2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه متاسفانه نمیدونم ولی پاهام سرده

نگران نباش عزیزم الان هوا هم خیلی سرده، فقط گرم بگیر خودتو. ولی نه در حدی که حالت خفگی بهت دست بده متعادل

منم خرداد ماه چند بار جوراب پوشیدم دیدم اذیت دارم میشم در آوردم

یا چند بار کمربند پشم شتر پوشیدم بعد از انتقال دیدم نمیتونم تحمل کنم در آوردم

زینب جان‌اگه بشینم که موردی نداره؟میخوام قران بخونم.طولانی بشه مشکلی نباشه؟

نه خواهرم هیچ مشکلی نیست

فقط وسطش بلند شو یه چرخی بزن

حتما روزی چند دقیقه پیاده روی ملایم داشته باش، غذا و کارهای عادی هم انجام بده، اصلا هم نترس 

خودم و سارا جون و چند تا دوستان دیگه، خصوصا دوستان خارج از کشور کاملا زندگی عادی داشتیم 

سلام زینب جون روز انتقالم یه خانمی رفت جلو بخاری برقی مامای اونجا بهش گفت گرما خیلی خوب نیست منم فک ...

سلام عزیزم 

اینا رو نمیگم بترسین 

میگم که کار عجیب و غریب نکنین

خداییش کار اون بنده خدا که چسبیده به بخاری عجیب هست دیگه 

یا به اجبار بدنت رو یخ نگه داری عجیبه

کلا هر جور راحتی

ببین یه اصل وجود داره، واسه انتقال اگر مراقبت خاصی انجام ندی خیلی بهتر از تقلید بدون مطالعه هست

مثلا کسی که از ترس خودش رو داغ میکنه و فکر میکنه داره کار مثبت انجام میده، کاملا در اشتباهه، اگر هیچ کاری نکنه بهتره

یا کسی که لووتیروکسین داره و صرفا چون شنیده، شیرسویا میخوره، غلطه، هیچ کاری نکنه بهتره 

یا کسی که دائم گرفته خوابیده، بدون مطالعه، صرفا چون شنیده ممکنه جنین بیفته، غلطه، داره ضرر میزنه به خودش و رحمش و خبر نداره

سلام عزیزم...ممنون از احوالپرسیت..حالت تهوعم کمتر شده .مثلا از روزی ده بار اومده شده پنج بار.به همین ...

الهی عزیزم باز هم دست تنها😢😢😢😢 خوشحال بودم رفتی خونه مادرت

سارا جان میدونم روزهای سختی رو داری میگذرونی ولی قطعا بعدش خیلی قوی میشی

حتما از قدرتت در جهت پیشرفت خودت استفاده نکن، نه که فقط سرویس بدی به این و اون، این روزا یادت بمونه

امیدوارم باز هم بهتر و بهتر بشي 

کسی نشکل ایمنی اتعقادی داشته باشه از اول زندکیش داشته؟ یا ممکن در مقطعی از زندگیش این مشکلات پبش بیا ...

عزیزم مشکل ایمنی ممکنه تو یه مقطعی بوجود بیاد و از بین بره یا نره

مشکل انعقادی هم به صورت ژنتیکی هست از اول بوده 

اما گاهی می بینم طرف مشکل ایمنی و انعقادی داشته از اول و بارداری سالم داشته، خب یعنی چی؟ 

یعنی این آدم سالن هست، فقط رنج جوابش نرمال نیست و چون اختلالی نداشته نیازی به درمان نداره و نخواهد داشت، اگر بچه دار نمیشه یا سقط میکنه علت های دیگه داره و باید بررسی بشه 

ولی 

وقتی کسی باردار نمیشه، بررسی می کنن هیچ نوع مشکلی پیدا نمی کنن، سه بار انتقال جنین با کیفیت داشته و هر سه دفعه منفی، باید این آزمایش ها رو بده، اگر سه فاکتور بیشتر مشکل ایمنی داشت دارو هایی مثل سرم ivig یا پردنیزولون نیاز هست 

یا مشکل انعقادی با داروهای ضد انعقاد مثل آسپرين، هپارین و انوکسا قابل حل هست

حتما خیره عزیزم، میدونم خیلی آدم می‌ترسه این جور مواقع 

امروز رفتم سونو صدا قلبشم شنیدم خداروشکر پروژسترون رو برام اضافه کرد وگفت اگه لکه بینی نداشتی حتما بهت آسپرین میدادم اما در کل همه چیز مرتب بود 

امروز رفتم سونو صدا قلبشم شنیدم خداروشکر پروژسترون رو برام اضافه کرد وگفت اگه لکه بینی نداشتی حتما ب ...

خدا رو شکر عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍،با دیدن قلب خیلی احتمال اتفاقات بد میاد پایین، پس دیگه توکل کن به خدا و استرس هم بریز دور 

دوستان من ۱۷ هیستروسکوپی شدم پولیپم خیلی کوچولو بود دراوردن رحمم برسی کردن ۳روزه دارم سوپر فکتامو همراه قرص ال دی و چرک خشکن و فولیک اسید میخورم..جواب پاتولوژیم ۵ برج اماده میشه.اما پزشک گفت ۳۰ اماده بشه بهتره انگار قراره که یه قرصم بهم بدن برای ضخامت اندومترم و جواب براشون مهم ..سوال داشتم من که خودم میگم هیچی نیست چون نه خونریزی داشتم ..پریودام منظم خونریزی بین دو قاعدگی ندارم چسبندگی لوله و رحمم نداشتم فقط گاهی عفونت میگیرتم که رحمم میخاره...از خدا خواستم جوابش چیزی نباشه البته روتین کارشونه اما باز یکم استرس دارم😣😣😣😣😣😣اما اکثر پولیپ و فیبروما خوش خیمند باور کنید من بخاطر سینال اف ا دراوردم قبلش نبود

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سپتوم نداری؟؟؟؟

البته یزد بررسی نکرد ...من شیرازیم خودم توی شیراز آزمایشای ایمنی انعقادی رو انجام دادم عکس رنگی گرفتم .لاپاراسکوپی هم قبلا شده بودم ..رفتم تهران پیش دکتر طرازی ...اونم چیزی ندید .نهایت کارش برام پردنیزولون .سرم آی وی آی جی .و آنوکساپارین بود ..اونم بدون گفتن دوز مورد نیازم ...

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩