2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزیزم مثبته خوب واقعا شوکه شدم خیلی خیلی مبارکه

ممنونم عزیزم، شما نظرتون درمورد رنج های اون کنار چیه؟؟  دوستان میگن چون من هنوز تو اون هفته ها نیستم پایینه 

من ۱۰ اسفند پانکچر شدم و ۱۲ اسفند انتقال داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دفعه دوم که میکرو انجام دادم آبان انجام دادم منفی شدش،    یه ای یو آی منفی هم قبلش میکر ...

انشالله که دوقلو بارداری گلم . عزیزم عدد بتای بالای ۲۵ یعنی بارداری مثبت ، شما که ۳۰۰ و خورده ای هستی . مطمئن باش بارداری . منم ایماه انتقال داده بودم و منفی شد ، دیگه هم جنین ندارم باید دوباره از اول شروع کنم میدونم خیلی سخته ولی خداروشکر شما جواب گرفتی 😇😇😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
همسر منم هاله به اون واضحی رو نمیدید ، نگران نباش عزیزم ،حتما مثبته 😍😍😍😍 خداجونمممم شکرررتتتتت😍 ...

قربونت عزیزم، خیلی لطف داری، ان شالله قسمت تک تک منتظرای مادر شدن بشه.  ،،،  همسرم بی بی چکو گرفته جلوی نور بخدا هاله واضح هست ولی نمیبینه البته از استرسه،،، انقدر منفی شنیدیم انگار جفتمون نمیخوایم دل خوش بشیم و یکدفعه از عرش بیایم به فرش همش در حال انکار هستیم ببین کار ما به کجا کشیده دیگه خودمون نشستیم میگیم نکنه منفیه

دوستان میشه اگه کسی میدونه جواب سوال منم بدید ؟ 

من ماه قبل انتقال دادم منفی شد ! 

این ماه الان روز ۱۴ پریودم هست ، دیروز لکه بینی کمرنگ داشتم ، موقع نزدیکی هم واژن ام درد میکنه و انگار خیلی تنگ شده ! تازه گه گداری  رحمم درد میکنه ،ببخشید که مجبورم واضح بگم . کسی میدونه علت چیه ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
قربونت عزیزم، خیلی لطف داری، ان شالله قسمت تک تک منتظرای مادر شدن بشه.  ،،،  همسرم بی بی چ ...

عزیزم چرا انکار میکنید؟😁

توکل کن به خدا و ارامشت رو حفظ کن بارداری حتما😍 چرا شک میکنی؟ این تعطیلات رو مواظب خودت باش و استراحت کن بتای دومت خیلی بیشتر از این بشه و خوشحال تر⚘

روز چندمه انتقالید؟ در هر صورت باید ۴۸ ساعت دیگه ازمایش بدید تا روند رشد بتا رو بدونید.بهتر بود همون ...

من روز ۱۶ انتقال هستم،  رویان فقط یه آزمایش روز ۱۶ برای همه مینویسه،،  اتفاقا این آزمایشگاه بازه ولی همسرم میگه اگه قراره مثل امروز حتی بهمون نگن منفی یا مثبته پس بریم یه آزمایشگاه دیگه که حداقل مثبت و منفی بودنشو بهمون بگن 

راستی عزیزم تپ آزمایش شما هم رنج بتای هفته های بارداریو نوشته بودن مثل مال من؟؟؟

ممنونم عزیزم، شما نظرتون درمورد رنج های اون کنار چیه؟؟  دوستان میگن چون من هنوز تو اون هفته ها ...

عزیزم مهم عدد بتای شماس که مثبته. نگران نباش انشالله تا ۴۸ ساعت دیگه دوبرابرم میشه

دوستان میشه اگه کسی میدونه جواب سوال منم بدید ؟  من ماه قبل انتقال دادم منفی شد !  این م ...

ایام تخمک گذاریت نیست؟ شاید انشاء الله باردار باشی طبیعی، من هر موقع طبع رحمم سرد میشه این حس درد و فشار در دهانه ی واژن دارم..ان شاء الله که مشکلی نیست..

من روز ۱۶ انتقال هستم،  رویان فقط یه آزمایش روز ۱۶ برای همه مینویسه،،  اتفاقا این آزمایشگا ...

اره دقیقا مانند برگه ازمایش شما بود برگه ازمایشم..شما لطف کن ازمایش رو صبح بده که جوابش صبح اماده بشه و معمولا پزشک ازمایشگاه تا ظهر هست ازشون راهنمایی بخواهید برای من هم پزشک ازمایشگاه توضیح دادند متصدیان ازمایشگاه اجازه جواب دادن ندارند.سعی کن همون ازمایشگاه بری..