2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزيزم شما استرس جفت پايين رو نداشته باش  دليل من بيشتر دوقلويي بود چند تا دكتر بهم گفتن بعد چس ...

ليانا جون من حقيقتش خيلي ميترسم تو نت خيلي سرچ كردم ديدم كه خيليا با جفت پايين هم بارداري موفقي داشتن

اما اون لكه بيني ها داغونم كرده مال من تا چند روز پيش قهوه اي بود ولي الان چند روز خون تازه است😢 تورو خدا برام دعا كنيد🙏

انشالله به زودي دامن خودت هم سبز بشه و امضات رو عوض كني عزيزدلم🙏🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه سوال منم جواب بدین ؟ 😥

عزيزم سوالت چي بود ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ليانا جون من حقيقتش خيلي ميترسم تو نت خيلي سرچ كردم ديدم كه خيليا با جفت پايين هم بارداري موفقي داشت ...

عزيز دلم كامل دركت ميكنم استرس نداشتن باش به چيزاي خوب فكر كن انشاالله سونوي بعدي ميگه جفت رفته بالا 

خونريزي من خيلي شديد بود گلم بعدم دوقلو بود كلا بارداري دوقلو پر خطر خيليا جفتشون پايينه و بعدم رفته بالا اصلا بي ني ني استرس نده  

اصلا نگران نباش انشاالله به حرمت اسم امام جواد صحيح و سالم اين دوران رو ميگذروني و گل پسرت رو سالم در آغوش ميگيري 

ممنوون از دعات گلم 🌹🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مگه میشه در حقتون دعا نکنم،خودم ۶ ساله با ناباروری درگیرم همه روزهارو تجربه کردم،انشاالله به حق همین ...

خیلی مبارکتون باشه عزیزم،  شما شیاف داشتید یا آمپول؟  وقتی لکه بینی داشتید چکار انجام میدادید؟

بچه ها راجع به قرص ابووست چیزی میدونید بگیرم خوبه بهتر از قرص کلومیفن یا لتروزول هست ضرر نداره

عزیزم قرص ابواست حالت تقویتی داره یعنی برای بالابردن کیفیت تخمک و کاراییش با قرص لتروزول و کلومفین که دارو هستن فرق میکنن،  ابواست رو خودتون میتونید تهیه کنید و بخورید ولی لتروزول رو حتما باید پزشک تجویز کنن و سرخود خوردنش عوارضی مثل کیست داره،،،  اگه بتونید اوابوست و یا کیوتن بخورید خوبه تقویت میشید البته عملکردش رو بدن اشخاص فرق داره مثلا برای من زیاد تاثیر نداشت درضمن قیمت اوابوست گرونه

عزيزم سوالت چي بود ؟ 

دو روز دیگه انتقال جنین دارم و الان دوسه روزه ک سرفه میکنم ب دکترمم نگفتم

کرونا ندارم 😑 دو هفته قبل سرماخوردم و خوب شدم اصلانم سرفه نداشتم ولی تو این مدت هم اسپند دود کردم هم از تیرک استفاده کردم برای همین ریه هام حساس شده و سرفم میگیره همش

میدونید چی بخورم تا زودتر خوب بشم

عزیزم هزینتون چند شده؟؟

كلا با داروهام فك كنم هفت يا هشت تومان....داروهام خيلي هزينه بر بود و گرنه مركز هزينه هاش فوق العاده پايين بود

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
سلام. به سلامتی. خوش به حالا. زایمانت خوب بود؟ دستگاه ک لازم نشد؟ نه راستش زمان نداده. ولی گفته ...

ههههههه منم اصلا نفهميدم فقط ديدم داره ازم اب مياد روز٢٢بهمن ب دنيا امد...سه جهار روزي توي دستكاه بود الحمدالله زودي خوب شد....انشالله كه ب سلامتي زايمان كني عزيزم...خاطرت جم بشه🌸🌸🌸🌸

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻