2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
دو روز دیگه انتقال جنین دارم و الان دوسه روزه ک سرفه میکنم ب دکترمم نگفتم کرونا ندارم 😑 دو هفته قب ...

خب خدارو شكر يه سرفه معموليه عزيزم  به دونه دارين بريز تو آب جوش هم بزن بخور 

عسل طبيعي با ليمو ترش 

دم كرده آويشن 

بخور آب گرم 

ديگه در معرض دود و اسپند و اينجور چيزا هم نباش

نعناي تازه هم اگه داري دم كن بخور 

فقط اين دوروز بعد انتقال اينارو نخور اصلا

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون مامان گلی انشاالله به زودیه زود واسه خودتون😘😘😘

عزيزم خيلي خيلي مباركه خدارو شكر 

انشاالله بارداري سالم رو تجربه كني 🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون مامان گلی انشاالله به زودیه زود واسه خودتون😘😘😘

من سه شنبه هفته پیش انتقال داشتم ولی امید چندانی ندارم

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
خیلی مبارکتون باشه عزیزم،  شما شیاف داشتید یا آمپول؟  وقتی لکه بینی داشتید چکار انجام میدا ...

ممنون گلم انشاالله واسه خودتون،۲تاآمپول باهم میزنم کاری انجام ندادم فقط استراحتمو بیشتر کردم چون دکترمو از روز انتقال دیگه ندیدم

ههههههه منم اصلا نفهميدم فقط ديدم داره ازم اب مياد روز٢٢بهمن ب دنيا امد...سه جهار روزي توي دستكاه بو ...

عزيزم قدم نورسيده مبااااارك 😍😍 انشاالله زير سايه پدر و مادر به سلامت بزرگ بشه💋💋💋 

واسه ما منتظرا هم موقع شير دادن دعا كن 

نه وقتی خشک شد معلوم بود

منم امروز بعد از خشک شدن بی بی چک ردوس ی هاله دیدم ولی نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد یا نه 

عزيزم قدم نورسيده مبااااارك 😍😍 انشاالله زير سايه پدر و مادر به سلامت بزرگ بشه💋💋💋  واسه ما ...

قربونت عزيزم....انشالله كه ب زودي زود دامن همگي سبز بشه بخق امام جواد💋💋💋💋انشالله عزيزم به زودي متن تيكرتو عوض كني گلم🥰🥰🌸🌸🌸

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
امیدت به خدا باشه همه چی بسپر به خودش ،از خودش بخواه که بچه(هاتون)حافظش باشه و سالم بیاد بغلت

ممنون عزیزم ب خاطر پست هات خیلی خیلی خوشحال شدم و آرزوی موفقیت درمانو برای شما و سایر دوستان و خودم دارم الهی ک هیچ کس نا امید نشه