2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045850 بازدید | 684485 پست

سلام . الان دوماهه که دوهفته مونده موعدم دل درد شدید و سینه هام بشدت درد میگیره و سفت میشه الان موعدم ماه پیش موعدم دوم بود این ماه ۲۸ تم اینطورا موعدمه ولی الان ده یازده روزه بشدت درد دارم.کسی اینطوری هست؟من قبلا اینطوری نبودم دو روز مونده بود موعدم یه خورده درد داشتم.دلیلش چی میتونه باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم😘 آزمایشم واسه پنجشنبه ست ..هنوز تو شوکم نمیدونم هنوز باورم نشده 😭😭😭😭

سلام عزیزم خیلیی خوشحال شدم برات مبارکت باشه.بار چندم بود میکرو کردی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب 😍😍😍😍آره عزیزم دکتر منم اشرفی بود و متولد ۶۵م با ۶ سال انتظار..فقط نگو که شهریوری ه ...

منم رویان میرم دکترم دکتر محیطیه.بنظرتون عوضش کنم یا خوبه

اینکه ی تیکه بافت افتاده نشونه خوبیه البته به نظر من چون منم یبار اینجور شدم و ی تیکه بافت با دل درد ...

ممنون عزیز دلم

انشاالله توام جوجتو به سلامتی به دنیا بیاری  

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
بچه این بی بی چک روز۱۲انتقال ..یعنی الان من باردارم ..هنوز تو شوکم  هیچ حسی ندارم نمیدونم اطمین ...

خیلی خیلی تبریک میگم مامان شاینا جان دیدی پایان شب سیه سپید است ایشالله بقیشم به ارامش و خوبی سپری کنی

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام به همه مامانا و مامانای آینده میگم کاش فروردین یا اردیبهشت ابن سینا یا مراکز دیگه باز بشن  ...

دقیقا منم عین شمام این مدت که کرونا بهونه شده برا موندن تو خونه برا مایی که نمیخایم کسی بفهمه و بتونیم استراحت کنیم بهترین فرصت بود حالا خدا کنه بعد تعطیلات مراکز زود باز شن و کار انجام بدن یا حداقل بیفته ماه رمضون که باز میشه به عنوان طاقت فرسا بودنش جایی نرفت و موند خونه 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام من رفتم آزمایش متاسفانه منفی بود الان سه روزه آمپول پروزسترون نزدم ولی پریود هم نشدم چرا؟؟؟؟؟؟؟ ...

تا ۲ هفته هم ممکنه طول بکشه. من ۵،۴ روز بعدش پریودم شروع میشد معمولاً...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام دوستان 

خوب هستید 

بچه ها من تو چهارماهگی هستم 

ولی خونریزیم قطع نمیشه 

روزانه ۴ تا امپول پروژسترون میزنم 

و ۳ تا شیافت سیکلوژست 

گاهی به مدت دوروز سه روز قطع میشه و دوباره شروع میشه 

توروخدا بگید چیکار کنم 

کسی تجربه مشابه داشته 

دارم روانی میشم 😭😭😭

کسی هست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دوستان شما به خانواده خودتون و همسرتون جریان آی وی افتون رو گفتید و اگه نگفتید بعد مثبت شدن چه جوری ...

من به هیچ کی نگفتم. یه هفته بعد مثبت شدن به مامانم گفتم حاملم. نگفتم ivf. بعد ۱۲ هفته به مادرشوهرم گفتم. گفت چقدر بود جلوگیری نمیکردی؟ گفتم چطور؟ !!! 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام دوستان  خوب هستید  بچه ها من تو چهارماهگی هستم  ولی خونریزیم قطع نمیشه  ...

نگران نباش خیلی از دوستان همین جا بودن و خونریزی داشتن، الان خدا رو شکر نی نیاشون به سلامت اومده بغلشون، فقط استراحت کن عزیزم

بچهاااا خیلی دلم گرفته باکلی بدبختی حامله شدم حالام این کرونا....همش میگم نکنه بچمو ندیده ازدنیابرم میترسم خیلی

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
من به هیچ کی نگفتم. یه هفته بعد مثبت شدن به مامانم گفتم حاملم. نگفتم ivf. بعد ۱۲ هفته به مادرشوهرم گ ...

من هم دقیقا نگران همین سوال و جواب اطرافیانم هستم: اینکه اخرین پریودیت کی بود و ..

اخه من تو دوماه اخیر پریود هم نشدم و دنبال دارو برا پریود شدن نبودم دکترم هم گفت لازم نیست همین طوری اماده میکنیم رحمت رو برا بارداری..

البته دعا کنید مثبت باشه جواب آزمایشم فردا باید برم ازمایشگاه..

سلام دوستان  خوب هستید  بچه ها من تو چهارماهگی هستم  ولی خونریزیم قطع نمیشه  ...

سلام.

دکترتون چی میگه؟

هماتوم دارین یا جفت پایین؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

خیلی سخته اینطوری. یعنی هماتوم داری‌؟سعی کن اصلا کار سنگین نکنی.خوب استراحت کن.سعی کن اصلا هیچ استرسی نداشته باشی.اخه من خودم دیدم با استرس لکه بینی پیدا کردم.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.