2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
بچه ها ببخشید، یادم رفته، روز دوم پریودی ک برم بخواد دارو بده، بجز استرادیول و آسپرین و دی و فولیک ک ...

همیناست معمولا، برای من که اینجوری بود مگه بخواد سیکل طولانی برات انتقال بده که قبلش ال دی و ممکنه آمپولم داشته باشی وگرنه سیکل کوتاه همیناست

پروژسترونم بستگی داره جنین چند روزه بخوای انتقال بدی مثلا سه روزه از سه روز قبلش شروع میشه 5روزه پنج روز قبلش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزيزم هنوز پانکچر نشدم کمو بيش پروتيين مصرف ميکنم درد شکم سفت شدن دارم تخمدان ها تير ميکشه موقع د ...

یعنی بخاطر داروهای تحریک تخمدان اینجوری شدی؟

کی تخمک کشی داری؟ آره احتمالا ، ولی نمیدونم قبلش ایراد داره آمپول یا نه. ولی تغذیه و رژیم پر پروتئین عالیه

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیناست معمولا، برای من که اینجوری بود مگه بخواد سیکل طولانی برات انتقال بده که قبلش ال دی و ممکنه آ ...

آها، ممنون یعنی پروژسترون میمونه برا همون چند روز قبل از انتقال؟ 

دوستان اچ ام جي رو دکتر برا چي ميده؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
آها، ممنون یعنی پروژسترون میمونه برا همون چند روز قبل از انتقال؟ 

بله عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بالغ شدن فولیکول، من امروز سومین اچ ام جی هم زدم

خوب اگه فوليکولات خودش بالغ باشه چي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم چند وقت زیر نظرشون بودی تا نتیجه گرفتی؟ مشکلتون جی بود؟ و اینکه پیش کدوم دکتر رفتید در رویان؟ ...

عزيزم سال ٩٤ رفتم رويان و يك بار آي يو آي انجام دادم كه منفي شد و تا به مرحله آي وي اف و تخمك كشي رسيدم مرداد ٩٥ شد كه توي دومين انتقال دخترم رو باردار شدم و دخترم اسفند ٩٦ به دنيا اومد .

من خودم مشكلي نداشتم يعني مشكلي رو برام تشخيص ندادن و همسرم واريكوسل داشت كه سال ٩٣ عمل كرد ولي خوب باز هم نه به صورت طبيعي و نه با آي يو آي باردار نشدم و ديگه رفتيم رويان براي آي وي اف كه خدا رو شكر نتيجه گرفتيم .

البته بعد از دخترم معجزه خدا هم شامل حالم شد و دوباره طبيعي باردار شدم و الان پسر هفت ماهه ام توي بغلم هست كه دارم تايپ ميكنم .

ان شا الله شما و همه دوستان هم به زودي نتيجه بگيريد .

سلام دوستان

يه سوال از مامان گل دارم

ميخواستم ببينم شما فقط لبنيات پاستوريزه استفاده ميكنيد؟!

من از اول لبنيات سنتي استفاده كردم نميدونم چرا امروز يه نگراني افتاد به جونم، 😥واقعا اين لبنياتايي كه تو اين مغازه هاي سنتي ميفروشن ضرر داره؟!!!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام دوستان يه سوال از مامان گل دارم ميخواستم ببينم شما فقط لبنيات پاستوريزه استفاده ميكنيد؟! من ...

عزيزم من توي بارداريهام ماست سنتي ميخوردم ولي شير نه به دلت بد راه نده ولي شير رو سعي كن نخوري .

البته كشك هم ميخوردم غير پاستوريزه ولي مطمئن بود و ميجوشوندم .