2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046188 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ماهک شما چه علامتی داشتی که دکترت مشکوک شد من نه ورم دارم نه فشار خون بالا 

من خیلی ورم داشتم کلا نمک زیاد می خوردم‌دکتر گفت حذف کن ولی تو ازمایشام پروتئین دفع نمی کردم دکتر تعجب می کرد خداروشکر دفع نکردم در حالت حاد باید ختم باردتری بدن ولی چون منم ماهای آخر بود باز شانس داشتم چون تو ماه پایین ختم بارداری دیگه دور از جون تمومه ولی تو ماهه شما اصلا اینطوری نیست حتما دکتر بهت توصیه های لازن و می کنه نگران نباش وگه ماهت پایین بود ریسکش بالا بود

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یکیش گفت کیفیتش عالیه ولی دومی قرار بود ب روز پنجم برسه ک نشد 😖😖خیلی ناراحتم احتمالش کم بشه

نه عزیزم به اینا نیست اصلا اینطوری فکر نکن

من چهارتا تخمک داشتم ک یکیش جنین شد اون یکی ام ک نرسید

نگران نباش خدا بخوهد با یکیم میگیره خدا نخواد ۱۰ تا هم باشه نمیشه فقط بد ن استرس با انرژی مثبت برو جلو

نگران نباش خدا بخوهد با یکیم میگیره خدا نخواد ۱۰ تا هم باشه نمیشه فقط بد ن استرس با انرژی مثبت برو ج ...

همش با این جمله خودمو اروم میکنم ولی اخه چرا اینطوری شد عدد ذخیره تخمدانم خیلی خوبه همیشع ام بالغ داشتم اما فقط چهارتا تونستن بکشن ک پوچ شده

سلام بچه ها من همسرم اسپرمش صفره گفتن لوله انتقال اسپرم نداره.قراره از بیضش نمونه بگیرن میکرو کنیم.ر ...

برای حرکت صفر کاری میشه کرد؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بچه ها من الان بخاطر پروژسترون بالام تا دوماه انتقال ندارم تو این دوماه دوباره میتونم تخمک کشی کنم؟؟ ...

دوباره باید کلی آمپول ودارو بزنی خب

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
برای حرکت صفر کاری میشه کرد؟

من شوهرم الیگو اسپرمی بود تعداد خیلی کم.گفتن واریکوسل داره باید عمل کنه.عمل کرد کلا همه چی صفر شد هم تعداد هم تحرک هم مورفو تا یکسال همه چی صفر بود.تابستون بعد از میکروی ناموفق اولم رفتیم رویان.برا شوهرم اورتومول فرتیل پلاس تجویز کردن و فولیک ۵ و تاموکسیفن هم دکتر دیگه ای براش تجویز کرده بود که گرفت و مصرف کرد.علاوه بر اینا رویان بهمون گفتن مصرف سرخ کردنی رو محدود کنه..فست فود ممنوع.خنک نگه داشتن بیضه ها.هر روز خودشو با آب خنک بشوره.مصرف مداوم سبزیجات و میوه جات.هر روز برا صبحانه یا شام سبزیجات بخارپز مثل کدوسبز کدو تنبل هویج گل کلم و کلم بروکلی میخورد.وزن کم کرد.مرتب ورزش میکنه اما نه ورزش خیلی سنگین.مهر ماه موقع عمل تخمک کشی من که نمونه داد تعداد شده بود ۵ میلیون تحرک هم ۵ درصد و مورفو هم بین صفر و یک شده بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.