2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
نه عزیزم قربونت برم خودم در مورد این امپول کلی مطلب خوندم فهمیدم برا اینه خیلی ناراحتم ،تا حالا هیچ ...

خودتو ناراحت نکن فقط به بیماران اندو نمیدن بعضی از دکترا قبل انتقال این آمپولو برای مریضاشون تجویز میکنن

خدا جونم شکرت...
تاراجان مرک که آلمانیه، ولی گونال پارسالم نوشته بود روش ایتالیا مرک!!!  

زینب جان به لطف یکی از دوستان تاپیک موفق شدم پیورگان رو پیدا کنم 

300 واحدیه نوشته تولید المان 

پارسالیه 75 واحدی بود الان نگاه کردم نوشته تولید هلند و مارکتینگ انگلستان

هر دو ارم MSD داره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو ناراحت نکن فقط به بیماران اندو نمیدن بعضی از دکترا قبل انتقال این آمپولو برای مریضاشون تجویز م ...

ممنون عزیزم ،ببخشید انقد سوال میپرسم ،شما این امپولو زدین؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چرا روز چهارم و پنجم داشتم به دکترم گفتم آمپول زیر جلدی داشتم قطع کردم

انشالله به سلامتی پس مثبتی حتما❤️❤️❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
ان‌شاءلله نتیجه بگیری  چون جنین‌هام گاندی هستن دارم میرم نصر ببینم چی میشه

آهان خیلی تعریفشو شنیدم برو ان شالله اینبار حتما نتیجه میگیری❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سی دی مارکرها آنتی کاردیولپتین igg و igm و... کلی آزمایش دیگه هرچند من با اطلاعاتی که از شما بدست ...

ممنونم عزیزم، همین اسم سی دی مارکرها رو هرچی فکر میکردم یادم نمیومد،،،  پیش متخصص خون هم رفتم برام فولیک ۵ تجویز کرد و گفت وقتی باردار شدی باید آسپرین و آمپول بزنم،  همچنین همون صحبت شما رو هم گفت که جهش ژنی داشتم،،  کلا خیلی خوشبین بود میگفت این نتایج آزمایش باعث ناباروری نمیشه و گفت هیچ دلیلی برای ناباروری من نمیتونه بگه جز اینکه خدا فعلا نمیخواد

ببین بچه از اون تو به حرف میاد، میگه تو رو خدا راحتم بذارین🤣🤣🤣🤣 بعدا میام بیرون جواب این همه است ...

😂😂

واقعا چی میکشن از دست ما

من دارم از استرس میمیرم.همه مسائل رو باهم قاتی کردم

لحظه شماری میکنم برم واسه سونو قلب یخورده استرسم کمتر بشه

قلب جنین ۶ هفته و پنج روز سونو شکمی معلوم میشه؟؟؟

هیچی عزیزم اگه داشتی حتما بهت میگفتن خودتو نگران نکن من خودم اندو دارم ولی آرزو میکنم کسی این درد و ...

من دکتر بودم فک کنم شنیدم دکترم گفت آندو یعنی چی که دیروزم آمپول واریوپپتیل داد زدم 

آندو چی هست؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم قربونت برم خودم در مورد این امپول کلی مطلب خوندم فهمیدم برا اینه خیلی ناراحتم ،تا حالا هیچ ...

منم تاحالا نداشتم میگم اگه اشتباه نکنم داشت سونو می کرد  دستیارش می نوشت گفت نرمال آندو ۵ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم تاحالا نداشتم میگم اگه اشتباه نکنم داشت سونو می کرد  دستیارش می نوشت گفت نرمال آندو ۵

عزیزم اونی که برا شما گفته اندومتر بوده که دیواره رحمه.اونی که دوستان میگن آندومتریوز هست

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.