2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست

دوستان امروز روز وفات حضرت ام البنین هست من با این که خیلی مذهبی نیستم عقیده دارم بهشون و این که دعاشون برآورده میشه. دیروز نذری پختم به این نیت و همه نی نی سایتی ها خصوصا" چشم انتظارها اومدن جلوی چشمم. اگه دوست دارید یه نیت کوچک براشون بکنید ان شالله همه حاجت روا بشیم. 

دوستان امروز روز وفات حضرت ام البنین هست که من با این که خیلی مذهبی نیستم عقیده دارم بهشون و این که ...

قبولت باشه عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها برام دعا کنید سزارین دارم خیلی خیلی دعا کنید که انشالله همه چیز به خوبی و خوشی باشه و س ...

برات آیت الکرسی خوندم عزیزم ...برای من و همه ی منتظرا اون احساس و لحظه را از خدا بخواه وقتی تو صورت نی نی قشنگت نگاه میکنی😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
تو خودت درخواست دادی این ازمایشو یا دکتر نوشت،،ذخیره چند باشه خوبه؟؟

والا هر دوبارشو خودم رفتم دادم، گفتم نکنه ذخیرم کم باشه ولی خب بعداز پانکچر دیگه نرفتم، پیله وری میگفت چه خبرته دوبار رفتی الکی هزینه کردی یه بار کافی بوده

نمیدونم زیر یک میگن خوب نیست یعنی کمه، خیلی بالا هم هم باشه مثلا 8-9 یعنی پلی کیستیک

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
والا هر دوبارشو خودم رفتم دادم، گفتم نکنه ذخیرم کم باشه ولی خب بعداز پانکچر دیگه نرفتم، پیله وری میگ ...

منم میرم واسه اینکه خیالم راحت بشه البته فعلا نه تا بعداز،عید تا اینوفولیک ومتفورمین اثر کنن بعدمیرم😂😂

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزيزم براي تحريک تخمدانت بهت چه داروهاي داد؟ من روز يازدع پريود هستم ولي هيچ دارويي جز گونال و سوپرف ...

راستش یادم نیست، برای پارسال بوده.

ولی خیلی کم بود یادمه.

چون مشکلی نداشتم و ذخیرم بالاس.

ال دی هم کلا برای ماه قبل پانکچر و انتقال بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم میرم واسه اینکه خیالم راحت بشه البته فعلا نه تا بعداز،عید تا اینوفولیک ومتفورمین اثر کنن بعدمیرم ...

آره واقعا😅 ولی نه عزیزم دارو روی ذخیره تاثیر نمیذاره فقط کیفیت تخمکایی که داریمو بالا میبره

انشاالله تا عید خودت مامان بشی دیگه😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
Fsh6.5 amh1.25یکباربودبعدشamh1.8

پس چرا تخمدانات خوب به دارو ها جواب نداد؟شما کدوم مرکز میرید و آمپول هاتون چی بود؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...