2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نمیدونم تو عکس معلومه یا نه.ولی از نزدیک یکمی پررنگ تره.نظرتون چیه؟چیزی میبینید؟

مبارک باشه عزیزم ایشالا دورانو بخوبی و خوشی بگذرونی و نی نی هاتو صحیحو سالم بغل بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلبشو که بهت نشون داد بگو خدایا شکرت و دیگه به هیچی فکر نکن تا سونوی ان تی...برو از مامان شدنت لذت ب ...

ممنونم عزیزم

مرسی از دلداریت

راستش چون هماتوم دارم دو هفته ایی باید برم سونو که چک کنم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
الهام جون متاسفم چند سالته؟ ذخیرت چنده؟ اگه تهرانی یک ویزیت برو نصر نظرشو بپرس چون تعداد انتقالهای ...

تارا جون ۳۰ سالمه..ذخیره رو نمیدونم چنده..نه تهران نیستم ده ساعت راه تا تهران ..دیگ جنین فریز ندارم و تصمیم داریم بعد عید بریم رشت که البته تا اونجا هم هشت ساعت راه..که چون همسرم آزواسپرم از اول باید عمل کنه و نمونه برداری و فریز اسپرم و خودمم تخمک کشی ..باید کفشای آهنی بپوشم چون از هرلحاظ سختی میکشیم دوری راه منم مرگمه راه رفتن و اومدن یعنی اینقدر اذیتم میکنه..دیگ اونجا میگم همه بررسی هارو انجام بدن..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم خوبی هیچی سونوی اخرم گفت یکی از جنینا داره ازبین میره یکی دیگشم اصلا رو ضربانش حساب نکن و ...

ان شاءالله که بسلامتی و صحیحو سالم بچتو بغل میکنی، خدا برات نگهش داره و ایشالا زودتر وضعیتت نرمال میشه

خدا میدونه وقتی یه نفر مثبت میشه چقدر خوشحال میشم براش.میگم خدایا شکرت یه نفر دیگه از چشم انتظاری در ...

مرسی.بعد ازمایش.عوض میکنم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
وا یعنی چی؟ خونگیری باعث لکه بینی می شه؟

نمیدونم دقیق عزیزم.خودتو درگیرش نکن.هر دکتری یه نظری داره دیگه.شرایط و داروهامونم متفاوته خب

ولی من این مطلب رو سه بار شنیدم تا حالا

مبارکه عزیزم مثبته برو آز خون بده انشالله مامانی😍😚

قربونت.اگه مثبت بشه کلی تجربه دارم میام میگم.الان زیاد توضیح ندادم.دکتر گفته بود شانسی نداری اگه میخوای برو میکرو حالا

راستش اصلا ذهنم یاری نمیده گلم  ولی حتما برات سرچ میکنم، فقط فردا حتما نتیجه رو ازم بپرس یه وق ...

سلام گلم چيکار کردي پرسيدي برام

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون