2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انشالله میشه چرا نشه

امیدوارم عزیزم، اگه بشه در حد معجزست برام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینب خانم اخه یه بارعمل کیست کردم لاپراسکوپی پیچیداورژانسی عمل شدم...بخاطراون نگرانم... حتما بقو ...

ان شاالله دیگه اتفاق نمی افته، فقط مراقب باش اگر سایزش بزرگه جارو برقی کشیدن و دولا راست شدن رو انجام ندی

در مورد آنتی بیوتیک هم چون مقاومت آنتی بیوتیکی خیلی بالا رفته حتما حتما برو دکتر گلم و آزمایش ادرار بده

ان شاالله هیچ وقت گذرت به بیمارستان نیفته ولی اونجا متوجه میشی بیمار فوت میشه به خاطر اینکه هیچ آنتی بیوتیکی بهش جواب نداده 

ببخشید خیلی واضح گفتم ولی چاره ایی ندارم😔😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من چقدر مجازم دمیترون مصرف کنم؟  ایا دراز کشیدن فقط استراحته؟ انشیتن هم شاملش میشه؟  ...

گلم دمیترون فقط و فقط روزی یکی بخور

فعلا هم چون تازه تهوعت شروع شده سعی کن نصف بخوری، هر وقت بی اثر شد یکی بخور

چون یبوست میاره 

استراحت برای کسی که لک داره، یعنی بشینه، بلند بشه، راحت دستشویی بره، حتی برای خودش غذا بیاره ولی ظرف شستن و اینا انجام نده، گاهی یه چرخ بزنه تو خونه

دور از جونت استراحت مطلق دائم دراز کشیده فقط برای جفت سر راهی، طول سرویکس کوتاه، خون ریزی شدید و... اینا باید باشه، تازه با رعایت یه سری شرایط خاص برای جلوگیری از زخم بستر و لخته در عروق عمقی پا

زینب خانم به نظرتون تودوران پریودی اب بخورم ضررداره؟خیلی تشنه میشم.همچنین میوه ؟

نه گلم چه ضرری 

وقتی بدنت سیگنال میده حتما نیاز داره 

میوه هم بخور عالیه، فقط اگر طبع سرد داری با خوردن گرمی با غذا جبرانش کن، یا میوه با طبع گرم مثل آناناس عالیه

اما مثلا خیار رو زیاده روی نکن، اگر خوردی شب ها نباشه و روش نمک بزن یا از این سبزی های شمال که من دقیق اسمش رو نمیدونم دلال فکر کنم🙈🙈🙈🙈 بزن بهش

مثلا گوجه و گلپر

انار و گلپر و... 

ممنون عزیزم ،،زینبی جان من امروز انتقال داشتم ،بعد برای امپولا خودم رفتم بیمارستان و انجام دادم،یکی ...

به سلامتی عزیزم 😍😍😍😍

گلم اصلا نیاز نیست از زندگی طبیعی بیرون بیایی

تا وقتی لک و خون ندیدی عادی مثل قبل باش 

لک اگر بیاد با استراحت مطلق هم میاد و ربطی به فعالیت نداره 

جنین هم تو شرایط نرمال بهتره میتونه لانه گزینی کنه، چون وقتی خون رسانی به رحم خوب انجام میشه یعنی اکسیژن و مواد مغذی خوب میرسه و مواد دفعی خوب از محل دور میشه 

اما با دائم خوابیدن میزان گردش خون پایین میاد در نتیجه متابولیسم سلولی کاهش پیدا می‌کنه و شرایط برای لانه گزینی کمی افت میکنه، پس اصلا استراحت لازم نیست، اما چون هوا آلوده هست بیرون هم نرو برای پیاده روی و... 

داخل خونه هم بخور با قابلمه آب جوش درست کن خیلی عالیه

نزدیکی نداشته باش و چیز سنگین بلند نکن

در کل خودتو خسته نکن 

واسه یبوست صبح ها آب ولرم ناشتا یک یا دو لیوان بخور عالیه

انجیر هم هر شب خیس کن چند تا دونه بخور

آلو قیصی و سالاد کاهو و روغن زیتون هم کمک میکنه

ماساژ رکتال با روغن زیتون هم از آنا جون یاد گرفتم عاااااااااالیه سریع خوب میشی

سلام مهربون خوبي مامان عزيز؟؟؟ ميخاستم بدون مگه آمينوسنتز ١٠٠ درصد نيست ؟ يعني فقط مشكلات كروموزوم ...

سلام عزيزم ، خدايا شكرت تيكر شما هم ديگه به آخر نزديك شده ، ان شا الله قسمت همه دوستان .

ان شاالله دیگه اتفاق نمی افته، فقط مراقب باش اگر سایزش بزرگه جارو برقی کشیدن و دولا راست شدن رو انجا ...

وایییی چیکار کنیم که شب زود بخوابیم دیوونه شدم دیگه انقدر نمیخوابم😭😭😭😭😭😭

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام خانم ها میشه لطفا جواب منم بدید من پی سی او هستم و قراره این دفعه که پری اومد روز دوم برم برای ...

سلام عزیزم خوش اومدی

عزیزم منم مثل شما ذخیره ام بالا بود و ریسک هایپری داشتم ولی نگران نباش یه سری موارد رو رعایت کنی عوارضش سراغت نمیاد و با شروع پریود بعد از پانکچر هم خطر رفع میشه 

اول از همه با شروع داروهای تحریک تخمدان رژیم پر پروتیین شروع کن، یعتی هر روز سه تا سفیده تخم مرغ آب پز بخور، تو غذا یا سالاد رنده کن تا بتونی هر روز بخوری

بیشتر هم غذاهای گوشتی مثل مرغ و ماهیچه و کباب بخور، و کمتر نون و برنج، سراغ شکر اصلا نرو، ولی عسل عالیه خصوصا از نوع طبیعی با درصد ساکارز پایین

آب و آبمیوه طبیعی زیاد بخور، اگر هوا خوب شد پیاده روی هم با همسرت برید حتما 

فعلا اینا به ذهنم رسید، باز سوالی بود اینجا همه هستیم

سلام عزیزم خدا رو شکر  خودت و نی نی خوبین؟  چی شده گلم مشکل چیه؟ چی گفتن؟

خداروشكر عزيزم. يادته فكر كنم من هم آمينو شدم هم سي وي اس. جواب جفتش نرمال بود خداروشكر. ميخاستم بدونم با وجود نرمال بودن باز هم مسئله اي ممكنه باشه؟ آخه ميگن آمينو ١٠٠ درصده؟ تو استرسم همش. 

آخه تو هفته ٢٧ گفتن وريد نافي مشكل خونرساني داره فقط به يه سمت خونرساني انجام ميده 😢😢😢😢نميدونم اين ديگه چيه و چقدر حاده 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
وایییی چیکار کنیم که شب زود بخوابیم دیوونه شدم دیگه انقدر نمیخوابم😭😭😭😭😭😭

خخخخخخخخخ گشتم نبود نگرد نیست🤭🤭🤭🤭

والا من یه شب با هزار دعا و آیه الکرسی رفتم بیرون چند تا مغازه دیدم، یه کم راه رفتم تو پاساژ، چنان تا صبح راحت خوابیدم که نگو

اگر دکترت اجازه میده وقتی آلودگی هوا بر طرف شد برو پیاده روی هر شب در حدی که بهت فشار نیاد، عالیه