2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
آره گلم زرنانی چندین بار به تارا جون گفته بود شما هم چون فقط دو فاکتور بوده نمیشه اول کار انداخت گر ...

دقیقا

تو ایران مث نخود کشمیش همه رو می بندن به دارو

اما پردنیزولون و سرم قضیه ش متفاوته

به خاطر عوارضش نباید اینقد راحت تجویز شه 

سلام گلم چيکار کردي پرسيدي برام

عزیزم در مورد اسپرم فریز. سرچ کردم برات، اولا فقط مقایسه روش های فریز رو داشت و اصلا موردی نبود که نوشته باشه اسپرم فریز بد هست و فقط فرش

فقط مقایسه روش سریع و آهسته فریز کلی مقاله بود، که دیگه این به جنین شناس و امکانات مرکز بر میگرده

خواستم بگم گلم، اگر از اسپرم فریز استفاده کردن اصلا نگران نشی

اگر هم جنین شناس گفت اسپرم فرش لازمه باز هم قبول کن چون اون خبر داره زیر میکروسکوپ وضعیت نمونه اسپرم همسرتون چه جور هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که همه رو دارم چون چهارتا سقط داشتم بین ۶تا ۸هفته.هر کدوم یه مدل سقط شدن.البته خودم معتقدم به ایم ...

عزیزم وقتی 4 تا سقط داشتی، شامل شما میشه بررسی کردنش، اصلا شک نکن

شاید علت مرکب باشه و چند عاملی، اتفاقا کیس شما برای محکم کاری حتما باید بررسی بشی

@زینبی_بابا ‍  میگم که من فقط تکون نی نی رو خیلی پایین شکم یعنی نزدیک تخمدان ها حس میکنم. این ...

آره گلم طبیعیه، یه کم هفته هات بالا تر بیاد، تکون هاش هم بالا تر میاد

اصلا تو قسمت عکس های گوگل سرچ کن uterus level in pregnancy کلی عکس میاد تو هر ماه یا هفته قسمت بالای رحم کجا هست، خیالت راحت میشه 

زینب جون الان دیدم این پیاما رو نوشتی ،پس اعتقاد زرنانی واسه سقط بالای هشت هفته هست؟والا الان حساب م ...

عزیزم من بار قلب جنینم ۸ هفته و دو روز قلبش ایستاد.

دکتر گفت سقط هایی ک قلب تشکیل میشه ، بعد می ایسته ، کمتر بررسی میخواد تا اونی ک اصلا تشکیل نمیشه.

ب منم گفتن کروموزومی بود احتمالا.

ولی خوب باز انتقال دادم .

فقط قبل انتقال ب۶ و ب۱۲ داشتم.

و بعدش آنوکسا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم وقتی 4 تا سقط داشتی، شامل شما میشه بررسی کردنش، اصلا شک نکن شاید علت مرکب باشه و چند عاملی، ا ...

تحت نظر دکتر رزاقی بودم رفت کانادا رفتم تحت نظر عارفی.دوتاشونم تشخیص سرم و پردنی و آنوکسا دادن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
ممنونم عزیزم،  به من گفت هر آزمایشگاهی میتونی انجام بدی البته اعصاب منو نداشت از بس اصرار کرده ...

من اکبرابادی و سازمان انتقال خون انجام دادم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
علائمی داری عزیزم ...؟منم ۹ام انتقال ام 

نمیدونم والا، قبلا کمر درد و اینکه زیر دلم تیر میکشیدو داشتم، علائم پریودیو مثل قبل کمو بیش داشتم، ولی لک بینی نداشتم، فردا یا پس فردا موعد پریودیمه، نمیدونم چی میشه، ان شاءالله که هر چی خیره پیش بیاد، امید بخدا.... شما چی، علائم داشتی؟