2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
سلام ، روز 14 انتقال و بی بی چک منفی ،،، نه نذر و نیاز خودم به جایی میرسه نه دعای بقیه در حقم ،،،، د ...

عزیزم منم مثل شما منفی شد ازمایشم دقیقا حس تورو دارم

نمیدونم حکمت خدا چیه و چرا ما باید حسرت بخوریم

خدایا شکرت 

ماماناي خوشگل كه آنومالي انجام دادين دكتر شما هم وقتي جنين نميچرخيد محكم ميكوبيد به شكمتون؟!

من ديروز رفتم سونو رستاك كه مثلا خيلي معروفه اصلااااااا راضي نبودم

خانم دكتري كه اول سونو ميكنه فقط ميخواست زودتر بره خونشون

بچه سرش رو نميچرخوند انقدر با دستگاه سونو و دستش كوبيد به شكمم كه تمام عضلات شكمم الان حالت كوفتگي داره

امروزم به لكه بيني افتادم😢

ميخواستم ببينم براي شماهم اين اتفاق افتاده ؟!مشكلي پيش نيومده؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کی میشه این کمربندو بست؟؟مثلا من برا عید میخام پانکچر بشم

عزیزم این واسه تقویت رحم ،گرم کردنش ، فقط واسه کسایی که مطمئنن رحم سرد دارن وگرنه برعکس شاید ضرر هم داشته باشه ،من واسه انتقال بستم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خداروشکرشایان‌جان مبارکت‌باشه برامنم‌‌دعاکن‌‌‌بعدعیدانتقال‌دارم البته‌اگه‌بازباشه

ممنونم عزیزم ❤❤به امید خدا...انشالله که به سلامتی انجام میدی و مثبت میشه 🙏🙏🙏❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزم خیلیی خوشحال شدم برات مبارکت باشه.بار چندم بود میکرو کردی

سلام عزیزم خیلی ممنونم😘😘بار اول بود آزمایشم پنجشنبه ست ❤❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منم رویان میرم دکترم دکتر محیطیه.بنظرتون عوضش کنم یا خوبه

عزیزم من خودم دکترمو انتخاب نکردم.. دکتری که میکرو میکنه با اون دکتری که میری پیشش تو مطب فرق میکنه من دکترم مشایخی بود تو مطب ولی اشرفی میکرو کرد برام...❤

ماماناي خوشگل كه آنومالي انجام دادين دكتر شما هم وقتي جنين نميچرخيد محكم ميكوبيد به شكمتون؟! من دير ...

به من نیم ساعت قبل سونو گفتن بستنی بخورم.دیگه زاحت انجام داد سونو رو.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
خیلی خیلی تبریک میگم مامان شاینا جان دیدی پایان شب سیه سپید است ایشالله بقیشم به ارامش و خوبی سپری ک ...

خیلی ممنونم عزیزم با دعاهای همه دوستان..انشالله...انشالله خدا بزودی دلتو شاد کنه و به حاجتت برسی🙏🙏🙏❤❤❤

من هم دقیقا نگران همین سوال و جواب اطرافیانم هستم: اینکه اخرین پریودیت کی بود و .. اخه من تو دوماه ...

به امید خدا که با خبرای خوش میای واست ده تا صلوات فرستادم❤

دوستان شما به خانواده خودتون و همسرتون جریان آی وی افتون رو گفتید و اگه نگفتید بعد مثبت شدن چه جوری ...

من با همسرم توافق کردیم که اگه انشالله آزمایش مثبت شد تا سه ماه به هیچکس نگیم نه خانواده من و نه همسرم. چون اینجور بارداریها ریسکشون بالاست❤

ماماناي خوشگل كه آنومالي انجام دادين دكتر شما هم وقتي جنين نميچرخيد محكم ميكوبيد به شكمتون؟! من دير ...

عزیزم.منم برا ان تی بچه اون حالتی ک دکتر مبخاست نبود دکتر چندبار با همون دستگاه سونو رو شکمم ضربه میزد ک بچه تکون بخوره نگران نباش چیزی نمیشه..اتفاقا منم عضلات شکمم یکی دو روز دردمیکرد و لک.بینی گرفتم بعد رفع شد.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان  خوب هستید  بچه ها من تو چهارماهگی هستم  ولی خونریزیم قطع نمیشه  ...

مشکلت چیه عزیزم ک خونریزی داری؟دقلو داری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹