2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
اگه میخوای با هر دکتری بری باید بهش اعتماد کنی. و هی خودت دخالت نکنی. کلا نصر دارو زیاد نمیده، ولی ب ...

خب من ميخوام بهش اعتماد كنم اما يك سوال اگر روز هشت رفتم وگفت فوليكول رشد نكرده  ديگه فرصتي براي تغيير دارو نيست كه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
اگه میخوای با هر دکتری بری باید بهش اعتماد کنی. و هی خودت دخالت نکنی. کلا نصر دارو زیاد نمیده، ولی ب ...

خدا كوچولوتو حفظكنه روال نصر رو ميشه برام توضيح بدي من سه شنبه باهاش ويزيت دارم همسرم به شدت مشكل داره وقراره از بيضش نمونه بگيرن پس حتما بايد ميكرو بشم

ميخوام بدونم بهم خواهد گفت برم روز اول پريود براي داروهام بيام؟واينكه ازمايش ايمني انعقادي ندادم ميشه بعد از پانكچر داد ؟؟ اگر ايتمي مشكل داشته باشه روي پروسه پانكچر كه اثر نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بستگی به پزشکت و شرایطت داره.برای من هفته 28بتامتازون 6تا نوشت زدم.بعد گفتش 6تا پرولوتون هفته ...

واسه من که ۲۲ هفته هستم شروع کرد. با توجه به طول سرویکس ۳۲

البته اشتباه نوشتم فمولایف ۲۵۰ نوشته هر ۱۰ روز دو تا باهم

خواهرمنم اذیت کردن..ولی خداروشکر سالم بود جواب ازمایش ..آزمایشت سالمه سالمه خیالت راحت...

اون که هیچی! بهشون میگم چرا با کد ملی و شماره تلفن من همه ی اطلاعات من رو سایته؟ میگن اووووو، حالا مگه چند نفر این اطلاعات تو رو دارن؟ 

همه همکارام دارن 😔 

نمیخوام یه فضول جواب ازمایش منو دانلود کنه، بفهمه ivf  کردم، من به مامانمم نگفتم ivf کردم، یه راز بین خودم و همسرم.  

با دعوا  ، دعواها! اطلاعات منو برداشتن! بعد از اونم دیگه هر بار زنگ زدم برا پیگیری سلفری، باهام بد برخورد کردن، خیلی بی شعورن. 

همه ازمایشگاه ها ، با شماره پذیرش جواب ازمایش رو میدن، نه با همچین اطلاعات دم دستی ای. دیگه نمیرم دنا.

دنا خز است 😂😂

تو خوبی؟ حالت تهوعت بهتر شد؟  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
واسه من که ۲۲ هفته هستم شروع کرد. با توجه به طول سرویکس ۳۲  البته اشتباه نوشتم فمولایف ۲۵۰ نوش ...

اوکی انشالله تا آخر بارداریت مشکلی نباشه و به سلامتی فارغ بشی.میگم که نظراتشون خیلی باهم متفاوته.

اون که هیچی! بهشون میگم چرا با کد ملی و شماره تلفن من همه ی اطلاعات من رو سایته؟ میگن اووووو، حالا م ...

اوه خوب حق با تو بوده..عجب ! ایرانه دیگه!

منم بد نیستم. بگیر نگیر داره.مثلا دیروز گلاب به روت خون بالا میاوردم.امروز ریلکسم ..زود بگذره راحت شیم..پنج شنبه سونو انومالی دارم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خدا كوچولوتو حفظكنه روال نصر رو ميشه برام توضيح بدي من سه شنبه باهاش ويزيت دارم همسرم به شدت مشكل دا ...

من ازمایشهای ایمنی انعقادی رو پیش رزاقی دادم، نصر اعتقادی نداره، میخوای برو یه جا برات بنویسن برو بده، خیالت راحت شه. نصر فکر نکنم بنویسه. چون به من گفت چرا همچین آزمایشی دادی؟!!

باز میتونی صبح ها زنگ بزنی مرکز مام، داخلی ۲، از مامای نصر بپرسی ، نصر مینویسه اینو یا نه؟ 

به من گونال اف شکمی داد و یه چیز بازویی که یادم نیست، نمیدونم چند بار سونو کرد، یکبار یا دو بار. بعد گفت فلان روز بیا پانکچر، گاندی. الان فکر کتم مام انجام میده. بعد برام فریز کرد، ۹ ماه بعد رفتم انتقال. چون کلا ۳ تا جنین تو یک نی داشتم،  هر سه تا رو انتقال داد، ولی معمولا حداکثر ۲ تا انتقال میده. همین دیگه . تمام. انشالله بار اول مثبت شی. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من ازمایشهای ایمنی انعقادی رو پیش رزاقی دادم، نصر اعتقادی نداره، میخوای برو یه جا برات بنویسن برو بد ...

ممنون عزيزم چرا انقدر فاصله پانكچر وانتقالت زياد بوده؟ليست ازمايشاتت رو داري ؟

خب من ميخوام بهش اعتماد كنم اما يك سوال اگر روز هشت رفتم وگفت فوليكول رشد نكرده  ديگه فرصتي برا ...

نمیدونم. زنگ بزن از ماماش بپرس

پس بده به من 😁😁😁فقط یه وقت به فنا نرم😉😉😉😉

به یکی از بچه ها گفتم اخه 😔 ببخشید.

اوه خوب حق با تو بوده..عجب ! ایرانه دیگه! منم بد نیستم. بگیر نگیر داره.مثلا دیروز گلاب به روت خون ب ...

توکل به خدا. 

من سیرابی خوردم خیلی خوب بود. مامانم پخته بود.