2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046158 بازدید | 684501 پست
سلام آرامش جان شما میکرو کردین؟

بله عزیزم اینجا خیلیا مثبت شدن🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خانمها يكسوال اگر ميدونيد لطفا جواب بديد ن ميخوا م با دكتر نصربرم تو سيكل ميكرو ايشون ايراد بزرگش ...

بچه ها ميشه جواب منم بديد 

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بابت تاریخ خیالتون راحت، مکمل ها قشنگ تا یک سال یا دوسال بعد از انقضا اوکی هست مصرفش

خانمها يكسوال اگر ميدونيد لطفا جواب بديد

ن ميخوا م با دكتر نصربرم تو سيكل ميكرو

ايشون ايراد بزرگش اينه كه براي پانكچر فقط روز 8 سونو ميكنه كه خب خيلي كم و  ديره و اگر فوليكولت رشد نكرده باشه  فرصتي براي تغييير دارو نيست 

حالا سوالم اينه من ميتونم خودم بيرون سونو برم وروند رشد رو بدونم واگر خوب نبود زودتر بهش بگم كه شايد بتونه دارومو تغييربده؟؟؟ ايا اين كار شدنيه؟

سلام دوستان و ثمين عزيزم ، خانمي اصلا نميدونم چي بگم ، اصلا نميتونم خودم رو جاي شما بگذارم ، فقط همي ...

عزيزم يكسوال اگر ميدونيد لطفا جواب بديد

من ميخوا م با دكتر نصربرم تو سيكل ميكرو

ايشون ايراد بزرگش اينه كه براي پانكچر فقط روز 8 سونو ميكنه كه خب خيلي كم و  ديره و اگر فوليكولت رشد نكرده باشه  فرصتي براي تغييير دارو نيست 

حالا سوالم اينه من ميتونم خودم بيرون سونو برم وروند رشد رو بدونم واگر خوب نبود زودتر بهش بگم كه شايد بتونه دارومو تغييربده؟؟؟ ايا اين كار شدنيه؟

سلام خوبی عزیزم؟ یادمه ازمایشگاه دنا واسه سلفری به خواهرمم گفتن بیا دوباره خون بده 😕  

خیلی منو اذیت کردن. دیگه تا مجبور نباشم نمیرم اونجا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خانوما کیا پرولوتون زدن?از هفته چند میزنین? قرص ایزوکسوپرین چی میخورین? @زینبی_بابا ‍ 

عزیزم بستگی به پزشکت و شرایطت داره.برای من هفته 28بتامتازون 6تا نوشت زدم.بعد گفتش 6تا پرولوتون هفته ای یکی بزن که پیدا نکردم بجاش دوتا پروژسترون زدم روز اول آه و واویلا شد سینه هام شدید ورم کرد و دردناک از دردش تا سه روز به خودم پیچیدم.ایزوکسوپرینم گفت درد داشتی روزی دوتا بخور سی تا نوشت...

تارا جان زینبی اینجوری طول میکشه تا جوابت رو بده، باید صداش کنی، ولی میتونم بگم دی اف آی همسر خودش ف ...

عزيزم يكسوال اگر ميدونيد لطفا جواب بديد

من ميخوا م با دكتر نصربرم تو سيكل ميكرو

از بابت تاریخ خیالتون راحت، مکمل ها قشنگ تا یک سال یا دوسال بعد از انقضا اوکی هست مصرفش

اتفاقا یکیش تاریخش گذشته، ننداختم دور، گفتم شاید کسی دوست داشت بخوره. 😁 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
صبر داشته باش من دکترم نصر ولی آقا حسینی قبول دارم

عزيزم شما كه با نصر هستي يك سوال دار م ميشه جواب بدي

زینب جان اخرین پریود هر هفته ای که گذشته رو ۱هفته حساب کنم؟ من ۲۶ اردیبهشت اخرین پریودم الان تو تقو ...

آره عزیزم شما الان 34هفته ای...بستگی به پزشکت داره که کی تاریخ سزارینو مینویسه...اگه وزنش خوب باشه و همه چی اوکی باشه میشه 38 تمام رو سزارین کرد.بعضی پزشکا تا 39 و 40 هم نگه میدارن.

خیلی منو اذیت کردن. دیگه تا مجبور نباشم نمیرم اونجا. 

خواهرمنم اذیت کردن..ولی خداروشکر سالم بود جواب ازمایش ..آزمایشت سالمه سالمه خیالت راحت...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام.من جدیدا از داروخانه دکتر جمال زاده خریدم.اگه شهرستان هستی برات پست هم میکنن.

جمالزاده همون سايت داروكده منظورتونه؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
عزيزم يكسوال اگر ميدونيد لطفا جواب بديد من ميخوا م با دكتر نصربرم تو سيكل ميكرو ايشون ايراد بزرگش ...

اگه میخوای با هر دکتری بری باید بهش اعتماد کنی. و هی خودت دخالت نکنی. کلا نصر دارو زیاد نمیده، ولی بعد سونو دارو میده بهت برا آزادسازی یا هرچیز دیگه. من بین رزاقی و نصر، نصر رو انتخاب کردم چون داروهاش کمتر بود. ببین میتونی با این روش کنار بیای یا نه. اگه نمیتونی به خودت استرس نده، بعد هی بری اینور اونور سونو، هی فحش بدی تو دلت. برو پیش یکی که دلت باهاشه. 

الان من سه ماهمه و نصر دیگه منو نمیبینه، دکتر شریفی میبینه، بهم اسپرین داد، مطمئنم اگه خود نصر بود اسپرین نمیداد. مطمئنم اگه خودش بود شیافم رو قطع میکرد. ولی چاره چیه؟ حالا که این دکتر اینو میگه ، اینو قبول میکنم.