2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
من دوازده اسفند انتقال دادم میشه ۱۳ روز ولی هیچ علائمی ندارم

نميخاي آزمايش بدي گلم ؟ 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوازده اسفند انتقال دادم میشه ۱۳ روز ولی هیچ علائمی ندارم

بي بي چک فردا بزن 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نميخاي آزمايش بدي گلم ؟ 

ازمایشمو برای ۲۸ تو دفترچه نوشتن، بی بی خریدم ولی میترسم بزارم آخه علائمی ندارم فقط دلم خوشه که بعضی ها میگن مثبت شدن به علایم نیست وگرنه چهارشنبه باید برم آزمایش

ازمایشمو برای ۲۸ تو دفترچه نوشتن، بی بی خریدم ولی میترسم بزارم آخه علائمی ندارم فقط دلم خوشه که بعضی ...

عزيزم ربطي به علايم نداره اصلا فقط ي سوال زير دلت درد نميکنه؟ پايين شکمت ؟ بزار چهارشنبه برو

سلام بچه ها کسی میددنه با قرص لتروزول و کلومیفن حتما باید امپول ازادسازی زد یا میتونم نزنم؟ اخه هف ...

سلام

همون ديگه وقتي گفته بيا سونو برا اينکه ببينه لازم هست آمپول آزادسازي بزني يا نه.

چون کلوميفن و لتروزول با هم استفاده کردي اکثرا نياز داره آمپول بزني 

خدایا شکرت

خانوما یه سوال لک لانه گزینی یک بار فقط دیده میشه یا امکان داره دو سه روز ببینی ،من روز نهم و دهم  و امروز دیدم ولی اصلا نمیشه گفت لک روی دستمال اندازه یه مورچه، نمیدونم واقعا ،کلا بعد دیدن لک ها نا امید شدم،انتقال قبل هم از روز نهم لک بینیم شروع شد ولی خیلی زیاد بود،

یعنی یه روز منم مامان میشم  
ان شاءالله که با خبراي خوش مياي عزيز 

ان شالله، ممنونم عزیزم،  تورو خدا برام دعا کنید، بعد عز ای یو آی منفی و یه میکرو منفی اینبار دیگه نتیجه بگیرم،،، من اصلا علائم ندارم عادی عادی هستم دیگه نمیدونم چی بشه

ان شالله، ممنونم عزیزم،  تورو خدا برام دعا کنید، بعد عز ای یو آی منفی و یه میکرو منفی اینبار دی ...

ان شاءالله که اين بار خيره عزيزم

اتفاقا الان فقط اومدم تاپيک سربزنم ببينم جوابتون چطور شد از خدا ميخوام که براتون بهترين هارو رقم بزنه عيد امسال سه نفري پاي سفره هفت سين باشيد

خدایا شکرت
نه درد ندارم، من انقدر عادی هستم گاهی یادم میره انتقال دادم، شما هم انتقال دادید؟

فک کنم حامله باشي وقتي انقد ريلکسي نه من انتقال ندادم ي بار حامله شدم چهارده پونزده روز اول خيلي ريلکس بودم بعد مثبت شدن ازمايشم زير دلم گاهي ي تير هايي ميکشيد خيلي کم ولي خيلي ريلکس بودم فقط متاسفانه قلب بچم تشکيل نشد تقصير خودم هم بود علتش ميدونم چرا نشد😭

فک کنم حامله باشي وقتي انقد ريلکسي نه من انتقال ندادم ي بار حامله شدم چهارده پونزده روز اول خيلي ريل ...

خیلی متاسفم عزیزم، ان شالله به زودی زود نی نی های سالم قسمتتون بشه و سختی ها ناراحتی هاتون تبدیل به شادترین لحظات بشه،،، دیگه به علتش فکر نکنید و خودتونو اذیت نکنید فکر نکنم مادر در تشکیل قلب دخالتی داشته باشه، فقط بازم ریلکس باشید تا زودتر نتیجه بگیرید مخصوصا که یکبار باردار شدید بدنتون آماده تره