2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 ان شاء الله خدا برات به زودی جبران کنه

ممنون عزیزم، ان شاءالله 🌸 میگم زینب جون من سری قبلی که باردار شدم 6 ماه اقدام کردیم نشد بعدش دکتر منو فرستاده بود پیش دکتر غدد برا تیروئید، که بعد از یک ماه و خورده ای، تی اس اچم از 3 و خورده ای به 1،15 رسید بعدش باردار شدم.... قبل از انتقال هم تی اس اچم 3و خورده ای بود، که بلافاصله بعد از انتقال جنین شروع کردم به روزی نصف قرص خوردن، حالا سوالم اینه ممکن این مقدار تی اس اچم باعث شده باشه انتقالم منفی بشه.؟!!!؟ چون سری قبلی هم فیبروم داشتم ولی باردار شدم، درسته پوچ بود ولی شد

ممنون عزیزم، ان شاءالله 🌸 میگم زینب جون من سری قبلی که باردار شدم 6 ماه اقدام کردیم نشد بعدش دکتر م ...

پریا جان من هم قرص تیرویید مصرف میکنم.دو سه روز قبل انتقال شروع کردم تا الان.منم فکر میکردم تو انتقال تاثیر منفی بزاره اما اینجور نبود

ممنون عزیزم، ان شاءالله 🌸 میگم زینب جون من سری قبلی که باردار شدم 6 ماه اقدام کردیم نشد بعدش دکتر م ...

من tsh ام همیشه زیر یک بوده

انتقال اولم که مثبت شدم و  قلب تشکیل نشد لیوتروکسین مصرف نمیکردم

برای انتقال دومم گفتم محکم کاری کنم برم دکتر غدد که بهم دوز خیلی پایین لیوتروکسین داد هفته ای دوبار نصف قرص با دوز 50 

گفت کمک میکنه به بارداری

که دفعه دوم کلا منفی شدم 

ولی دوستم که مشکل تیرویید داره و لیوتروکسین با دوز خیلی بالا مصرف میکنه دایمی

4 بار منفی و دفه پنجم مثبت شد

فکر نکنم ربطی داشته باشه به مثبت منفی شدن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
پریا جان من هم قرص تیرویید مصرف میکنم.دو سه روز قبل انتقال شروع کردم تا الان.منم فکر میکردم تو انتقا ...

دنبال علتم😖... فکرم مشغوله. فک کنم تو هم همین 3 و خورده ای بود، درسته؟ 

سلام عزیزم بلاست هم تا حالا انتقال دادی؟  در مورد pgd والا نظری ندارم، آز ژنتیک دادین؟ نرمال ب ...

نه تاحالا بلاست انتقال ندادم اینبارگفتن میخوایم بذاریم بلاست بشه

خودم هم درمورد pgdدودلم جون یه روش تهاجمی ولی دکترمیگه اینطوری میفهمیم جنین مشکل داره یانه 

ازژنتیک دادین ولی مشکلی نداشتیم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
من tsh ام همیشه زیر یک بوده  انتقال اولم که مثبت شدم و  قلب تشکیل نشد لیوتروکسین مصرف نمی ...

آها، فکر کردم تاثیر داره، چون سری قبلی بلافاصله بعد از اینکه تیروئیدم ا و خورده ای شد باردار شدم... فکرم مشغوله و دنبال علت منفی شدنم هستم، همش فکر میکردم مثبت میشم، چقد مثبت بودمو فکر میکردم، ورزش می‌کردمو خودمو آماده کرده بودم. 

خواهر گلم، ان شاء الله مبارک باشه انتقال دادی از من میشنوی اصلا نگیر بخواب، روال زندگیت رو بهم نزن ...

زینب جان دو سه روز اول هم استراحت مطلق نباشه ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستای گلم

من شنبه رفتم پیش دکترم و در مورد اینکه چرا انتقالم منفی شد پرسیدم گفت کسایی که pco هست این امکان وجود داره گاهی منفی بشن. خواستم برام هیستروسکوپی کنه گفت چون سونو هات وضعیت رحم رو خوب نشون میده صلاح نمیبینم کار اضافی انجام بدم خواستم آزمایش ایمنی انعقادی بنویسه گفت این احتمال هم خیلی کمه هم ثابت شده نیست تو لانه گزینی تاثیر داشته باشه بعد که بهش گفتم چند سال پیش مفاصلم ورم کرده بود و به رماتیسم پزشک مشکوک شده بود گفت پس بهتره آزمایش ایمونولوژی رو انجام بدم 

با توجه به شرایطم و اینکه زیاد زمان ندارم هم سیکل جدید رو برام شروع کرد و از دیشب که روز 3 پری بود دارم ال دی می خورم انتقالم می افته اسفند

دعا کنین واسم این دفعه دیگه بشه

سلام دوستای گلم من شنبه رفتم پیش دکترم و در مورد اینکه چرا انتقالم منفی شد پرسیدم گفت کسایی که pco ...

سلام گلم، ایشالا که اینبار مثبت میشی، ببخشید پریودی اولته؟ من تازه یه روزه داروهارو قط کردم هنوز پریود نشدم؟چقد طول کشید پریود شدی؟ منم دوست دارم دکتر برم آزمایشات برام بنویسه انجام بدم، دلم آروم بشه؟ به شما پیشنهادی نداد مثلا خراش یا پی آر پی برا بالا بردن شانستون؟