2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046679 بازدید | 684536 پست
ممنونم ازت عزیز دلم. راستش با اون پست خیلی دلم گرفت،شاید باورت نشه اما اشکم قشنگ دراومد. حتی همین ال ...

نبینم ناراحتیتو لیلا جون💖 مادرشدنت نزدیکه عزیزم...دلم روشنه برات 💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم 😢 😢 😢، می فهمم چی میگی، همه ما یه روزی از آمپول وحشت داشتیم ولی دیگه عادت کردیم، حتی خ ...

زینب جون من قبلا وقتی میخواستن بهم آمپول بزنن رگ گیری کنن از ترس رنگم میپرید و رگم گم میشد بخدا..الان خودم جلوی آینه عضلانی میزنم ای سرنوشت

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

چطوري با امپولا کنار ميايد من خيلي ميترسم اخه گناهه من چي بود بايد تو اين سن همه جور امپولو بزنم اون شايد بشه شايدم نه 😭😭😭😭😭😭😭

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بله امروز صبح زنگ زدم اینطوری گفت.حتی دوباره پرسیدم مطمئن هستید من امید داشته باشم؟ گفت بله ان شاالل ...

کدوم داروخونه ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
زینب جون من قبلا وقتی میخواستن بهم آمپول بزنن از ترس رنگم میپرید و رگم گم میشد بخدا..الان خودم جلوی ...

عظلاني ؟؟؟؟؟چطوري پشتتو ميبيني برا تززيق؟؟؟ ميشه به منم ياد بدي چون نميتونم همش برم تزريقات

عظلاني ؟؟؟؟؟چطوري پشتتو ميبيني برا تززيق؟؟؟ ميشه به منم ياد بدي چون نميتونم همش برم تزريقات

آره عزیزم من یه دوره کلاس رفتم یاد گرفتم ..گوگل کنی تقریبا یاد میده ..باسن و چهار قسمت در نظر میگیری یک چهارم باس.ن. به طرف بیرون و بالا اونجا باید بزنی با زاویه نود درجه..دیگ چه میشه کرد منم دوباراول بیرون میرفتم کل شهر فهمیدن ..دیگ خودم یاد گرفتم همه رو میزنم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم والا اینکه بگم قطعا خوبه، نمیشه گفت  واسه من که عالی بود، البته صبح ها ژل رویال طبیعی هم ...

راستش بار سوم حدود ۳ماه هم خودم هم همسرم ژل رویال مصرف کردیم از یکی از دوستانش که زنبور دارهست تهیه کردیم و مطمئن بودیم اصل هست ولی هیچ تاثیری برامون نداشت.اینبار فقط اوابوست میخورم وهمسرم هم ویتامین e وc.تا ببینم خدا چی برامون بخواد.حتما درمورد نوع دارو دوباره با دکتر صحبت میکنم.۱۴۹۰ البته برای شهر خودم اینطور گفت.اخه وقتی ما از شهرستان تماس بگیریم برای شهر خودمون داروخانه معرفی میکنه ولی به نظر من حتما سراسری هست واولویت باشهر های بزرگ هست

🙈🙈🙈🙈 اینجا اتفاقا دکتر اصلا پیشنهاد اهدایی نداده بود

منم رفته بودم قسمت مشاوره اهدا که برای همسرم کاریوتایپ بنویسه ،همینجوری در مورد اهدای جنین ازش پرسیدم گفت شامل شما نمیشه باید ۴ تا ۵ سال از تشکیل پروندتون گذشته باشه،گفتم من الان ۴ ساله ازدواج کردم گفتش اینجا هیچ مرکزی رو قبول نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...