2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
من شوهرم اسپرمش ضعیفه ، خودمم ذخیره تخمدانم ۳ 

مورفولوژی و تحرکشون چنده؟ ..من امروز دو تا جنین گرید بی انتقال دادم واسه شما گریدشون چند بود؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
من شوهرم اسپرمش ضعیفه ، خودمم ذخیره تخمدانم ۳ 

چند تا جنين داشتي چند تا تخمک؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالله به روحیت عزیزم ...خداروشکر که حالت خوبه ..انشالله طبیعی باردار بشی به امید خدا🙏🙏❤❤❤❤

انشالله گلم ... انشالله مادر شدن قسمت همه بچه های این تایپیک بشه و کسی نا امید نشه و همه با انرژی ادامه بدن 😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم واسه من 11 انتقال بیبی زدم هیچیییی نبود حتی یه هاله کمرنگ سفییید سفید فعلا امیدتو از دست نده ...

قربونت عزیزم دکترم گفت روز شانزدهم انتقال آزمایش بده و داروهاتو قطع نکن

دوستان یه سوال هرکسی میتونه لطفا جواب بده . چند روز بعد از قطع دارو پریود میشم ؟

من دفعه پیش که آی یو آی شدم و باردار نبودم حدود ۱۰ روز طول کشید وای بدن با بدن فرق میکنه

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
انشالله گلم ... انشالله مادر شدن قسمت همه بچه های این تایپیک بشه و کسی نا امید نشه و همه با انرژی اد ...

انشالله😘

مورفولوژی و تحرکشون چنده؟ ..من امروز دو تا جنین گرید بی انتقال دادم واسه شما گریدشون چند بود؟

منم ۲ تا گرید a ۱دونه رید b انتقال دادم . برای شوهرم همه چیزش خوب بود . فقط شکل اسپرمش متفاوته . که روز پانکچرم . مسیول آزمایشگاه دوستمه گفت همسرت امروز خیلی خوب بود . خواست خدا بود که نشد . حکمتی داره صد درصد 

هاااااا؟؟؟، راس ميگي ؟؟؟؟چقد عجيب تا حالا نديده بودم اينطوري

منم در عجبم تازه گفت یه جنین دیگه هم هست شاید اونم بشه فریز کرد ولی فعلا این دوتا قطعیه!!!!!  این هفته که برای پانکچر و انتقال رفتم فوق‌العاده شلوغ بودش ولی نمیشه این قضیه رو بزارم پای شلوغی چون خودم دیروز شخصا رفتم جنین شناسی و جوابهای متناقض و سربالا شنیدم که من جنین فریز ندارم،،،  تلفنی نخواستم بحث کنم باید حضوری برم ببینم چه خبره، چقدر از دیروز تا الان به من شوک وارد شده خدا میدونه،،،  هرچند پرسنلشون پروتر از این حرفان همچین الان توجیه میکنن که آدم به خودشم شک میکنه

چند تا جنين داشتي چند تا تخمک؟

من ۹ تا تخمک بیرون اوردن که ۶ تا جنین شد ولی متاسفانه ۳ تاش موقع فریز از بین رفت . با اینکه گریدشون هم بالا بود 

فقط ۳ تا زنده موند که اونم انتقال دادم و منفی شد 😐

منم در عجبم تازه گفت یه جنین دیگه هم هست شاید اونم بشه فریز کرد ولی فعلا این دوتا قطعیه!!!!!  ا ...

منم امروز دوتا گرید بی انتقال دادم و سه تا فریز که از اون سه تا دوتاش گریدبی بود یکیش بی و سی گفتم آخری رو نمیخوام فریز کنم چون ضعیفه گفت نمیشه همه باهم فریز میشه☹☹☹

من ۹ تا تخمک بیرون اوردن که ۶ تا جنین شد ولی متاسفانه ۳ تاش موقع فریز از بین رفت . با اینکه گریدشون ...

منم ۹ تا تخمک داشتم و ۶تاش جنین شد که یکیش ضعیف بود  و دوتا انتقال دادم سه تاهم فریز❤❤

منم امروز دوتا گرید بی انتقال دادم و سه تا فریز که از اون سه تا دوتاش گریدبی بود یکیش بی و سی گفتم آ ...

چه جالب که بهتون گفتن گرید چند براتون انتقال دادن، من هر دو سری ازشون تو اتاق انتقال پرسیدم نگفتن فقط گفتن جنین هات خوبن،،،  برای جنین فریز بهتون شناسنامه دادن؟  مشخصات داره داخلش؟؟