2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
شاخص سلامت اسپرم هست. هرچی پایینتر باشه، اسپرم سالمتر هست.

دکتر باید بنویسه این ازمایشه رو یا ازادم میشه انجام داد چون من انتقالم مثبت شد اما یک ماه بعد سقط شد دکتر گفت بخاطر اسپرمه احتمالا

مرسیی واقعاچقده خوبیدشماها.واقعادل بزرگی داریدبااینکه همدردیم ادمودلداری میدید.واقعا؟میشه؟خداازدهنت ...

آره بابا عزیزم من خودم شاهد چنتاش بودم تو این تاپیک 😍😍😍  اون دوستمم صاحب یه دختر ناز شد اونم مثل تو اولش امید نداشت ولی خدا خواستو شد  ، اصلا به تعداد جنین و کیفیت و اینا نیست فقط آرامش خودتو حفظ کن 💜💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر باید بنویسه این ازمایشه رو یا ازادم میشه انجام داد چون من انتقالم مثبت شد اما یک ماه بعد سقط شد ...

آزاد هم میشه انجام داد. تو مرکز ابن سینا معتبرتر هست. البته باید وقت قبلی بگیرین. سقط فکر نکنم بخاطر اسپرم باشه. بیشتر بخاطر مشکل ایمنی یا انعقادی مادر هست. اخیرا یا در حین بارداری ازمایش چکاپ قند و تیرویید و cbc انجام دادین؟ اگه انجام دادین عکسشو برام بفرستین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آمپول آنوکساپارین ۶۰۰۰ هر روز دور ناف زدم. شیاف و امپول پروژسترون میزدم. متفورمین میخوردم. پردنیزولو ...

ممنون عزيزم دلم خدا دخترت رو حفظ كنه 💓💓🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره بابا عزیزم من خودم شاهد چنتاش بودم تو این تاپیک 😍😍😍  اون دوستمم صاحب یه دختر ناز شد اونم ...

چشم مرسی عزیزم امیدوارم کردی.تموم تلاشمومیکنم اروم باشم,قران میخونم.صلوات و...الحمدلله ایشالله همچین روزی نصیب هممون بشه

ممنون عزیزم، آره باید بپرسم امیدوارم خیلی گرون نباشه دیگه در حد همون 15 راضی ام

فكر ميكنم همين حدودا باشه 

انشاالله خودت طبيعي مامان ميشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آزاد هم میشه انجام داد. تو مرکز ابن سینا معتبرتر هست. البته باید وقت قبلی بگیرین. سقط فکر نکنم بخاطر ...

اونا رو پارسال انجام دادم روی پروندم داخل بیمارستان هس یکم قندم بالا بود

من بار اول جنین دوروزه ضعیف انتقال دادم هیشکی امید نداشت مثبت شدم  بار دوم بلاست بار سوم چهارر ...

درسته عزیزم هرچی خدا بخواد همون میشه

منم بخاطر همین میگم سه روزه انتقال بدم بهتره، یعنی 9تا از جنینامو بخاطر بلاست شدن هدر دادن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون عزیزم دارم تموم تلاشمومیکنم که فکرنکنم.فقط امروز زیردلم کمی دردمیکنه.

درد که طبیعیه عزیزم بخاطر پروژسترونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته عزیزم هرچی خدا بخواد همون میشه منم بخاطر همین میگم سه روزه انتقال بدم بهتره، یعنی 9تا از جنین ...

آره منم اگه دکترم ناراحت نشه بهش میگم اگه ممکنه برام دوسه روزه انتقال بده 

😃

خداجونم شکرت       
دکتررضا نصر ...فک کنم بیمارستان گاندی هست نه عزیزم من اطلاع ندارم اخه خودم شیراز هستم اولین دکترکه ر ...

من مشکل خودم بسته بودن لوله هامه یعنی بخاطر همین اومدم آی وی اف، خداروشکر وضعیت تخمدان و رحمم خوبه یعنی دکترم که اینجور میگه، بالاخره یه علتی داره اینهمه منفی شدن، مگه من چقدر ذخیره دارم که هی پانکچر بشم خب تموم میشه دیگه، تا الان دوبار پانکچر شدم یه بار 23تا یه بارم 27تا تخمک ازم گرفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما میدونی معطلی داره یا نه مرکزش؟ شوهرم میگه بذار این جنینارو انتقال بدیم اونجا از نو شروع کنیم ب ...

سلام. والا من گاندی انتقال دادم، الان رفته مام. فکر نکنم اینقدرا بشه. ببین من گاندی پانکچرم ۴ تومن شد، انتقالم یک و نیم. دارو هم که دیگه خودت میدونی. هزینه رو هم خیلیش رو بیمه تکمیلی شوهرم داد. تو که جنین داری ففط هزینه انتقاله. یه زنگ بزن وقت بگیر برا ویزیت، شرایطت رو توضیح بده، فوقش نمیای. وقت گرفتنش کا پولی نیست. تلفنی هم هزینه ها رو میگن. یکی رو یه بار تو مطب دیدم، دکتر بهش نامه داده بود برا انتقال جنیناش از شهرستان به گاندی. حتما الانم اینکار رو میکنه. انشالله مثبت میشی. 🙏😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
آره منم اگه دکترم ناراحت نشه بهش میگم اگه ممکنه برام دوسه روزه انتقال بده  😃

آخه میدونی دکتر من تاکید شدید که حتما بلاست و اگه نشد اصلا نباید انتقال داد بعد اونروز اومده میگه ضعیفن ولی حالا انتقال بده، خب چه کاریه وقتی قراره حتی اگه بلاست نشدنم انتقال بدی خب همون اول انتقال بده نهایتش داخل رحم ضعیف میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دیگه تا دوازده نشون میده، شکر خدا پیشکسوتم در این امر😕😕😕

عزیزممم😔😔😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام. والا من گاندی انتقال دادم، الان رفته مام. فکر نکنم اینقدرا بشه. ببین من گاندی پانکچرم ۴ تومن ش ...

سلام عزیزم، آخه من میگم از اول اونجا شروع کنم یعنی مجدد پانکچر بشم

گاندی مگه خصوصی نیست؟ بیمه قبول میکنن؟ من بیمه سلامت دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40