2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
سلام شبتون به خیر بچه ها منم فردا ازمایش دارم میشه با اون قلب های پاکتون واسه منم دعا کنید خیلی استر ...

ان شاالله فردا خوش خبر میای و همه ی اون سختی‌هارو با دیدن آزمایش مثبت از یادت میره🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون به خیر بچه ها منم فردا ازمایش دارم میشه با اون قلب های پاکتون واسه منم دعا کنید خیلی استر ...

ان‌شاالله خداوند برات یه زندگی شاد کنار گوگولیای بامزه رقم زده😘😘

پروردگارا! درآغوشم بگیر

آمین..انشالله فردا با خبرای خوب میای و دلت شاد میشه 🙏🙏🙏🙏🙏ده تا صلوات واست فرستادم..بی بی چک نذاشتی

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

انشاء الله فردا بهترین روز زندگیت میشه وبا خبر خوشت ما رو  خوشحال میکنی

من هفته ١٨ هستم عروس جون، من نفر آخر بودم خيلي هم شلوغ نبود ولي اصلا راضي نبودم يعني وقتي برگشتم فقط ...

متأسفم که تجربه بدی داشتی.

من دکترم گفت ان‌تی رو برم رستاک، آنومالی هم رفتم همونجا. توی ان‌تی خیلی شکمم رو فشار داد (البته بعدش درد نداشتم) و هی گفت به چپ دراز بکش و آخرشم که گفت بشین و نشسته سونو کرد. ولی توی غربالگری گفت پوزیشنش خیلی خوبه و همه چیز رو راحت تونست چک کنه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دوستان صبح ساعت ۷ میرم برا آزمایش خواهش میکنم در حد توانتون برام دعا کنید جوابم مثبت باشه و شرمنده ه ...

عزیزدلم انشاء الله فردا با خبرای خوب میای ودلت شاد میشه .خدا ارحم الراحمین .

عزيزم اصلا نترس  ميدونم خيلي اعصابت داغونه اما چاره اش فقط استراحت مطلقه حتي غذات رو هم درازكش ...

عزیزم باور کن تمام مدت استراحت مطلق بودم 

ولی از فردا مجبورم برم خونه ام 

بخاطر این کرونای لعنتی میترسم مامانم و بابام درگیر کنم 

دعا کنید برام 

ممنونم ازت بابت توصیه هات😔♥️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ان شالله سالم و سلامت باشه😊😊 اگه پسرن سرباز امام زمان بشن🙏🙏 من شمارو یادمه که چندبار انتقال دا ...

ان شاءالله گلم 

دختر باشه نذر حضرت زینب هست اسمش میزارم نازنین زینب پسر باشه نذر حضرت عباس میزارم امیرعباس 

توکل بر خدا 

ممنونم گلم😘😘

به نینیت بگو دعامون کنه 😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
انقدر بايد استراحت مطلق باشي تا خونريزيت تموم بشه كاش ميتونستي بيشتر خونه مامانت اينا بموني

عزیزم نمیتونم بیشتر از این پدر مادرم ب خطر بندازم 

بخصوص اینکه دوتاشون اصلا شرایطشون خوب نیست😔

همسرم برای کار اداره مجبوره هرروز بره بیرون بیاد 

هرچی فکر میکنم چاره ایی نیست 

توکل بر خود خدا فقط 

ممنونم ازت گلم

ان شاالله خدا خودش نگهدارشون هست🙏

ممنونم گلم 

ان شاءالله 😘

عزیز دلم امیدوارم فردا آزمایشت مثبت باشه و دلت برای همیشه شاد شاد باشه و زود بهمون خبر بده اونم خبر خوش