2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم گنادوتروپين که همون خانواده hcg هاست، ولی گونال اف ترکیبات fsh هست به طور دقیق تر فولیوتروپین آل ...

اخه نگاه يکي دوستام ي سال پيش يا بيشتر پانکچر کرده ازش پرسيدم براش گونال يا سينال کدوم نوشت گفت من اصلا اين گونال رو نزدم ليست امپول هاش رو داد تا روزي پنج تا گنادوپين عضلاني طزريق ميکرده من تعجب کردم عکس امپول ندارم ليست امپولا رو داره 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام دوستان من 30دی ماه زایمانم بود ان شا الله قسمت همه منتظرا 🤲🏻🥰

مبارکهههههههه

قدمش براتون خیرباشه.توهفته چندم زایمان کردی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم خوبی گلم وقت که باید بگیری خودم رویان رفتم پیش مشفقی ولی الان از مشفقی راضی نیستم و اگر ...

سلام زینب جون،خوبی عزیزم؟🥰

یکشنبه باید برم غربالگری اول،که میشه ۱۲ هفته و ۵ روز.

میخواستم بدونم برای سونو و آز خون غربال باید ناشتا بود؟

و اینکه طول سرویکس‌ و کلا سونو شکمی هست دیگه،درسته؟؟چون دکترم مرده.

مرسی عشقم💋❣️🌷

منم داشتم همینجوری میخوردم ، رفتم مطب بهش گفتم ، گفت من قاعدتا هفته ۳۱ تا ۳۱ قطع میکنم. من ۳۱ بودم ...

مرجان جونم من باردار نیستم تیر ماه که انتقالم منفی شد ندونسته آسپرینو ادامه دادم نمیدونستم باید قطع شه

خداجونم شکرت       
مرسی خبر دادی عزیز دلم  آره منم تعجب کرده بودم فقط افراد خاصی باید مداوم آسپرين مصرف کنن، که ه ...

قربونت 

ان شاءلله بسلامتی زایمان کنی عزیزم❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
عزیزم به نظر میاد دوز آسپرين و انوکسا برات زیاد هست  حتما برو دکتر تغییر بده برات پس اگر مستع ...

مرسی عزیزم.فردا حتما میرم.کاش اسپرینو قطع کنه.اون روزی که اسپرینو میخورم خیلی بالا میارم.یه روز درمیون حالم خرابه!

مرسی گلم 💙💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام زینب جون،خوبی عزیزم؟🥰 یکشنبه باید برم غربالگری اول،که میشه ۱۲ هفته و ۵ روز. میخواستم بدونم ب ...

عزیزم نیاز به ناشتا بودن نیست..سونو هم شکمیه!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚