2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
سفيده هرکاري ميکنم نميشه بخورم اب رو ميخورم شوري جاتم بخورم؟؟؟؟هايپر شدن درد داره،

عزیز شما که پلی کیستیک هستید ذخیره تخمدانتون چنده؟منم پلی کیستیکم با ذخیره بالا از هایپر شدن می ترسم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نگران فولیکولات نباش دختر خوب تو اون بالا سری رو داری که با یه حرکت واری میکنه همه مبهوت بمونن ببین ...

اخه میگن نزدیکی نکنید که 

دکتر من امروز گفت اگه تا روز انتقالم خواستی نزدیکی داشته اشی حتما با کاندوم ، چون ترشحات مرد روی رحم تاثیر میزاره و میریزه به هم 😐😐😐😐

پس چطوری اینا بیشتر از انتقال جنین بچه دار میشن ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من توي بارداريهام ماست سنتي ميخوردم ولي شير نه به دلت بد راه نده ولي شير رو سعي كن نخوري . ال ...

منم تاحالا شير محلي نگرفتم اما كشك و ماست و پنير سنتي ميخورم 

الان چند ساله از يه فروشگاه لبنيات سنتي خريد ميكنيم ديگه نميدونم مطمين هست يا نه.خيلي ترسيدم تو نت چيزاي خوبي ننوشته

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
الهام عزیزم برام خیلی دعا کن😶😙😙😙

عزیزم به خدا هر روز سرنمازم برای همه ی منتظری دعا میکنم و به اسم برای تو هم دعا میکنم ..انشاءالله خدا دلت و شاد کنه برات معجزه کنه شادن جون ..هدیه اتو از خانم فاطمه زهرا بگیری🙏🙏😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ديگه به دلت بد راه نده چيزي نميشه به نظرم شير خطرناكه .

انشالله كه خيره

آخه ميگن شير رو باز مياي تو خونه ٢٠ دقيقه ميجوشوني حل ميشه مشكل اما پنير و ماست رو معلوم نيس با شير جوشيده شده درست كردن يا نه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
می دونستین ناراحتی و غم و غصه تو سرد شدن رحم موثر هست داشتم سرچ می کردم دیدم نوشته برید توی طبیعت اص ...

چه جالب من که همش تو فکرم رحمم سرده ..پریودم کم شده😥😥😥😓😓

الهی بمیرم عزیزم منم کشیدم خیلی سخته انشالله به سر هیچکس نیاد،،،من باقرص سقطش کردم سه تا زیر زبون سه ...

الهی عزیزم ..باید خیلی سخت باشه درست تا حالا حامله نشدم ولی فکر اینکه حامله بشی و سقط بشه خیلی سخت ..انشاءالله اینبار حتما مامان میشی و سالم میگیری بغلت بچه نازتو🙏🙏

عزیز شما که پلی کیستیک هستید ذخیره تخمدانتون چنده؟منم پلی کیستیکم با ذخیره بالا از هایپر شدن می ترسم

من ذخيرمو نميدونم هايپر شدن در حد مردن نيست ولي درد داره ...چند سالته 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خیلی هنوز باورم نمیشه .فکر میکردم انتظارم برای مادر شدن  به سر اومده و ب خواستم رسیدم اما همه چ ...

عزیزم انشاءالله خدا برات معجزه کنه خیلی زود با یه بچه ی ناز دیگ جاشو براتون پر کنه و دوباره مامان بشی🙏🙏🙏

عزیزم قبل انتقال شست و شو هم انجام دادن؟موقع پانکچر چطور؟

برا ما که انجام ندادن.فکر نکنم قبل از پانکچر انجام بون.معمولا بعضی مراکز قبل از انتقال انجام میدن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان يه سوال از مامان گل دارم ميخواستم ببينم شما فقط لبنيات پاستوريزه استفاده ميكنيد؟! من ...

ممکنه لبنیات سنتی باکتری داشته باشه، ممکنه، اگه تا الان خوردی و مشکل نبوده، حتما باکتری نداشتن، ولی دیگه نخور، به استرسش نمیارزه.  دکتر من گفت لبنیات فقط پاستوریزه. من دلم لک زده برا پنیر تبریز 🤤

میگم به قبلیها فکر نکن، از الان به بعد نخور، استرس نگیری. تخم مرغ نیمه پز هم نباید بخوری.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
مبارک دلارام جان من و شماهم عین همین البته من ۱۷ انتقال دادم مبارک باشه عزیز دلم....چقدر دیر میگدزه ...

عزیزم منم ۱۷ هم انتقال دادم.با همیم پس.منم سوم اسفند آزمایشمه.شما کدوم مرکز بودی؟ 

برا منکه مثل روزای عادیه.زیاد بهش فکر نکن اونوقت میبینی که روزا زود میگذره.خودم فکر میکردم استرس زیادی داشته باشم اما نه آرومم بطور عجیبی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.