2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیز تورو خدا اومدی زود جوابمو بده  من روز ده انتقال هستم از حدود چهار روز پیش دیگه امپول ...

عزیزم اصلا استرس نگیر گلم

ولی فکر کنم بهت گفتم شیاف 400 ایرانی بگیر 

از الان روزی دو تا 400 بذار دیگه هم نترس

مرسی از راهنماییت عزیزم😘😘😘 ایشاله که شکمی باشه،چون دکترم مرده و واژینال همسرم اجازه نمیده😐

مبارکتون باشه وجود شما ها ک جواب گرفتین براما انرژی مثبته😊شما میکروبودین؟ مراقبت خاصی بعداز انتقال هست؟

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام گلم، بنظرتون کراتین و احیا مو برا قبل انتقال بده، هنوز پریودی دوم نیومده ک ...

نه بابا من رنگ و اینارو سوال کردم گفتن ایراد نداره 

سلام، خوبین بچه ها، مامانای جدید مبارکتون باشه، التماس دعا 🙏... یه سوال؟ من منتظر 2 پریودی هستم که ...

منم ۲ پریودیم 😉فک کنم سیکلمون باهمه☺اولین سونو کی قراره بری؟

واای چه خوووب باهمیم     چه داروهایی استفاده میکنی؟ منظورت از 3 خطی شدن یعنی چی؟

دفع قبل استرادیول داشتم و سیکلم کنسل شد این دفعه لتروزول و آمپول پی دی هوموگ داده و روز 11 که میشه 21 بهمن باید برم سونو، سه خطی شدن یعنی شفاف بودن آندومتر که مال من نبود متاسفانه، حالا امیدوارم این ماه این مشکلمم حل شده باشه

خخخ چشم اگرنازبکشه دیگه,این همش رومخ منه,میگه توبچه میخوای دیگه.ازامروزم برام سیتروتایدهم دادن سه تا ...

😂😂😂😂پس بعد پانکچر اگر مثل خیلی دوستان اوکی بودی، خودتو بزن به بی حالی، برات غذا بگیره و... 😉😉😉 فقط بعد از پانکچر یکی دو روز نزدیکی نکنین ها 

عزیزم با اینکه 17 تا تخمک داشتم با یه شیاف 100 دیکلوفناک خوب شد دردش 

ولی گیجی و تهوع تا آخر شب داشتم و واسم کباب و آبمیوه طبیعی و اینا گرفت

اصلا سخت و عجیب نیست حتی مادرم نفهمید رفتم پانکچر

[QUOTE=122396565]😂😂😂😂پس بعد پانکچر اگر مثل خیلی دوستان اوکی بودی، خودتو بزن به بی حالی، برات غذا بگیره و... 😉😉...[/QU

]

اع چه خوب حتما نازمیکنم بعله پس چی بایدغذابگیره.ازالان گفتم این 14روز کارای خونه باتو.الحمدلله که خوب بودی ایشالله منم دردنداشته باشم ازقبل پانکچربرام ایبوپروفن نوشتن روزی سه تا

دوست جونیا من منفی شدم بتام از ۱۱.۶ اومد ۲

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا