2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

دوستان من یه گروه زدم تو تلگرام هرکسی دوست داره بیاد عضو بشه . چون واقعا تو نی نی سایت سخته پیام دادن 😐

لینکش گذاشتم

https://t.me/joinchat/F5uMbRGBsYCB0w1Q-bdmsg

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام عزیزم، ترشحاتت چه رنگی هست؟ خارش هم داری؟  منم ترشحاتم زیاد بود، خارش و اینا هم نداشتم، د ...

سفیده خارش و سوزش ندارم.ولی خیلی زیاده.شما سیسنونی چجوری خریدین ...به من گفته نباید وایسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم دکتر خوبه به نظرتون ما همدانیم ....خیلیا پیسنهاد دادن دکتر عارفی رو

من همدان میرم فاطمیه البته دکتر رو مطب پیله وری میرم ولی خب بی نتیجست همش، حالا تصمیم گرفتم برم تهران، خیلی تعریف نصر رو شنیدم دوست دارم برم یه بار پیشش ویزیت بشم ببینم چی میگه...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واقعا متاسفم.ان شاالله خدا یه نظری به همه مون بکنه.احساس میکنم شما یه خانم خیلی قوی هستی.ان شاالله خ ...

ممنونم خانومی انشالله خدا به همه کمک کنه مشکلات مون حل بشه

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
الهی بمیرم واسه اون دل شکستت،،امیدوارممممم انشالله خدا بهت نظر کنه وطبیعی مامان بشی عزیزم😭😭

خدانکنه عزیزم انشالله هممون مورد لطف وعنایت خداقرار بگیریم

دوستان کسانی که انتقال میدن و امپول یا شیاف پروژستون میزنن ایا تازمانی که اون دارو رو استفاده کنن پری نمیاد یا شده کسی بعد انتقال جنین چند روز بعد قبل ازمایش پری بشه با وجود داروهایی که تزریق میکنه 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
من همدان میرم چهارباره منفی میشم گفتم بیام اونجا پیش دکتر نصر، شما راضی بودی؟ نوبت دهیش چجوریه؟ من ...

دکتر من نصر نبود من برای انتقال فقط رفتم مام اما خیلی تعریف دکتر نصر رو شنیدم انشالله باهاش نتیجه بگیرین

عزیزم نگران نباش منم جفتم پایین بود دوقلو داشتم  استراحت مطلق بودم تا اخر  دارو هم ایزوپ ...

انقباض داشتین که ایزوپرین میخوردین؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اگه اشتباه نکنم شما گفتین بیمارستان بهمن میکرو کردین؟ الان برا چی میخوایین برین مرکز مام؟ از دکترتون ...

بله عزيزم بهمن بودم دكترم ژيلا عابدي اصل هستش 

نه از مركز راضي هستم انتقال و پانكچر هم خوب بود ولي وقتي باردار شدم دكتر به مشكلاتم اصلا توجه نكرد به خاطر اين شايد جنينامو انتقال بدم البته اگه همسرم بزاره

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انتقال

براي انتقال فكر كنم دوروز قبل از انتقال ميگن بزني خود دكترت نگفته؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم خدا یه خوسگلشو بهت میده این ماه دکتراهم طبابتشونو بزارن لب کوزه ابشو بخورن ..من ذخیره تخمدانیم ...

بله همینطوره مهم خداست که بخوادانشالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته

دوستان من یه گروه زدم تو تلگرام هرکسی دوست داره بیاد عضو بشه . چون واقعا تو نی نی سایت سخته پیام داد ...

عزیزم من نمیتونم جوین بشم پیداش نمیکن تو خصوصی شماره بهتون میدم من اد کنید

دوستان کسانی که انتقال میدن و امپول یا شیاف پروژستون میزنن ایا تازمانی که اون دارو رو استفاده کنن پر ...

معمولا تا زمانی که پروژسترون استفاده میشه پریود نمیشیم. ولی یه سری هم هستن که پریود میشن