2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.من با سوال دیگه و یه نگرانی دیگه اومدم.بچه هایی که واکسن یک سالگی میزنن.سرخک و سرخجه و اریون.بهد از چند روز بدنشون دونه میزنه و تب میکنن.این یعنی سرخجه خفیف گرفتن؟برای خانم باردار خطرناکه در تماس باشه باهاشون؟شما تجربه ای نداشتین؟

نه امروز صدبار زنگ زدم اخر یه آقای برداشته میگه کارشناس نداریم کسی نیست

عجب از دست این رویان اصلا به فکر بیماراشون نیستن اصلا بیمار براشون ارزش نداره، من روز انتقال از پرستار اونجا پرسیدم گفتش تا آخر سال هستیم ولی کل ایام عید نیستیم،،،  واقعا این مراکز شورشو درآوردن من که کارمندم تا ۲۸ اسفند میرم سرکار ولی اینا که بیمار بهشون نیاز داره گذاشتن رفتن خونه هاشون نشستن

عزیزم من دو روز قبل انتقال باید چهارتایی استرادیول میخوردم و انوکسا هم زدم و آسپرین میخوردم ولی دکت ...

عزیزم شما کدوم مرکز میرید؟  آزمایش دادید قبل  انتقال و بهتون گفتن انوکسا و آسپرین استفاده کنید؟

عزیزم اصلاااا به این گریدها و تعداد جنین فکر نکن ، اگه خدا بخواد بخدا اینا هیچکدومش اهمیت نداره ، ال ...

به حرفات ايمان دارم اميدوارم خدا جواب سختي ها وناراحتي هامو بده اميدوارم ي روزي برسه که منم ني ني مو بغل کنم باور کن باور ندارم مامان بشم نميدونم درد هايي که کشيدم اشکايي رو که ريختم رو کدوم رو بگم بخدا شايد باور نکني وختي هايپرشذه بودم راه نميتونسم برم قدم ميزدم جيغ ميکشيدم وختي تو تخت دراز کشيده بودم شب اول پانکچرم پاشدم ي حس سبکي داشتم وختي رفتم تو سرويس بخدا رها جون مرگو به چشم ديدم فقط فهميدم گريه ميکردم ميگفتم يا صاحب زيارت عاشورا حالم خوب کن  انقد حالم بد بود ميخاستم بميرم بعدش که رفتم تو کلينيک اون پرستارهاي بي چشم و رو برگشت ميگه تو ناز ميکني بخدا انقد گريه ميکردم ميگفتم کاش سالم بودم تا نميومدم بعدش که رفتم جنين شناسي بدونم چند تا جنين دارم به خيال خودم حتما بيست تا جنين رو دارم وختي گفت پنج تا اشکم بند نميومدم همش ميگفتم چرا انقد درد بکشم بعد اينجور بشع ....ببخش يکم طولاني شد حرفاي دلم بود برا کسي رو ندارم درد دل کنم 😘😭😭😭

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم شما کدوم مرکز میرید؟  آزمایش دادید قبل  انتقال و بهتون گفتن انوکسا و آسپرین استفاده ...

عزيزم شما روز چند انتقالي؟ 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مرسی عزیزم بمن استامینوفن ۵۰۰ داده هر ۴ ساعت ولی میترسم زیاد بخورم 

مرتب دما بدنت رو چک کن اگه تب داشتی بخور.تب برا جنین خوب نیست ولی استامینوفن ایمن هست.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.