2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684479 پست

دوستان سلام من یه سوال بی ربط به تاپیک بپرسم ببخشید هرچی تاپیک میزنم کسی راهنمایی نمیکنه ...گفتم اینجابگم شایدکسی تجربه داشته باشه...من دوماه عفونت داشتم زخم شد دهانه رحمم وده روز قبل فریز کردم ...هنوزم همچنان خارش داشتم دکترمعاینه کرد گفت هنوزعفونت داری وجای فریزت هنوز خوب نشده ....الان من نگرانم که چرا قبل از فریز برام پاپ اسمیر نکرد گفت 9ماه قبل دادی لازم نیست دیگه ....اخه شاید بدخیم باشه زخم ...شاید اچ پی وی باشه......الانم دیدم تونت زده بعد از فریز پاپ اسمیر نامعتبر میشه جواب...میگن دیگه بعد از فریز مشحص نیست اون زیر چخبره.....خیلی نگرانم که نکنه زخمم بدخیم یا اچ پی وی هست که بعد از فریز هنوز خوب نشده ...دیگه الان نمیتونمم پاپ اسمیر بدم ...اخه کنار واژنم یه تیکه بافت پرز پرزی شده میترسم زگیل باشه ....شما نمیدونید چندمدت بعد ازفریز میشه پاپ اسمیر داد؟واقعا یعنی نامعتبر میشه جواب؟بخدا درد نازایی کم بود که گرفتار این شدم ...دیگه میترسم طبیعی هم اقدام کنم ...ببخخخشیییید طولانی شد 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
فدااات عزیزم. بعید بدونم تو 41 سالگی دیگه جنینی در کار باشه. به همسرمم میگم جدا شیم میگه مگه من بخاط ...

لی لا جان تو رو خدا حرف جدایی نزن، همسر به این خوبی و با درکی داری که خودشون شرایط قبول دارن چرا آخه میخوای زندگیتو خراب کنی،  میدونی که من نفسم از جای گرم بلند نمیشه و الکی این حرفها رو نمیگم خودمم همیشه با خودم میگم اگه علم غیبی داشتم که میدونستم بچه دار نمیشیم اصلا ازدواج نمیکردم ولی تا اون جا که من متوجه شدم شما هزار مرتبه شکر انگار بجز قضیه بچه مشکلی با همسر و زندگیتون ندارید پس توکل به خدا آن شالله که به هر طریقی که خودش میدونه به زودی مادر میشید و براتون معجزه اتفاق میفته، پس انرژی مثبت داشته باشید و به همسر و زندگیتونم منتقل کنید،، ببخشید این حرفا رو به عنوان یه خواهر کوچیک نوشتم براتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام من یه سوال بی ربط به تاپیک بپرسم ببخشید هرچی تاپیک میزنم کسی راهنمایی نمیکنه ...گفتم این ...

گلم من نمیدونم ولی تا اونجا که میدونم جواب پاپ اسمیر تا یه سال اعتبار داره گلم.پس حتما لازم نبوده که دکتر برا قبل از فریز برات پاپ اسمیر انجام نداده

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
لی لا جان تو رو خدا حرف جدایی نزن، همسر به این خوبی و با درکی داری که خودشون شرایط قبول دارن چرا آخه ...

فدااات عزیز دلم. محبت کردی که انقد وقت گذاشتی. قد یه دنیا نوشته هات برام ارزش داره. آخه خیلی غصه اشو میخورم دلم نمیاد محرومش کنم اما حریفشم نمیشم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جان تو رو خدا حرف جدایی نزن، همسر به این خوبی و با درکی داری که خودشون شرایط قبول دارن چرا آخه ...

اگه میشد و جا داشت پستت رو هزار بار لایک میکردم خواهر خوبم

لیلا جان الان یکم خوندم دیدم چه اتفاقی افتاده نمیخوام ناراحتت کنم فقط میگم که بدونی ممکنه بدترهم رخ ...

فداااات دوست خوبم. خدارو شکر بخیر گذشت. اما ترسناک بود 45 تا. خوشحالم که سری دوم برات جبران شد عزیزم. ممنونم منم میسپارم به خدا

عزیزممم این چه حرفیه زندگی مگه فقط به بچه هستش  بعدشم‌سنت خیلیم خ به چرا که نه تو سعی تو بکن ب ...

فداااات مامان ماهک جونم. ممنون از محبت و دلگرمی که بهم میدی عزیزم. انشالله به زودی شازده پسرت قدم رنجه کنه تو دل مامانش

دیگه ام جنین ندارم یه بارمiui کردم دیگه خسته شدم

جنین نداشتن خیلی بده درکت میکنم. ایشالا اینبار نتیجه صبرت رو میگیری عزیزم

گرچه شب تاریک است     دل قوی دار سحر نزدیک است

مرسی عزیزدلم شما هم همینطور ، خبر زایمانتو ببینم تو تاپیک ذوق کنم انشاءلله  😍😍😍😍

عزیز دلم همچنین شما دوست خوبم. یکی از کسایی که همیشه تو ذهنمه و منتظر بارداریشم شمایی به خدا. پست میذاری خوشحال میشم

من که بار اول از ۱۱ تا تخمک فقط ۳ تا جنین شد بار اول زود پانچم کردن که تخمک ها نابالغ بودن که بدنم ...

اون بنده خدام حق داره. خانوما مقاوم تر و صبورترن انگار

اینکه میگی به گونال شاید جواب نداده باشی منطقی به نظر میاد  من با وجود پلی کیستیک بودنم سری دو ...

ببین نمیشه تخمک هات رو فریز  کنن که هربار فقط همسرت نمونه بده؟ آخه خدایی 33 تا تخمک حیف بود مخصوصا اینکه هربار یه دوز سنگین داروی هورمونی داریم. از ته ته دلم برات یه دوقلوی ناز نازی اونم خیلی زود آرزو میکنم

منم چشمم به دست خداست

تا یار که را خواهد و میلش به چه باشد

دوستان قبل انتقال دکترتون بهتون چه قرصاي تقويتي داد بخوريد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون