2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
چرا گلم قرص کلسیم دارم، ولی ارتباطی نداره😉😉😉😉 ترشی خیلی بده خیلی ولی خوشمزه است😅😅😅😅 کم بخو ...

زينب جون ترشي براي چي بد؟! براي جنين؟ منم خيلي هوس ميكنم اما از ترسم نميخورم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه من روز نهم انتقال هستم دو تا جنين سه روزه انتقال دادن از ديروز درد پريودي دارم كه هي م ...

نمی دونم عزیزم اما میگن طبیعیه....گرچه من خودم منفی شدم اما تجربه دوستان رو گفتم اروم باش اصلا استرس نکش مطمین باش سه تا جنین داری حتما جواب میگیری 

زينب جون ترشي براي چي بد؟! براي جنين؟ منم خيلي هوس ميكنم اما از ترسم نميخورم

نه عزیزم، برا دندون اسیدی هست باعث خراب شدن دندون میشه، باید بعد از خوردنش چند بار دهنتو با آب خالی آب بزنی و بتونی مسواک هم بزنی

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اره درحد چندثانیه.اما درد شدید.پس کی خراش انجام میدن چون دکتر گفت خراشم نیاز داری که من بار اولمه.ه ...

عزیزم من چند روز قبل انتقال خراش و عمق رحم رو برام انجام دادن دکتر من اصلا حرف نمیرنه و اصلا نمیدونستم میخواد چیکار کنه که یه دفعه دیدم با یه چیزی شبیه سیخ جلوم ظاهر شد و کارو انجام داد خیلی اذیت شدم منم بار اولم بود که انتقال میدادم و خدا رو شکر مثبت شد

عزیزم راستش منم برام عجیبه  شاید خطای سونو باشه شاید یکیش که بزرگتره اون خوب باشه  در هر ...

منظورت از اینکه میگی اونی که بزرگتره،اون خوبه یعنی چی؟؟؟

از تاریخ انتقال که 14 آذر بود الان پنج هفته و یه روز گذشته،الان بر طبق تاریخ انتقال چند هفته ست؟؟؟؟

خانوما کسی تو مراکز دولتی میکرو انجام داده؟؟درسته ک زیر ۴۰سال فقط دوتا جنین انتقال میدن؟؟

خیر.برا من سه تایی.چهارتایی گذاشتن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

سلام بچه ها.رفتم یه آزمایشگاه دیگه بتام ۱۱۴ بود.نظرتون چیه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
عزیزم من چند روز قبل انتقال خراش و عمق رحم رو برام انجام دادن دکتر من اصلا حرف نمیرنه و اصلا نمیدونس ...

وایی جدی میگی عزیزم؟الهی شکر انشالله سالم بغلش بگیری عزیزم جنین فرش انتقال دادی یا فریز.مشکلتون چی بود؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام بچه ها.رفتم یه آزمایشگاه دیگه بتام ۱۱۴ بود.نظرتون چیه

عزیزم عالیه حتما ۲روز بعد تکرار کن همونجا🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم