووون مامان شدي هووووووووووووووووورا ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷