2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
چیشده منم حالم بده عزیزم 😪

چرا حالت بده؟؟

من حال روحیم بده😟

کلا تو این مدت خیلی عصبی میشم

به خواهرم گفتم باردارم.خواهرم به مامانم.مامانم به خالم الان تا کجا برسه خدا میدونه...

مثلا قراره بین خودشون باشه ولی بهم فشار میارن به خانواده شوهرم بگم.خوشحال نیستم میترسم بگم و رشدش متوقف بشه

حالم بده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من انتقال دادم  صبح  لک قهوه ای دارم چرا

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
چرا حالت بده؟؟ من حال روحیم بده😟 کلا تو این مدت خیلی عصبی میشم به خواهرم گفتم باردارم.خواهرم به ...

عزیزم

الهی

عیبی نداره 

خوشحال میشن بقیه

من خودم حال روحیم خرابه

الان تو سایت یکی نوشته بود ۸هفته با قلب سقط کرده

اصن دگرگون شدم من ۲روژه کل حالتام تغییر کرده فردا هم تعطیله نمیتونم بره سونو

تا شنبه نمیرم خوبه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم اونی که برا شما گفته اندومتر بوده که دیواره رحمه.اونی که دوستان میگن آندومتریوز هست

من این چند وقت ندیدم کسی واریوپپتیل زده باشه نمی دونم چرا دکتر به من داده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

دوستان

چند روز بعد از ای یو ای باید تست زد

من سیکلم ۳۰ روزس

اما روز ۱۳ ای یو ای کردم

دکتر ۱۴ تا دوفاستون داد کفت بعد ۱۴ تا اگ نشید از بدید

الان من ک ۳۰ روزس سیکلم

چی کار کنم ب نظرتون

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
عزیزم الهی عیبی نداره  خوشحال میشن بقیه من خودم حال روحیم خرابه الان تو سایت یکی نوش ...

عزیزم این استرسا طییعیه من چی بگم تو ۹ هفته قلبش بدون دلیل ایستاد اندفعه باردار بشم میمیرم و زنده میشم 

ولی سر دخترم هیچس نمی فهمیدم عالی گذشت 

توکل بخدا ایشالا دوران و خوب مب گذرونیم و بسلامت

بچه ها برای منم دعاکنید بارداربشم نزدیک سه سال ازدواج کردم چهارماهی میشه تحت نظرم دکتر گفته تنبلی دارم ورزش شدید میکنمو برنج رو هم کلا حذف کردم هرسری میرم میگه وضعیتت تغییری نکرده ،قدم ۱۶۲وزنم۷۰

حس بدی دارم.ما چقدر باید استرس بکشیم.خبر بارداری رو هم با استرس میدیم😔 شماها کی گفتین؟؟ حرفم شد ب ...

من تصمیم دارم باردار شدم چند وقت بعد غربالگری اول بگم مثلا تو ۴ماه 

عزیزم این استرسا طییعیه من چی بگم تو ۹ هفته قلبش بدون دلیل ایستاد اندفعه باردار بشم میمیرم و زنده می ...

عزیزم منم از همین میترسم

الان اواخر هفته ۸همه حالتام عوض شدمیترسم قلب از کار بیوفته

شما از کجا فهمیدی

دفعه اخر کی رفتی بعد چجوری فهمیدی قلب نداره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بچه ها برای منم دعاکنید بارداربشم نزدیک سه سال ازدواج کردم چهارماهی میشه تحت نظرم دکتر گفته تنبلی دا ...

عزیزم ایشالا باردار میشی پانکچر شدی؟

عزیزم منم از همین میترسم الان اواخر هفته ۸همه حالتام عوض شدمیترسم قلب از کار بیوفته شما از کجا فهم ...

منکه هیچی نه لکی نه هیچی فقط چند وقت قبلش کمر درد عین پری داشتم برای چکاب رفتم که دکتر گفت قلبش ایستاد۷ برو بیمارستان اونجا سونو شد وایی نگم برات چه بد بود دخترمم باهام گریه می کرد شوهرم اومد نمیوفتاد دو روز بیمارستان صارم بستری بودم خیلیی بد بود