2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
سلام دوستای گلم من شنبه رفتم پیش دکترم و در مورد اینکه چرا انتقالم منفی شد پرسیدم گفت کسایی که pco ...

برات ارزوی موفقیت و نتیجه مثبت میکنم

دفه چندمه میخای انتقال بدی؟

چندتا جنین دیگه داری؟

سلام نیلا جون شکر خدا خوبیم فقط یکم جواب آزمایشام مشکل داره که هنوز نرفتم پیش دکترم،خودت خوبی عزیزم؟ ...

خوبم خداروشکر، انشالله که چیزی نیست عزیزم، نگران نباش، انشالله به زودی و سلامتی نی نی رو بغل میکنی، اره پیش دکترت هم برو که خیالت هم راحت باشه، خیلی برامون‌دعا کن عزیزم❤️❤️💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات ارزوی موفقیت و نتیجه مثبت میکنم دفه چندمه میخای انتقال بدی؟ چندتا جنین دیگه داری؟

مرسی عزیزم منم همینطور برای شما

دفعه دوم هست 10 تا دیگه دارم اما 3 روزه هستن نمی دونم چندتا به بلاست برسن

دکتر گفت راستش

کجا جنین انتقال دادی؟من هنوزم زنگ میزنم از خودشون میپرسم به من گفتن تا لکه بینیت قطع نشده روزی دو تا بزن!اگر به دکترت و کارش اطمینان داری که هیچ ولی از دو سه تا دکتر دیگه هم بپرس

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
کجا جنین انتقال دادی؟من هنوزم زنگ میزنم از خودشون میپرسم به من گفتن تا لکه بینیت قطع نشده روزی دو تا ...

من‌مطب‌ میرم عزیزم

بیمارستان ابان انتقال دارم

بله اطمینان دارم بکار

لکم قهپه ایی

دکترم گفت طبیعی بخاطر هماتوم

خون تازه بده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من‌مطب‌ میرم عزیزم بیمارستان ابان انتقال دارم بله اطمینان دارم بکار لکم قهپه ایی دکترم گفت طبیعی ...

پس ان شالله خیره😍خدا کنه واسه منم قطع کنن سوراخ سوراخ شدم😅

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

بچه ها امروز لکه بینیم خیلی کم شده.یه جورایی رنگش زرده .دیگه قهوه ای نیست

دیروز زنگ زدم دکترم گفت روزی دوتا امپول بزن.همه داروخانه های شهرمون رو سر زدم اما پیدا نکردم.فقط آمپول فرتیژست داشتن

اگه تا امشب اوضام خوب بود امپول نزنم مشکلی پیش نمیاد؟

امپول اذیتم میکنه

@زینبی_بابا    

ثمین جون خواهری دو روزه پیامتو دیدم ولی نمیدونم چی بگم از دستم جز دعا کاری برنمیاد حتما خدا ی شادی و ...

فدات خواهری چی بگم بازم شکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمی دونم دلیل این کارش با اخلاق خوبشم جور نیست البته اکثرا دکترا زیر میزی می گیرن دیگه انگار

ولي دكتر من اصلا اين كار رو انجام نميداد و هزينه سزارين من با اتاق خصوصي و همه چيز براي دخترم ٤ ميليون و پانصد و براي پسرم حدود ٥ ميليون و ٢٠٠ شد .

سلام بچه ها من همسرم اسپرمش صفره گفتن لوله انتقال اسپرم نداره.قراره از بیضش نمونه بگیرن میکرو کنیم.رویان میریم‌.الان فعلا که گفتن شوهرم اضافه وزن داره باید کم کنه رژیم گرفته دو هفته دیگه دوباره باید بریم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شماهم ذخیره تون کمه وتخمکهاتون پوچه؟بعد اینکار ای وی اف کردین؟چندتا داشتین

منم مثل خودت ۳ بار تخمک گیری شدم بار اول ۳ تا بار دوم یکی و بار سوم ۵ تا تخمک داشتم.الان برای بار چهارم میخوام برم تخمک گیری. این کارایی که گفتمو کردم توی سونو روز ۷ بدون داروی تحریک تخمدان حدود ۱۰ تا فولی ریز داشتم.

من ۶ ماه پیش اومدم تهران خریدم.زنگ بزن دارو خانه های تهران ببین کی داره و برات میفرسته

نه کلا اسپرم نداشت صفر بود از بافت بیضه اسپرم برداشتن ..حالا نمیدونم بخاطر واریکوسل شده یا نه ..ولی ...

سلام من شوهرم اسپرمش صفر سه ماهه پیش عمل واریکوسل انجام داده.مپ مشکلم مثل شماست شما چکار کردین؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم