2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
شما میدونی معطلی داره یا نه مرکزش؟ شوهرم میگه بذار این جنینارو انتقال بدیم اونجا از نو شروع کنیم ب ...

۱۵ تومن رو از گجا میگی؟ مردم حرف زیاد میزنن، خودت سوال کن.من تو مطب ۱۳ هم شنیده بودم اون اولا. اخیرا هم یکی تو ازمایشگاه بهم گفت نصر ۸ تومن فقط دستمزد سزارین میگیره،  به جز هزینه بیمارستان. من قشنگ زرد کرده بودم که از کجا بیارم نزدیک ۱۵ تومن!!! بعد ز زدم بیمارستان گفتن کلا ۷.۵ تومن میشه، دکترم دستمزد جدا نمیگیره اصلا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم، آخه من میگم از اول اونجا شروع کنم یعنی مجدد پانکچر بشم گاندی مگه خصوصی نیست؟ بیمه قبول ...

خصوصیه، مدارک داد بردم بیمه تکمیلی دانا گرفتم، دو سه ماه بعدش. یه جوری میگی از اول شروع کنم انگار هز الان مطمئنی که اون جنینای باقیمانده هم نمیگیرن. بالاخره که یه روز مثبت میشی، حتما با همینا که داری مامان میشی . 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مشکل خودم بسته بودن لوله هامه یعنی بخاطر همین اومدم آی وی اف، خداروشکر وضعیت تخمدان و رحمم خوبه ی ...

ایشالا اینبار اگر خاستی باز پانکچربشی حتما برو دکتری که کارش دقیق باشه ...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم، آخه من میگم از اول اونجا شروع کنم یعنی مجدد پانکچر بشم گاندی مگه خصوصی نیست؟ بیمه قبول ...

الان که گاندی نیست، همون مام زنگ بزن

سلام. والا من گاندی انتقال دادم، الان رفته مام. فکر نکنم اینقدرا بشه. ببین من گاندی پانکچرم ۴ تومن ش ...

عزیزم شماره تماس جدید مطب دکترنصر رونداری؟من یه شماره دارم هربار تماس میگیرم اشغاله ...مرکز مام که تماس گرفتمم خودش نوبت تعیین کرد ..برای اسفندبهم نوبت داد درصورتی که من اردیبهشت میخاستم ...به جز کلینیک مام مطب نداره که منشی قشنگ گوشی بردار؟هرچی تماسس میگیرم کامپیوتری هست

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مبارکه عزیزم بسلامتی انشالله😍😍😍

سلامت باشی مهربونم ان شالله بحق این دم اذان  قسمت شما و دوستان منتظر عزیزم🙏🏻❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
قربونت برم😙😙😙 انشاالله مثبت میشی چون سابقشو داری من یه بارم مثبت نشدم راستش از فاطمیه ناامید شدم ...

فداتبشم عزیزم

انشالله باهم ایندفعه مامان میشیم

بنظرم ازمایشا رو بده تا علت منفی شدنت رو حداقل بفهمی

انشالله اینبار دیگه مامان میشی،،اره به دکتر بگو نمیخام بلاست همون سه روزه انتقال بده خداروچه دیدی انشالله میگیره😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اهان.مرسیی عزیزم.قطع کردی الان؟کی پریودمیشی بعدقطع کردن؟

خواهش میشه جانم، آره دیگه معمولا یه پنج روز بعدش پری میشم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلامت باشی مهربونم ان شالله بحق این دم اذان  قسمت شما و دوستان منتظر عزیزم🙏🏻❤️

فداتبشم انشالله انشالله خدا از دهنت بشنوه گلم😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم شماره تماس جدید مطب دکترنصر رونداری؟من یه شماره دارم هربار تماس میگیرم اشغاله ...مرکز مام که ت ...

021-45529 

021-42500

صبح بین ۹ تا ۱۳ زنگ بزن، تلفن گویا داره، فک کنم ۱ وصل میشه به منشی مطب.

09120262930 واتساپ منشی

021-45529  021-42500 صبح بین ۹ تا ۱۳ زنگ بزن، تلفن گویا داره، فک کنم ۱ وصل میشه به منشی مطب. ...

ازه همینا رو میزنم کامپیوتری هست ....واتساپم پیام دادم همین شماره ها داد که تماس بگیرم 

فداتبشم عزیزم انشالله باهم ایندفعه مامان میشیم بنظرم ازمایشا رو بده تا علت منفی شدنت رو حداقل بفهم ...

زنده باشی😙 انشاالله عزیزمممم

آره پیله وری قبلش چنان میگه فقط بلاست ولاغیر، اونوقت موقعش که میشه حرفش یادش میره، این بار سه روزه انتقال میدم نشد میرم تهران، فاطمیه بد نیستا خودتم دیدی خیلیا نتیجه گرفتن ولی انگار برای من بیفایدست😕

یه دوستی دارم بهش گفته بود به نظرتون برم تهران یه مرکز خوب بهتر نیست گفت چنان بهش برخورده گفته هر درسی رو که اونا خوندن ما هم خوندیم😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...