2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046162 بازدید | 684501 پست
خداروشكر عزيزم. يادته فكر كنم من هم آمينو شدم هم سي وي اس. جواب جفتش نرمال بود خداروشكر. ميخاستم بدو ...

والا من شنیدم دو تا شریان باید باشه 

حالا منظورشون رو متوجه نمیشم 

اگر رشد بچه اوکی هست به چیزی فکر نکن گلم

یه طبف زیادی از بیماری ها و سندروم های شایع رو با آمنیوسنتز چک می کنن اگر اونها نباشه یعنی 100 درصد اون تعداد بیماری رو نداره

ولی کلا امکان بررسی تمام موارد وجود نداره تو کل دنیا 

اما این مورد که گفتی اطلاعی ندارم، برات سرچ میکنم میگم

خودت که اصلا تو سایت های فارسی نگرد الکی استرس میدن بی پایه و اساس

یادمه عدد آن تی شما بالا بود، یادمه برات سرچ کردم اون موقع و دقیقا حرف دکترت که گفته بود اگر هم آمنیو و هم اکو قلب اوکی باشه خیالت راحت، 

پس الانم خیالت راحت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مبارکت باشه  گلم اگر خارجی گیر نیومد نگران نباش همون فرتیژست 400 ایرانی خوبه خیلی ...

ممنون عزیزم❤️

خارجی‌شو‌ پیدا کردم،ببخشید زینب جون استرس دارم واژینال استفاده می‌کنم،میخوام رکتال بزارم.مشکلی ایجاد نمیکنه؟به راحتی جذب میشه و اثرش کنار نمیشه؟

چی شد گلی، آزمایش دادی؟ 

سلام عزیزم..هنوز نرفتم برام نشد ....یکی از فامیلامون عمرشو داد به شما تو مراسم بودم متاسفانه...

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آخی 😢😢😢😢خدا رحمتشون کنه ان شاالله که با حاملگیت دلت شاد بشه

خدا رحمت کنه رفتگانتونو🙏..

انشالله هرچی خیره...

زینب جان این ترشح زیاد داشتن چه دلایلی میتونه داشته باشه؟؟ همش ازم به مایع لیزی ازم خارج میشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
فقط سفیده؟ اخه گفتن دوغ وماست فعلا نخور بعدپانکچریا از قبلش؟

گوشت مرغ، بوقلمون، بلدرچين، گوسفند و... اینها هم خوبن ولی تخم مرغ آلبومین داره حتما هر روز داشته باش

دوغ جون سرده طبعش بهتره نخوری

نمک هم نظرات متناقض هست ولی چون همیشه نمک باعث احتباس آب تو بدن میشه، پس شور نخور

عزیزم خدا پدرتون هم بیامرزه، فکر کنم دعای پدر و مادرت در حقت مستجاب شده و مامان شدی

خدارحمت کنه تمام اسیران خاک رو..🙏🌸

انشالله... خدا از دهنت بشنوه😘🌸

عزیزم حسم میگه بارداری

خداکنه....

دیگه خسته شدم از دارو درمانی😢

هر ۲ تاش رو دارم اما گفت قبل انتقال ۵ تا آمپول هر روز بزن از روز انتقال آمپول ۳ روز درمیون شیاف روزی ...

خوبه دیگه.کم نیست که عزیزم.ان شاء الله به زودی ازمایش مثبت و بتای تپلتو میزاری تاپیک 👶😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚