2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
عزیزم خیلی متاسفم بله درسته جواب بی بی اونم ۱۲ بعد عید انتقال میدی و موفق میشی 

آره خودمم به اردیبهشت امید دارم

اتفاقااردیبهشت مثبت بشه خیلی خوب میشه

از زاییدن تو فصل سرد آبان آذر دی متنفربودم 😁

آره خودمم به اردیبهشت امید دارم اتفاقااردیبهشت مثبت بشه خیلی خوب میشه از زاییدن تو فصل سرد آبان آذ ...

اگه شهاب سنگ ارویبهشت نخورد به زمین و زنده بودیم 😁😁منم انتقال میدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من مركز ميلاد رفتم هر چند كه دولتي بود ب بار دوم مثبت شدم...جوابدهيشون عالي بود....بعد عيد يكس ...

عزیزم من فقط انتقالم مونده برج ۱۰ نوین پانکچر شدم منتظرم که پریود شم تا قرصامو مصرف کنم

اگه شهاب سنگ ارویبهشت نخورد به زمین و زنده بودیم 😁😁منم انتقال میدم 

نه بابا اون که چرته

بنظرم تو ابن سینا ممکنه همدیگروببینیما😁

البته من حدود نیمه فروردین موعد پری بعدیمه

یه سوال

باید یه پریودصبرکنیم تا انتقال بعدی یا دوتا؟؟؟

خانما میگم ماه قبل انتقالم دکتر گفت از ۳ پری ال دی بخور و ۱۵ و ۱۶ تا که خوردم برم سونو که تخمدانامو چک کنه چون هایپر بشدم سر پانکچرم بنظرتون خودم فروردین بخورم مثل اوندفعه یا نیازی نیست ؟

@زینبی_بابا    

ممنون بخدا خیلی دلم شکست کلی ۴۰ خوندم دعا خوندم قرآن خوندم نذرو نیاز کردم این سری خیلی دلم روشن ...

دوست من.اینبار همونطورگفتی ازمایشات انجام بده خدار وچه دیدی

خودمن دوبار پشت سرهم منفی شدم.رفتم پیش دکترم

میگم ازمایشات ایمنی انعقادی برام بنویس.قبول نکرد که نکرد.میگه رحمت مشکلی نداره.پس چرا نمیشه😔😔

از اون ور همسرم اسپرمش داره به صفر میرسه.دکترش میگه باید فریز کنید باعمل..دیگه هم قبول نمیکنه عمل کنه،

زندگی خیلی درد داره،امونم بریده،گاهی باخودم میگم بیخیال بچه شم زندگیم ادامه بدم،چون ما باعشق ازدواج کردیم،اما میگم باید تلاش کنم که در آینده افسوس نخورم که هیچ تلاشی نکردم..والا مگه چقدر میخوایم زندگی کنیم،

ای خواهر،خدا بهممون کمک کنه 

من خیلی گول خوردم🤕۱۶ تا تخمک داد ۱۱تاش جنین شد چرا راضی نبودی عزیزم،حالا جنین داری ازش؟ اره من وس ...

منم همش 4تا تشکیل شد الانم یکی واسم انتقال دادن کیفیتشونم زیاد جالب نبود قرار بود از لحاظ ظاهری okباشه ولی نبود پول زیادی هم ازمون گرفتن حلالشون نمیکنم خلاثه حسابی تیغمون زدن من رففتم بیمارستان پارسیان الانم همه امیدم به معجزه خداست

جدییی بتات چند بود؟

اره 

۲ بود

خیلی بهم ریختم

دست و دلم به هیچ کاری نمیره

دوست دارم برم یه جای دور تنهایی بر خودم زنودگی کنم و کسی هم نباشه

دیگه از همه خجالت میکشم

یواش یواش میگن فلانی مشکل داره بچه دار نمیشه

از مهمونی رفتن بدم میاد

مامان ماهک زنگ زدم ابن سینا پرسیدم

گفت سختگیری رو یه سیکل یا دوتا نداریم

بعد تعطیلات بزنگ اگر شرایط عادی شده بود سیکلت رو شروع میکنیم چون بخاطرکرونا سیکل شروع نمیشه

حالا یه سوال

من این سری که رفتم گفت باید 21 دوره‌ات میومدی آمپول نمیدونم چی چی میزدی و از سوم پریود دارو شروع میکردی

منم نمیدونستم باید قبل پری میرفتم

دیگه چون روز 21 سیکل قبلی گذشته بود سیکل انتقال شورت رو شروع کرد

میگم الان 21 ام دوره‌ام که میشه 8 فروردین

چه کنم؟

ممنون بخدا خیلی دلم شکست کلی ۴۰ خوندم دعا خوندم قرآن خوندم نذرو نیاز کردم این سری خیلی دلم روشن ...

عزیزم بذار یه کم زمان بگذره و آرومتر بشی،بعدش برو دنبال تشخیص و درمان،ان شاالله که به زودی مامان میشی🙏

اره  ۲ بود خیلی بهم ریختم دست و دلم به هیچ کاری نمیره دوست دارم برم یه جای دور تنهایی بر خو ...

نع اینو نگو اصلاااا الان ناراحتی 

خودت و زود جمع کن با شوهرت وقت بگذرون بعد عید با انرژی زیاد شروع کن مردم خیلی گرفتاری های بدتری دارن فقط بگو خدا هر موقع به صلاحم بود بچه سالم بده 

امروز چون فهمیدی خیلی ناراحتی ولی زمان بده  بفکر خودت و شوهر باش 

مگه چند سالته که انقدر نا امیدی 

مامان ماهک زنگ زدم ابن سینا پرسیدم گفت سختگیری رو یه سیکل یا دوتا نداریم بعد تعطیلات بزنگ اگر شرای ...

همین دیگه اینش بده منم اگه ۹ پری بشم نمیشه چون ۱۵ باز میشه 

مجبوریم اردیبهشت بریم 

دوست من.اینبار همونطورگفتی ازمایشات انجام بده خدار وچه دیدی خودمن دوبار پشت سرهم منفی شدم.رفتم پیش ...

چقدر بد

فکر میکردم فقط خودم این همه مشکل دارم

خدا مشکلتو حل کنه

پس تو سالمی شوهرت مشکل داره درسته

من بر عکس تو شوهرم سالمه خودم اندومتریوزم

گاهی میترسم شوهرم ولم کنه بره زن بگیره به خاطر بچه

میگم کاش اون مشکل داشت و من نداشتم حداقل من پای این زندگی میموندم

به خدا میگم من ۵ سال تین زندکی رو با چنگ و دندون و سخای حفظ کردم پس الان نزار به خاطر یه بچه زندگیم از هم بپاشه

خدا فقط بهمون نگاه کنه

اره  ۲ بود خیلی بهم ریختم دست و دلم به هیچ کاری نمیره دوست دارم برم یه جای دور تنهایی بر خو ...

بهاری جون من که ملت تو چشمام صاف نگاه میکنن میگن مشکل داری وگرنه مگه میشه انقدبچه دوست داشته باشی بعد 7سال گذشته باشه بچه نخوای

بی خیال حرف مردم

هرکسی مشکلات خودشوداره

دست از دعا و امیدواری برندار

خدا خودش بهترمیدونه چی و چه زمانی به صلاحمونه

همین دیگه اینش بده منم اگه ۹ پری بشم نمیشه چون ۱۵ باز میشه  مجبوریم اردیبهشت بریم

آره درسته

پس منم پری بشم قرص جلوگیری نمیخورم

میذارم اواخر فروردین قبل شروع پریود بعدی میرم که اگه 21 ام میخواد آمپول بده بده