2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
برای توچندتابودن توسونو وموقع پانکچرچندتا؟سرم درد گرفته ,شوهرم میگه ول کن خداهرچی بخوادهمونه

والا من خیلی از دکتر سوال نمی کنم ولی تو سونو داشت به دسیارش می گفت مثلا تو هر طرفم ۵ تا فولی بود بعد میگم ریزم داری 

خلاصه ۲۵ تا تخمک داشتم که ۱۸ تاش جنین شد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
والا من خیلی از دکتر سوال نمی کنم ولی تو سونو داشت به دسیارش می گفت مثلا تو هر طرفم ۵ تا فولی بود بع ...

وای چه عالییی ,چه جنینای خوبی خداایشالله برات نگهشون داره وتوشکمت رشدکنن بعدبیان بغلت.مال منم وقتی میگفت شنیدم کلا5تابود.😑😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه عالییی ,چه جنینای خوبی خداایشالله برات نگهشون داره وتوشکمت رشدکنن بعدبیان بغلت.مال منم وقتی م ...

قوربونت اره تعداد بالایی نمی گفت ولی روز پانکچر دیدم انقدره گفتم همون ریزا بوده حتما ایشالا برای توم اینطوری میشه

قوربونت اره تعداد بالایی نمی گفت ولی روز پانکچر دیدم انقدره گفتم همون ریزا بوده حتما ایشالا برای توم ...

قربانت تونستی دعام کن,کلابرای همدیگه دعاکنیم خداخوشش میادوحاجت خودمونم براورده میکنه

آرهدبابا تو همین تاپیک خیلی ها اولین بار مثبت شدن.حتی اگه کسی رو ندیدی بار اول مثبت بشه بازم دلیلی ن ...

چقدر خوب😍 اره سعی میکنم😒

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
بخدا دست خودم نیست تازه دیروز یکم سرم گیج رفت خوردم زمین ب شکمم ضربه خورد میگم نکنه اتفاقی افتاده

دور از جون عزیزم اون که اگر خیلی شدید نبوده جای نگرانی نیست خاطرت جمع 

عزیزم میفهمم چی میگی ولی منم این راهو رفتم گذروندم نمیگم استرس نداشتم ولی دیگه کنترلش کردم چون روح و روان آدم آسیب میبینه، روی بچه اثر بد داره، دیگه تمرین صبر کردنه این 9 ماه عزیزم

تا الان خدا بچه رو گذاشته تو دلت و به اینجا رسونده بدون اینکه خودت تو رشدش نقشی داشته باشی و باز هم قراره ادامه پیدا کنه بدون اینکه از ظرافت های رشد اون جنین چیزی بدونیم، پس حیفه آرامش رو از بچه دریغ کنیم

قربانت تونستی دعام کن,کلابرای همدیگه دعاکنیم خداخوشش میادوحاجت خودمونم براورده میکنه

حتما قابلی باشم عزیزمممم ایشالا جنین های عالی برات تشکیل میشه

روز دهم انتقالمه دعا میکنی برام 😥۶ سال منتظرم 

ای جونم الهی الهی دلت شاد میشه از ته دلم از خدا میخوام توکلت به خودش باشه انشالله به حق فاطمه زهرا دلت شاد میشه اینجا خبر خوب میذاری عزیزم مثبت فکر کن و به هیچ عنوان اجازه نده فکری بیاد سراغت بنظر من اینجا هم نیا فکرتو از بچه دورکن 

سلام، خوبین بچه ها، مامانای جدید مبارکتون باشه، التماس دعا 🙏... یه سوال؟ من منتظر 2 پریودی هستم که دوباره انتقال بدم، دوست دارم موهامو کراتین و احیا یا کلاژن ترابی کنم، خطرناکه و تاثیر بدی داره؟ 

سلام عزیزم منم 2 ماه پیش پانکچر شدم،هایپر بودم بعد اولین پریود دکتر هفته ای یه قرص کابرگولین داد&nb ...

مرسی عزیزم روز ۴ قاعدگی گفت برم سونو بنظرم دیر گفته چون همیشه روز دوم میکفت نهایتا سوم حالا برم ببینم چی میشه منم این ماه انتقال میدم اگر خدا بخواد انشالله مامان بشیم😄😍

سلام، خوبین بچه ها، مامانای جدید مبارکتون باشه، التماس دعا 🙏... یه سوال؟ من منتظر 2 پریودی هستم که ...

@زینبی_بابا   سلام گلم، بنظرتون کراتین و احیا مو برا قبل انتقال بده، هنوز پریودی دوم نیومده ک دکتر برم