2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
ستاره جان هیچ علایمی نداشتی ؟

نه هیچ علائمی نداشتم همین هم نگرانم کرده بود..فقط یکی دوبار توی خواب کشش دادم به بدنم درد خفیفی گرفت زیر شکمم و بیدار شدم در همین حد..البته شدیدا میلم به چای کم شد منی که روزی چهار پنج لیوان چای میخورم الان به زور دو لیوان اگه بخورم حالا نمیدونم ربطی داره به بارداری یا باتوجه به تذکرات که چای و قهوه کم بخورید میلم کم شد.نمیدونم...

از هفته ۸ عزیزم لکه جزئی داشتم  ولی هفته ده افتادم خونریزی و لکه بینی شدید ک تا الان هم ادامه ...

انشاالله هرچی زودتر تمام میشه‌و از بقیه بارداریت لذت میبری،منم از ۳ شنبه هفته پیش لکه بینیم شروع شده و بعضی وقتها یه قطره خون هم میاد واقعا عذاب آوره آدم همش توی دلهره و ترس هست واقعا درکت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس به دلت راه نده ایشالا خدا خودش حافظشونه

ان شاءالله 

تمام امیدم به خدا هست 

مگه جز خدا کیو دارم 😔

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
انشاالله هرچی زودتر تمام میشه‌و از بقیه بارداریت لذت میبری،منم از ۳ شنبه هفته پیش لکه بینیم شروع شده ...

دقیقاااا

عذاب کامل هستم 

واقعا انگار ادم تو اتیش هست 

ان شاءالله برای شما زود تمام بشه و راحت بشی 

توکل برخدا

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
یه مکمل کلی دارم. یه عالمه ویتامینه دیگه میترسم ویتامین دی جداهم بخورم دیگه باید مراعات کنیم ان ش ...

انشالله عزيزم 

موقع زايمان واسه همه منتظرا دعا كن گلم ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چشم عزیزم  خیییلی ممنون  من نمیدونستم  نشسته همش غذا میخوردم از این ب بعد درازکش م ...

چشمت بي بلا ببين به پهلو بيشتر دراز بكش اصلا هم سنگيني بر ندار دستشويي هم فرنگي استفاده كن 

توكلت به خدا باشه خدا خودش حفظشون ميكنه 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ایشالله این موقعیتا بهترین وقت برا خونه موندن و استراحت و به کسی نگفتن بود حیف از دستمون رفت 😔🥺

من زنگ زدم مرکز گفت ۱۶ فروردین بزنگ 

توم حتما پری شدی بزنگ که الکی وقتت از دست نره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان  ببخشید همین نیم ساعت پیش  جواب ازمایشمو گرفتم به لطف خدا ودعای شمای دوستان رو ...

مبارك باشه خانوم چه خوبه خيليا مثبت شدن 

عزيزم دفعه چندم بود انتقال دادي و مشكلت چي بود

سلام دوستان  ببخشید همین نیم ساعت پیش  جواب ازمایشمو گرفتم به لطف خدا ودعای شمای دوستان رو ...

مبارکت باشه عزیزممممم خداروشکر😍😍😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بخدا از صبح منتظر خبر شمام .خیلی خیلی مبارکه .این ماه به لطف خدا خیلی ها مثبت شدن .عاااالیه