2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
سه ماه ديگه باز ميرم برا انتقال، رحمم خيلي سرده احتمالا براي همينه تا الان باردار نشدم و انتقالمم من ...

آره بادکش خیلی عالیه 

حتما طب سنتی معتبر برو اگر طبعت رو میدونی هم بگو، اگه شبیه من بود میتونم راهنماییت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گنال اف چند رو میخوای  من بتونم کمکت کنم؟؟

عزیزم منم دنبال گونال 300 هستم، اما پخش کننده و تامین کننده رو هم پیدا کردم گفتن نیست!! حالا میخوام بگم برام بفرستن فقط نمیدونم داروخانه های اونور با چه نسخه ای این دارو رو میدن؟ اونجا باید برام بنویسن یا نسخه اینجارو هم قبول میکنن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم دنبال گونال 300 هستم، اما پخش کننده و تامین کننده رو هم پیدا کردم گفتن نیست!! حالا میخوام ...

شیراز من گونال اف۴۵۰ میگرفتم هیج جا نداشتن خیلی کم بود فقط بیمارستان ها واسه ای وی اف بیمارای خودشون میدادن

از هفته 16  قرص آهن، مولتی ویتامین پرینامکس که خودش امگا 3 داشت

سلام زینب جون ریداکشن جنین چطوره؟من ۳تا جنینام موندن برام حالا دکتر گفته باید یکی رو ریداکشن کنم چون ۳قلویی خطرناکه.من مشهدم و باید بیام تهران این عمل رو انجام بدم خیلی نگرانم شما اطلاعاتی دارین که چطوره؟

عزیزم اگر داری برای انتقال یا میکرو آماده میشی داروهای گیاهی رو دیگه نخور بذار به روال خودش بیاد، نه ...

دیگه انتقالمو گذاشتم واسه فروردین ماه انشالله ،،تا یه کم پریودیمم وضعش روبه راه بشه دوماهه بازی سرم دراورده همش لکه بینی خونریزی در حد خیلیییی کم هستش اونم سیاه،،،متاسفانه همش بخور وبخوابم اضافه وزم در حد سه چهار کیلو دارم،،فعالیتم اینه اکثر روزا از خواب بیدار شم برقصم درحد نیم ساعت😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

اها اینم بگم زینبی جون طب سنتی رفتم گفت رحمت سرده دارو گیاهیا رو بخاطر اون میخورم همش گرمیه وچهار مغز وعسل وسیاهدونه وگرده نخل خرما وبادکش گرم تا ۲۱جلسه گفت انجام بده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم منم دنبال گونال 300 هستم، اما پخش کننده و تامین کننده رو هم پیدا کردم گفتن نیست!! حالا میخوام ...

لیلا جان ی نفر همین جا گفت ک داروخانه بیمارستان آرش و فکر می‌کنم ابن سینا دارن 

شما الان نسخه به روز داری؟؟؟ 

ب چند تا گنال اف 300 نیاز داری؟؟ 

ی چیز دیگه من زنگ زدم گفتن اصلش ایتالیاییه

ولی همین جا ی نفر اعلام کرد ک کره ایشو داره البته ایشون قزوین هستن 

حالا منظورم اینه برای شما فرقی نداره کجایی باشه؟؟ 

منم اگه تو داروخونه ای دیدم حتما اینجا بهت خبر میدم 

اها اینم بگم زینبی جون طب سنتی رفتم گفت رحمت سرده دارو گیاهیا رو بخاطر اون میخورم همش گرمیه وچهار مغ ...

شمیم جان تهران رفتی دکتر سنتی؟؟ 

خودتون بادکش گرم انجام میدید؟؟ 

چند روز یبار باید بادکش انجام بشه 

واقعا رحم سرد هم شده معظلی 

سلام زینب جون ریداکشن جنین چطوره؟من ۳تا جنینام موندن برام حالا دکتر گفته باید یکی رو ریداکشن کنم چون ...

عزیزم هفته 12 انجام میدن و در دسترس ترین جنین رو انتخاب می کنن و داخل قلبش ماده کشنده تزریق می کنن😢😢😢

بعدش تا چند روز استراحت مطلق هست و چک کردن سلامت دو تای دیگه با سونو

ریسک های ریداکشن رو هم گفتن بهت؟ 

همش دعا میکنم تا اون موقع دو تا بشن خودبخود، چون از لحاظ روحی خیلی دیدن اون کار سخته

لیلا جون دوستمون هم درست میگه 

شاید بتونی تو مراکز ناباروری های معروف شهرستانها پیدا کنی 

لیلا جان ی نفر همین جا گفت ک داروخانه بیمارستان آرش و فکر می‌کنم ابن سینا دارن  شما الان نسخه ...

ممنون عزیزم. 10 تا گونال 300. حالا یهو به ذهنم رسید که کیش بندر آزاده شاید مرکزش داشته باشه. زنگ زدم داروخونه اش جواب نداد. اگه داشته باشه نهایتا یه توفیق اجباری میشه یه سفر هم میرم کیش. آره ابن سینا زنگ زدم گفت 75 رو داره. بخوام بگیرم میشه 40 تا، تازه باید از دکترای خودشون بنویسه نسخه بیرون رو نمیدن. گفت دونه ای 45000 آزادش. یه داروخونه دیگه خواهرم پیدا کرد دونه ای 65000 تومن 75 واحدیش. یعنی خدا خودش هوای بنده هاش رو داشته باشه. تو 40 تا 800 هزار تومن اختلافش میشه!

بازم ممنونم ازت دوست نازنین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم