2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
خواهر گلم، ان شاء الله مبارک باشه انتقال دادی از من میشنوی اصلا نگیر بخواب، روال زندگیت رو بهم نزن ...

ممنون زینب جون، دعا کن برا ما هم، من دیروز جنین بلاست یدونه انتقال دادم به گفته جنین شناس تو بهترین حالت بود جنینم، آندومترم هم سه خطی بود ، بقیش دست خداست فقط

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم، ایشالا که اینبار مثبت میشی، ببخشید پریودی اولته؟ من تازه یه روزه داروهارو قط کردم هنوز پری ...

سلام عزیزم ایشالله باهم

من 5شنبه که آزمایشم منفی شد لک بینی داشتم دارو رو که قطع کردم شنبه پریود شدم رفتم دکتر

البته جنین بلاست انتقال داده بودم و 5شنبه روز 15 انتقال بود و دقیقا موعد پریود خودم

بهش گفتم میشه برام خراش بدید یکم نگام کرد فکر کرد گفت حالا برو آزمایش رو بده بیا 

کلا دکترا دوست ندارن بعد اولین منفی اقدامی کنن 

قاعدتا باید بفهمه دیگه چون این کارو میکنن که از لحاظ ژنیتیکی بررسی کننش

درسته ممنون عزیزم شما بعد قطع ال دی چقدر طول میکشه پریود بشین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نیکان بین 6 و نیم تا 7 اتاق خصوصی 8  عجیبه مگه خصوصی نیست، چرا اونجا زیر میزی میگیره؟ خوب بهش ...

نمی دونم دلیل این کارش با اخلاق خوبشم جور نیست البته اکثرا دکترا زیر میزی می گیرن دیگه انگار