2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
آهان پس منم همون ۵۰۰۰۰ میخورم هفته ای یکی.همسرمم بخوره اشکالی نداره؟آخه اونم ضعیفه البته آز ویتامین ...

قبل ميکرو حتما سه ماه قبلش همسرتون رو تقويت کنيد قرص خوب بخريد استفاده کنه غذاي سالم و ميوه جات هم خيلي خوبه واقعا تاثير داره خودتون هم همون ماه تخمک کشي قرص اوابوست يا فرتيل ايد بخريد دوماه قبلشم کيوتن بخريد هم خودتون هم همسرتون استفاده کنيد ان شاءالله که بهترين نتيجه رو بگيريد

خدایا شکرت
قبل ميکرو حتما سه ماه قبلش همسرتون رو تقويت کنيد قرص خوب بخريد استفاده کنه غذاي سالم و ميوه جات هم خ ...

عزیزم من خودم الان روزی یه دونه پودر اینوفولیک،یه دونه کانسپشن،یه گلای وانس و یدوفولیک میخورم.دکتر همسرمم بهش کلومیفن داده روزی نصف قرص و روزی یه دونه اسپریژن.دیگه نمیدونم خوبن یا نه

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خودم الان روزی یه دونه پودر اینوفولیک،یه دونه کانسپشن،یه گلای وانس و یدوفولیک میخورم.دکتر ه ...

شما فعلا داريد طبيعي اقدام ميکنيد ان شاءالله که طبيعي بارداري ولي اگه تصميمت قطعي شد برا آي وي اف قبلش با آمادگي برو که خوب جواب بگيري.

پودر اينوفوليک هم خيلي خوبه اوابوست هم تقريبا مثل اونه ولي خيلي قويتر که برا سيکل آي وي اف تجويز ميکنن.

شما خودتون هم مشکل داري؟

اسپريژن نميدونم برا چيه.من همسرم فرتيل پلاس و ايمونيز استفاده ميکرد که کلا تقويتي بود.ايمونيز ارزونتر هست ولي فرتيل پلاس هر سي تاشو 550 هزار بود .

خدایا شکرت
شما فعلا داريد طبيعي اقدام ميکنيد ان شاءالله که طبيعي بارداري ولي اگه تصميمت قطعي شد برا آي وي اف قب ...

من خودم یه کم تنبلی دارم روزی یکی متفورمین یا همون گلای وانس میخوردم.بقیه این داروهایی که گفتمو دکتر واسه قبل میکرو بهم داد ولی مشکل اصلی شوهرمه که ضعیفه

من خودم یه کم تنبلی دارم روزی یکی متفورمین یا همون گلای وانس میخوردم.بقیه این داروهایی که گفتمو دکتر ...

با تغذيه و دارو ان شاءالله که خوب ميشه سياه دونه و عسل هم خيلي خوبه يا اينکه فقط سياه دونه خالي هر روز صبح چند تا دونه بخوره حالا با پنيري چيزي.

خدایا شکرت
الان فقط مولتی ویتامین، آهن، کلسیم و امگا دارم عزیزم. اوایل فقط اسید فولیک داشتم و یدوفولیک. داروهام ...

خب پس خداروشکر

من همش نگرانم میگم نکنه داروهای من کمتر هستش مشکلی ایجاد کنه سه تا استرادیول و دوتا شیاف و فولیک اسید

[QUOTE=126924491]بله دوشنبه انتقال دادم، ممنونم عزیزم التماس دعا[/QU

به سلامتي ان شاءالله که بهترين ها براتون رقم بخوره امروز که شنيدم دوتا جنين ديگه هم داريد خيلي خوشحال شدم ان شاءالله که مامان شدي اون دوتا جنين هم باعث ارامش دلتون بوده.

اگه قابل باشم حتما دعا گو هستم عزيزم.

خدایا شکرت
با تغذيه و دارو ان شاءالله که خوب ميشه سياه دونه و عسل هم خيلي خوبه يا اينکه فقط سياه دونه خالي هر ر ...

آره سیاهدونه زیاد استفاده میکنم روی پنیر.توکل بخدا انشاالله همه بتونن طبیعی باردار بشن.منکه واقعا سخته واسم میکرو و این چیزا حس میکنم توانشو ندارم ولی اگه خدا نخواد طبیعی بشم دیگه مجبورم

آره سیاهدونه زیاد استفاده میکنم روی پنیر.توکل بخدا انشاالله همه بتونن طبیعی باردار بشن.منکه واقعا سخ ...

منم ماه پيش پانکچر کردم جنين هام فريز هستن فکر کنم با اين تعطيلات بيفته ارديبهشت همش دعام اينه تا اونموقع طبيعي باردار شده باشم با اينکه 13 تومن هزينم شده ولي به استرس بعد انتقال و منفي شدنش نميرزه

خدایا شکرت
منم ماه پيش پانکچر کردم جنين هام فريز هستن فکر کنم با اين تعطيلات بيفته ارديبهشت همش دعام اينه تا او ...

عزیزم انشالله خودت باردار میشی طبیعی.چند تا جنین داری؟مشکلتون چی بود عزیزم؟