2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
میدونم عزیزم ولی یه ماه میخوام بخورم اگه یه هفته بود به زور تحمل میکردم الان انگار یه غصه به غصه هام ...

منم اینطوریم خیلی بده یه چیزی که نتونی بخوری و بخوای بزور بخوری 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله عزیزم هفته پیش همین موقع ها انتقال دادم طبیعی هست عزیزم نگران نشو وقتی تو سیکل طبیعی بدن دستکار ...

ایشالله مثبتی و مامان شدی 

از روز اول استراحت کردی تا الان غذا چی میخوری 

علائمم داری؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم عزیزم ولی یه ماه میخوام بخورم اگه یه هفته بود به زور تحمل میکردم الان انگار یه غصه به غصه هام ...

شادن جون گوگل کردم نوشته میشه باعسل قاطی کرد خورد قشنگ باعسل مخلوط کن هر روز بخور ..دو روش داره یکی خالی بخوری یکی هم قاطی عسل

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
قربونت الهام جون.به سلامتی فردا میری برا آزمایش منتظر خبرای خوبت هستیم      

خیلی خیلی مبارک باشه برای همه بچه های تاپیک دعا کن نی نی بیاد تو دلشونو صحیح و سالم بغل بگیرن 😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم وزنش عالیه نگران نباش....  اونم قدش نیست قطر سرشه میشه گفت...

ممنونم انا جون، قد کلیش رو نزده منم نپرسیدم گفتم میزنه میبینم خودم😒

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
منم اینطوریم خیلی بده یه چیزی که نتونی بخوری و بخوای بزور بخوری 

آره بخدا

منم یه اخلاق بدی دارم چیزیو که مجبوریه خوردنش برام سخت میشه حتی اگه خوشمزه باشه ولی این ژل واقعا طعمش بد بود😥

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خخخ ۱۶۸ آخه من خودم ۱۵۲ اینام. تو هم میدونم بلندقدی

من 179 هستم 11سانت بلندتر از آناجون.

البته من معتقدم کاش بخت و اقبالم بلند بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شادن جون گوگل کردم نوشته میشه باعسل قاطی کرد خورد قشنگ باعسل مخلوط کن هر روز بخور ..دو روش داره یکی ...

دست گلت درد نکنه الهام جون، الهی که خدا دلتو شاد کنه عزیزم😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله مثبتی الهام جان.باورکن من خیلی ذوق دارم زود فردا بیاید وبیای بگی بتات چندشده.دیگه بعد اون سو ...

انشاءالله فدات شم ..خدا از دهنت بشنوه قربونت برم مرسی 😍😍😘😘😘

دست گلت درد نکنه الهام جون، الهی که خدا دلتو شاد کنه عزیزم😙

قربونت عزیزم خواهش میکنم ..انشاءالله با دعای شماها ..انشاءالله خودتم اینبار حتما مامان شی شرایطت درک میکنم..

خخخ ۱۶۸ آخه من خودم ۱۵۲ اینام. تو هم میدونم بلندقدی

چه جالب حالا من همیشه فکر میکردم قد بلند باشی، منم 163 هستم😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40