2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ شما همونی هستی که کانادا بودی؟  خدا رو شکر ما خوبیم، خدا بقیه اش رو هم کمک ک ...

آره. همونی که بعد از اولین آمپول غش کرده بودم  

همونم دماغمو پوکوند که از اون موقعِ تنگیِ نفس دارم که الان خیلی شدیدتر شده. عکسم نمیتونستن بگیرن که ببیینن چه بلائی سرِ دماغم اومده. 

۱۴ تا باز خوبه، ۴ هفته از من جلوتری. نمکو حذف کردی؟ من گاهی پفک میخورم  ،آخه خییلی هوس می‌کنم. تو رعایت میکنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب آزمایشم منفی شد. واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم😢😢

ای وای الهیییییی😭😭😭😭 خیلی ناراحت بودم

همش میام چک میکنم مثبت شدن شمارو ببینم😞

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
وووووی فدای تو عزیزم.چقدر انرژی مثبتی🌹😍😚🌹😍😚🌹😍😚🌹😍😚😚😍😍😚😚

کی آزمایش میدی ان شالله

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سلام خانمي ، خيلي ممنون عزيزم . گل پسر شما خوبه ؟ واقعا من هم داستاني دارم با اين شير خوردن پسرم چند ...

خب خداروشکرک غذا میخوره...منم میگم.کاش زودتر غذاخوربشه

ازچندماهگی شروع کردین غذا؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کی آزمایش میدی ان شالله

دوشنبه انشاالله.شایدم شنبه

آخه من تا شنبه ظهر شیاف دارم برای شنبه تا دوشنبه ندارم.شاید شنبه عصر رفتم آز دادم که اگه لازم نبود و خدایی نکرده منفی بودم دیگه الکی شیاف نخوام بخرم

اره دارم هنوز ولی کوچیک شده از ۴ شده ۱۸ در ده 

نگران نباش. تموم‌میشه.

فقط من یادمه اوایل ک بزرگ میشد ، دکتر طرازی گفت آسپرینتو قطع کن. ده روز قطع کردم ، جذب شد ، حتی دفع هم نشد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها رفتم سونو

هماتومم همونه ۵۰ میل

۱۳ سی سی خیلی بزرگه

😭😭😭😭

مدکتر میگفت خطرناک 

بنظرتون چیکار کنم

پیشنخادی دارید؟ 

میخوام مدارک بدم همسرم ببره دکتر دوباره امپول پروژسترون بزنم 

تجربه ایی دارید؟ من استراحت مطلقم خونه

واقعا تغییر نکرده

😭😭😭😭