2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
قربونت عزیزم خواهش میکنم ..انشاءالله با دعای شماها ..انشاءالله خودتم اینبار حتما مامان شی شرایطت درک ...

ممنونم دختر خوب

یعنی من روزی ده بار از شوهرم میپرسم به نظرت اینبار مثبت میشم اونم هردفعه میگم آره حتما چرا نشی، البته سریا قبلم همین بساطو داشتیم، دیگه هی راه میرم میگم خدایا منم ببین میدونم منو میبینه ها ولی خب واقعا تحمل یه منفیه دیگه برام سخته😔 قبلنا همش میگفتم دوقلو الان میگم خدایا یه دونه سالمشو بهم بده راضی ام، یعنی مثبت شدن برام انگار یه چیز فوق العاده عجیب و غریب و دست نیافتنیه😥😥😥

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی مبارک باشه برای همه بچه های تاپیک دعا کن نی نی بیاد تو دلشونو صحیح و سالم بغل بگیرن 😚😚

ان شاالله به زودی همه بچه های تاپیک مامان بشن.    

عزیزم شما به سلامتی کی میری توو سیکل انتقال؟

ثمین جون کیه آزمایشت ؟ نگران نباش حتمااا مامانی و خودت خبر نداری

فکر کنم گفت 24 دی یادم نیست بخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

تو رو خدا بگید من موفولوژی شوهرم مشکل داره میترسم از سقط بعد انتقال😢😢😢

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
ماشاءالله..پس جوجه هاتم مانکن میشن انشاءالله 🤗🤗

ای خواهر مانکن کجا بود 100کیلوام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام.بچه ها من تقریبا دو هفته پیش واژنم خارش داد رفتم دکتر بهم پماد بتامتازون و کلوتریمازول داد که خارجی استفاده کنم و گفت اگه خوب نشدی کلوترمازول واژینال رو استفاده کن و نصف اپلیکاتور رو داخل کن.که من خوب شدم.ولی الان دو سه روز حس میکنم ببخشید ترشحاتم خیلی زرد و مایل به سبز حتی.میترسم کلوتریمازوال واژینال بزنم.کسی تو بارداری استفاده کرده؟من اصلا این چند ماه رابطه نداشتم .لباس زیرم رو هم مرتب عوض میکنم‌.دیگه نمیدونم چکار کنم؟ممنون میشم اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
فردا روز چندم انتقالته؟ بیبی چک نذاشتی ؟    

فردا روز پانزدهم ..نه من از بی بی چک خیلی کشیدم یعنی یه لحظه هم بهش فکر نکردم ..انشاءالله اگه مثبت شدم بعدش میگیرم میزنم دلم خنک میشه...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

خب میشه یکی جوابمو بده کسی با جنین کمپکت بچه دار شده فرقش با بقیه مورولا یا 8 سلولی چیه شده کسی مورفولوژی شوهرش خوب نباشه بعد با اولین انتقال مثبت بشه تو رو خدا جواب بدید نگرانم😢😢😢

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
ممنونم دختر خوب یعنی من روزی ده بار از شوهرم میپرسم به نظرت اینبار مثبت میشم اونم هردفعه میگم آره ح ...

باورت میشه شوهر من حتی نمیدونه آزمایشم فرداست ..دیگ درجریانی که خودم تنهایی رفتم انتقال  بچه هآمو آوردم از شهرستان..یعنی یبارم نمیپرس چه خبر..ناامید خیلی نمیگه ها ولی از رفتارش معلوم ..من هیچی بهش نمیگم خلاصه عوض اینکه نازمو بکشه قشنگ ازهم دور شدیم ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
باورت میشه شوهر من حتی نمیدونه آزمایشم فرداست ..دیگ درجریانی که خودم تنهایی رفتم انتقال  بچه هآ ...

باهاش صحبت کن،قرار نیست تو این مسیر رو تنها بری،

خوب یا بد هر چی که باشه برا جفتتونه.

ان شاالله خدا این بار برات معجزش رو نشون میده،بعد شوهرتم شرمندت میشه 😉😁😍😘