2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
بسلامتی😍 من علائمی ندارم امروز فقط تو خونه قدم میزدم کمرم درد میکرد.. نوک سینم دست بزنم درد داره ...

منم دست بزنم به سینم درد میکن امشب یک کوچولو سنگین شده روز دوم و سوم هم زیر شکمم تیر میکشید طرف راستش معدم هم درد میکن فکر کنم مال حجم داروهاست داروهای شما چی بار چندم انتقالین جنیناتون چند روزه بودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و رکتال گذاشتم اینبار عالی بود. ماست پروبیوتیک بخور. لباس زیر هات رو اتو کن. اگر آفتاب بود بذار آف ...

عزيزم فكر مكنم زايمان من و شما با هم باشد...دكتر تاريخ نداده براي سزارين!؟

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
عزيزم فكر مكنم زايمان من و شما با هم باشد...دكتر تاريخ نداده براي سزارين!؟

راستش تاریخ من هفته اول فروردینه.

ولی احتمال زیاد میفته توی اسفند.

نه هنوز زوده توی ماه ۹ نرفتیم هنوز که. ولی گفت تا هر چی بیشتر بتونی نگه داری بهتره.

نهایت سز فک کنم ۳۸ هفته و ۳ یا ۴ روزه.

البته من بتونم به طبیعی هم فکر میکنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستش تاریخ من هفته اول فروردینه. ولی احتمال زیاد میفته توی اسفند. نه هنوز زوده توی ماه ۹ نرفتیم ه ...

اره سونوي منم بنج فروردين زده....ولي من از طبيعي مترسم...افرين به جرات شما😉😉😉

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
خب خداروشکرک غذا میخوره...منم میگم.کاش زودتر غذاخوربشه  ازچندماهگی شروع کردین غذا؟

غذا خور بشن بچه ها خيلي خوب ميشه واقعا ، من هم براي دخترم و هم پسرم از ٥ ماه و نيم شروع كردم ، بعضي دكترها ميگن پايان ٤ ماه هم ميشه شروع كرد ولي دكتر اطفال بچه هاي من گفت چون وزنشون خوبه پايان ٤ ماه زوده من هم از ٥ ماه و نيم شروع كردم .

عزییییییزم دلمی💛💛💛😘 ان شاءالله  حتما همینطوره👌👌👌 من روز ۷ انتقالم، هنوز کلییییی مون ...

منم روز نهم هستم

سینه هام که هیچی .ولی کمر درد الان دو روزه خیلی اذیتم میکنه طوری که مجبور میشم دراز بکشم البته کار زیاد میکنم 

دیگه چه علایمی داری عزیز ؟ 

عزیزان کسی بوده با وجود یبوسیت باردار بشه من که دو ردز اروغن زیتون میریزم تو اب میخورم  انجیر ش ...

روغن زیتون رو روی سالاد کاهو بریز،همراه غذات بخور..

من شربت finjinهم میخوردم روزی دو قاشق

گیاهیه برای دوره بارداری  هم مشکلی نداره 

مرسی گلم تو بارداری قبلیم ورم کردم حسابی الانم احساس میکنم پشت پاهام ورم داره.نمیدونم حالا واقعا و ...

عزیزم به نظر میاد دوز آسپرين و انوکسا برات زیاد هست 

حتما برو دکتر تغییر بده برات

پس اگر مستعد ورمی عالیه این جورابا

فقط خودم یکم جابجایی برام سخت شده وگرنه به محض اینکه از داروخانه خریدم بهت میگم راضی بودم یا نه

منم خیلی خم و راست شدم این مدتو نمیدونم چی میشه هواسپ نیوده اصلا @زینبی_بابا     زینب جو ...

عزیزم خم و راست شدن فقط تو ماه های آخر بارداری و خصوصیا هفته های آخر مهم هست و کمتر باید بشه 

وگرنه خاطرت جمع اون اول هیچ ربطی نداره😉😉😉

عزيزم نمیدونی همش دلهره دارم، میترسم زبونم لال اتفاقی بیفته 

الهی عزیزم دور از جون، هیچی نمیشه 

بارداری طبیعی خیلی هوشمندانه و انحصاری واسه بدن مادر پیش میره 90 در صد موارد 

اصلا نگران نباش حتی یه ذره

آخه گفتن جنینات ضعیفن، گفتن تا مورولا عالی بودن بعدش ضعیف شدن باز من نمیدونم این چه گیریه دکترم به ...

ای بابا عجب

خواهری بازم توکل به خدا خیلیا با شرایط شما مامان شدن و بارداری سالمی داشتن و دارن، میدونم سخته تجربه های گذشته میاد جلو چشمت ولی اگر خدا بخواد کاری نداره با همین مورولا ها مامان میشی