2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
من وقتی خونریزی کردم اولین بار تو ماه ۲ بهم دوفاستون داد فکر کنم جولو خونریزی رو میگیره🌷🌷

سلام بچه ها برام دعا کنید سزارین دارم

خیلی خیلی دعا کنید که انشالله همه چیز به خوبی و خوشی باشه و سلامتی

حلال کنید و دعا یادتون نره 

منم همتونو دعا میکنم  انشالله تک تکتون حاجت روا شین🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها برام دعا کنید سزارین دارم خیلی خیلی دعا کنید که انشالله همه چیز به خوبی و خوشی باشه و س ...

ای جونم بسلامتی زایمان کنی پیشاپیشم قدم نو رسیده مبارک😚😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم فردا به پسرم میکن عشق مامان بیا تو دلم که خواهرت خیلییی انتظارت و میکشه😉😉

واقعا خودمونم از گفتن این حرفا روحیه میگیرم😃

اون جنین ها هم که معجزه خدا هستن بیشتر مقاومت میکنن بمونن تو شکمم مامانشون😍😍

ولی بازم حواست باشه اگه خدایی نکرده نشد که بیاد تو دلت. بدون که حتما صلاحی بوده که به فکر ماها نمیرسه

اگرم خدا خواست و تو دلت جاشو حسابی خوش کرد همچنان باهاش حرف بزن و حتی به آبجیش هم بگو که باهاش حرف بزنه😍.تا ان شالله وقتی به دنیا اومد زودی با ابجیش انس بگیره

واقعا خودمونم از گفتن این حرفا روحیه میگیرم😃 اون جنین ها هم که معجزه خدا هستن بیشتر مقاومت میکنن ب ...

اره ایشالا کار خدا بی حکمت نیست برام دعا کن 

من تعداد تخمک هام گفتن خوب ولی amh 1.99 بود دکتر گفت به هم نمی خورن دوباره رفتم ازمایش دادم البته تو ...

هر دوبار یک‌ جا آزمایش‌ دادین؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
هر دوبار یک‌ جا آزمایش‌ دادین؟

نه خود دکتر هم پرسید کجا آزمایش اول رو دادی بعد گفت اشکال نداره برو یه جای دیگه تو پریود هم نبودم نمی دونم چرا اینقدر اومده پایین تو دو ماه 32 سالم هست خیلی نگران شدم 

نه خود دکتر هم پرسید کجا آزمایش اول رو دادی بعد گفت اشکال نداره برو یه جای دیگه تو پریود هم نبودم نم ...

باید تو یه جا ازمایشتو تکرار کنی 

می دونم اما اون ساعت ازمایشگاه اول بسته بود گفت اشکال نداره ولی تعداد تخمک دو ماه پیش خوب بود خدا کن ...

حتما خوبه نگران نباش  جنینهای عالی برات تشکیل میشه

من فکر نمیکنم چون اصلا باور نمیکنم اونم بعد ۸ سال نازایی😔

یکی از اقوام ما بعد از ۱۸ سال نازایی خدا بهش طبیعی بچه داد . یه دختر ناز . خدارو چه دیدی ؟ وقای بخواد به ادم نگاه کنه ، همه جیز درست میشه  

از خدا نا امید بشیم که دیگه هیچی نداریم 😘😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام بچه ها برام دعا کنید سزارین دارم خیلی خیلی دعا کنید که انشالله همه چیز به خوبی و خوشی باشه و س ...

ای جونم به سلامتی زایمان میکنی و ماهاروهم خوشحال 😍😍😍😇😇😇😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم